Skocz do zawartości
berkut

Nowy Fotel ;d

Rekomendowane odpowiedzi

boczne czesci fotela ktore sluza trzymaniu na zakretach dzialaja jak podporki pod rece, nie trzeba bocznych podparc

dalem 150zl, ale bede ten fotel jeszcze robic u tapicera, poduszke dolna juz mam, musze u gory poprawic te dziurki.

takie pasy zalozyc ? ;]

Dołączona grafika

:mrgreen:

ten fotel jest niesamowicie wygodny, nic w czym do tej pory siedzialem nie jest w stanie oddac tego uczucia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polak potrafi ;) nie no piekny fotelik, sam szukam jakiegos do kupienia, ale wszystko co jest w sprzedazy niewygodne jakies takiej :D, a tu prosze nie dosc ze tanie to wygodne.

PS: Pomysłowy Dobromir z ciebie berkut.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

da sie zrobic ale wpadnijcie z fotelami :mrgreen:

mialem dokladnie ten sam problem co ty: fotele sa drogie, gow... a te lepsze nie sa wcale wygodne, materialy z ktorych sa zrobione sie nadaja na kojec dla psa a nie do siedzenia

dlatego szybki rzut na allegro, do garazu po miga, butla z argonem i lu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

da sie zrobic ale wpadnijcie z fotelami :mrgreen:

mialem dokladnie ten sam problem co ty: fotele sa drogie, gow... a te lepsze nie sa wcale wygodne, materialy z ktorych sa zrobione sie nadaja na kojec dla psa a nie do siedzenia

dlatego szybki rzut na allegro, do garazu po miga, butla z argonem i lu :mrgreen:

1438863[/snapback]

Tak jak patrzylem to nawet te, które kosztuja sporo wiecej niz 1200zl sa niewygodne.... czlowiek siedzi w nich w jakiejs dziwnej pozycji :lol: a mozliwosci "dostrojenia" fotela do swoich potrzeb jest znikoma, a w twoim projekcjie wszystko da sie ustawic :rolleyes: Max luksus to dorwac jakies klimatyzowany B). Tez duzy plus ze duzo roboty nie wymaga zrobienie czegos takiego :wink: Edytowane przez Buu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten jest wygodny bo to nie jest pelen kubel

nie udalo mi sie wywalic tego fotela miomo tego ze na nim nawet lezalem

chwile mi zajelo zanim znalazlem dobre miejsce na podparcie by bylo stabilnie ale jest super, naprawde wam polecam cos takiego, fenomenalna roznica w komforcie

musze teraz zobaczyc jak znosi obciazenie 2 osob, gdzie +1 siedzi na kolanach :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak patrzylem to nawet te, które kosztuja sporo wiecej niz 1200zl sa niewygodne.... czlowiek siedzi w nich w jakiejs dziwnej pozycji  :lol:  a mozliwosci "dostrojenia" fotela do swoich potrzeb jest znikoma, a w twoim projekcjie wszystko da sie ustawic :rolleyes:  Max luksus to dorwac jakies klimatyzowany  B). Tez duzy plus ze duzo roboty nie wymaga zrobienie czegos takiego  :wink:

1438869[/snapback]

hehe co się martwisz, od czego berkrut ma kaskadę :D podepnie sie w lecie pod fotel i będzie git :)

a fotelik wypa, wiem jakie to jest wygodne jakiś czas temu o tym myślałem ale nie mam zabardzo czym pospawać :angry:

tak czy tak fajna robota :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi