Yearman Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ten filmik ze skokami ogladalem juz dawno...chyba jest z wersji konsolowej i raczej jest robiony na jakims kodzie/ no gravity.... big jump czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ale błąd znalazłem w gierce zobaczcie: http://members.lycos.co.uk/qura16/gtasa/gt...13-44-45-39.jpg http://members.lycos.co.uk/qura16/gtasa/gt...13-45-06-09.jpg http://members.lycos.co.uk/qura16/gtasa/gt...13-45-15-45.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Oto kilka ciuchów do gry, które sam zrobiłem/przerobiłem. KLYK! Żeby wgrać mod potrzebny jest program IMGTool 2.0, który również jest na mojej stronie. Instrukcja jak wgrać moda w poszczególnych plikach readme. Mam nadzieję, że mody się spodobają. :) Proszę o opinie. Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Czego to sie nie znajdzie na policyjnym parkingu :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEoN37 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Mam mały problem. Jestem już po misji explosive situation woozie (2misja w Las Venturas) i dalej nie mam chat w 3 mieście. Czy to błąd gry. Mój kumpel jest już po 3 misji w 2 mieście i też nie ma tam chat. Ja już nie pamiętam po której misji dostawało się domy w 2 mieście więc myślę, że ktoś mi pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Skończyłem dzisiaj GTA SA na 100% i duma mnie rozpiera na prawo i lewo :lol: B) :gitarzysta2: . Czemu? Poprzednie części przeszedłem ale zawsze czegoś mi brakowało do magicznego napisu "100%", dlatego za punkt honoru postawiłem sobie zaliczyć tą część na "stówę". Do tego NIGDY nie wpisałem żadnego kodu (nawet dla zabawy czy sprawdzenia jak się z nimi gra) oraz CAŁĄ grę przeszedłem używając GamePada (bez najdrobniejszego wyjątku) i muszę powiedzieć że dzięki zmienionemu sterowaniu to była czysta przyjemność :). Ale nadal nie jestem doskonały (nie zaliczyłem wszystkich panienek ani nie zaliczyłem wyszstkich "Unique Jumps" ale mam czas ;). Mam też pytanko: w ostatniej misji trzeba użyć wozu opancerzonego S.W.A.T...jak go zobaczyłem to mi gały z orbit wyszły bo nawet nie wiedziałem że jest coś takiego w grze :). I właśnie, gdzie go można znaleźć? Wprawdzie mam czołg ale tym też bym pojeździł ;). Pozdro dla Czarnych Braci! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 co do tego wozu SWAT niebieskiego to go standardowo w grze chyba nie ma, na necie jest mod który podmienia AT-400(samolot stojący w hangarze w LV) na Andromeda(samolot z misji na lotnisku do którego trza było wjechać), ciężarówkę SWAT(to co standardowo po 3 gwiazdkach) na właśnie ten wóz z ostatnije misji i coś 3. Pozatym czy ktoś pozamną instalował Real Speed Mod? Mod który modyfikuje plik handling tak że auta i/lub motocykle uzyskują realne prędkośći (przykład, NRG-500 spokojnie 300km/h osiąga, mierzone za pomocą innego moda , Gta Sa Speedometer). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 R.i.P., a skad wzioles ten motor? Na zwyklych nie da sie tak wysoko wyskoczyc na tym moscie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eddy_Ziutek Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Nie wiecie dlaczego podczas grania w misje "The meat bussines" w Caligula Casiono gdy zabjie ostatniego gościa w fabryce mięsa gra się wyłącza i wyskakuje błąd.Oto screen: Ja miałem ten sam problem. Wystarczyło tylko odinstalować gre B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 R.i.P., a skad wzioles ten motor? Na zwyklych nie da sie tak wysoko wyskoczyc na tym moscie :D 1619650[/snapback] to jest nrg-500. no dobra dzis siestrasznie nudzilem, wogole to pomysl przyszedl mi do glowy wczoraj ale nie mialem jakos ochoty. glownymi bohaterami zmagan sa: * R.i.P. * Yamaha R1 2005 * najwyzszy budynek w Los Santos * paru ziomow z okolicy ;] >>> gtasa-rip_vs_tallest_building_in_los_santos.avi <<< filmik ma 37mb. uzylem kompresji 93% xvid, jakos nie jest rewelacyjna no ale nie moge dac avika 70mb przy 3min30sec (ale takiego sobie zachowalem). zlookajcie 2ga scene - ODLEGLOSC skoku :twisted2: ciekawie tez wyszla scena z 2gim ziomem gdy spadal tuz nade mna :lol: W innej nauczylem sie "rapowac" w sensie gestykulacji...no i to efektowne zakonczenie ;]]] mam nadzieje ze bedzie sie Wam podobal. pozdro elo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lvkz Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam problem z GTA:SA a wygląda on następująco: mogę uruchomić grę, zmieniać opcje itp., ale gdy biorę "New Game" i nowa gra zaczyna się wczytywać, to przy połowie tego paska który wskazuje postęp w ładnowaniu się gry następuje zawiecha. Muzyka gra w tle a pasek stoi w miejscu i nie chce iść dalej. Szukałem jakichś wskazówek w poście poświęconym GTA:SA ale nie znalazłem nikogo kto by miał taki problem jak ja. Sprzęt na którym próbuję odpalić grę to: AMD Sempron 2200+ Asrock K7VT4A+ Gigabyte Radeon 9550 GV-R955128D karty dźwiękowej używam wbudowanej w mobo czyli C-Media AC97 256RAM'u Windows XP SP2 DirectX 9.0c Niczego nie podkrecalem, wszystko dziala na standardowych ustawieniach. Dodam jeszcze, że mój kumpel gra bez problemu w gta na tym samym procku, grafie i mobo (uzywa takze wbudowanej karty dzwiekowej). Bede bardzo wdzieczny za pomoc albo jakies wskazowki w czym moze tkwic problem. Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez lvkz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorsen Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) R.I.P. znalazlem ten motorek ale on jest do podmianki za pcj600 a nie za NRG500 a i on mi jakos tak szybko jezdzi :D . i jak mozna wjechac motorem na ten wiezowiec?? Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez Gorsen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) R.I.P. znalazlem ten motorek ale on jest do podmianki za pcj600 a nie za NRG500 a i on mi jakos tak szybko jezdzi :D . i jak mozna wjechac motorem na ten wiezowiec?? 1620803[/snapback] a czy ja cos pisalem ze jest do podmienienia za nrg500??? no jak wjechac??? podjezdzasz pod wejscie i wjezdzasz...lol Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorsen Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 a to skorka widocznie cos zle przeczytalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 rip - fajne te filmiki z skokami z wiezowca na motorze... "ide do warszawy napic sie kawy" czy jak to bylo lolololol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwkins Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam forumowiczow, moze mi ktos pomoze, mam problem z przejsciem gry. Wylazi mi z gry do windozy i sapie cos tam o bledzie. Dzieje sie tak kiedy bambus wsiada do bryki i ma jechac na zawody samochodow z hydraulika,przejezdzam jakis odcinek i <ciach>. Nie mam juz zadnych innych misji tylko ta mi zostala. Mecze sie juz tak chyba z 3 tygodnie i nic. Ma ktos jakis pomysl? Za pomoc z gory dziekuje. Pzdr.siwkins Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Jezeli w tym JEDNYM momecie gra sie krzaczy, to mysle ze dobrym sposobem na to, jest znalezienie save'a po tej misji. Niech ktos ci podese albo sam poszukaj. Ja nie moge bo juz w to nei gram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam forumowiczow, moze mi ktos pomoze, mam problem z przejsciem gry. Wylazi mi z gry do windozy i sapie cos tam o bledzie. Dzieje sie tak kiedy bambus wsiada do bryki i ma jechac na zawody samochodow z hydraulika,przejezdzam jakis odcinek i <ciach>. Nie mam juz zadnych innych misji tylko ta mi zostala. Mecze sie juz tak chyba z 3 tygodnie i nic. Ma ktos jakis pomysl? Za pomoc z gory dziekuje. Pzdr.siwkins 1621166[/snapback] daj konkretna nazwe misji (miasto, itp). i tyle. zobaczymy czy cos sie da zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Może nie koniecznie nazwe misji, ale jaka jest treść "sapiącego" błedu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Hmm ma inny problem, gra zaczęłą się krzaczyć więc odinstalowałem i chciałem zainstalować od nowa, ale w momencie instalowania pliku cuts.img wywala błąd że plik jest niezgodny z plikiem w setup's .cab, jak dam ignoruj to wywala okienko z Krytycznym błędem. Instalowałem z 2 różnych dvd, z dysku i nic. Wcześniej bezproblemowo instalowałem 2 razy i zero błędów. Komp w podpisie(ten z P4 2ghz). Mam re-instalować winde?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 No raczej tak - wez u jakiegos kumpla sprobuj instalnac, a jak u neigo bedie dzialac to wez reinstal windy zrob tak jak mowisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ja natomiast mam problem z grą, kiedy zainstaluję sporo samochodów. Gra zawiesza się zawsze w tych samych miejscach i w ten sam sposób: Obraz zacina się, a muzyka gra dalej. Do tego wyskakuje kursor myszki taki jak w MS Word. Co ciekawe - kiedy zainstaluję kopię pliku gta3.img bez modowanych samochodów i wgram je od nowa, miejsca, w których gra się wiesza zmieniają się. :blink: Patch 1.1 nie pomógł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka16 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Witam Jak gram to ludziki są przeźroczyste co mam zrobić. Wyłączyłem „mip mapping”. Zmieniłem palete kolorów w grze na 16 bitową. Zmieniłem jakość tekstur na LOW. Wyłączyłem Frame Limitera. I nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 jaki masz sprzet? Ja nie wiem jakl rozwiazac twoj problem, ale jak poasz sprzet to napewno innym latwiej bedzie rozwiazac problem. Zajrzyj do ierwszejstrny topicu, moze tam cos jest napisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Pioorek, u kolegi też ten błąd, on miał wczoraj format i re-instal windy, potem instalka pokolei tyklko wymaganego softu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 No to w takim razie, raczej plytka padla, albo akurat jest jakas rysa w waznym miejscu. Skoro u ciebie i u kumpla nie dziala, to chyba oczywiste ze plyta. Choc moze ktos cos jeszcze poradzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Hmm natura matką głupich :) Wystarczyło klikać Ignoruj i instalował poprawnie, twierdził że 8 plików jest złych :) Gra działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ale za to mozlie jest, ze w jakiejsc czesci/misji moze sie wykrzaczyc przez te "ignoruj". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka16 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Oto mój sprzęt. Karta graficzna: Radeon 9200 SE Płyta główna: ABIT NF7-S 384 DDR Procesor: AMD Sempron 2200+ Piszcie jezeli będziecie wiedziec jak rozwiązac ten problem. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Z tego co wiem, to na twoim radku nie da sie zalatwic tej sprawy... na tym radk utak to sie kaszani, ale moze jest jakis path (jak ktos go zna to nich poda). A moze czas wymienic grafe? Za 200 zl masz radeona 9550 calkiem mila grafa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...