Rahim Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Dexter E11 i E12 wyciekły do sieci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Dexter E11 i E12 wyciekły do sieci :PCooo ???? Gdzie!!! ?? PW me plllsss :) Eee, co ty wkręcasz ludzi :P Ja się już napaliłem a tu nic nie przeciekło :> Edytowane 4 Grudnia 2007 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*V* Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) jestem po 11 odc Herosow ... swietny byl. Szkoda tylko ze juz koniec serii ( glupi strajk ;/ ) Swoja droga ciekawe kiedy bedzie nastepna seria?? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jestem ciekaw kto zabil Nathana, bo wedlug mnie mozliwe ze to byl Peter!!!! Co o tym sadzicie? Edytowane 4 Grudnia 2007 przez *V* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Użyj spojlera!!, następna seria pewnie w wrześniu :/ a szkoda... Edytowane 4 Grudnia 2007 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*V* Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Użyj spojlera!! juz jest ;) następna seria pewnie w wrześniu :/ a szkoda...luuu to lipnie jak by byla dopiero we wrzesniu ;/ dobrze ze juz niedlugo LOST sie zaczyna ;] no i zostal jeszcze dexter :D Edytowane 4 Grudnia 2007 przez *V* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Tymczasem nowy SGA... Kolejna zapchajdziura. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wreszcie powrót na ziemię. Fabuła w miarę ok, ale końcówka naciągana maksymalnie. 6/10 I na tym odcinku chyba jeszcze oszczedzali $$ co widac miejscami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) jestem po 11 odc Herosow ... swietny byl. Szkoda tylko ze juz koniec serii ( glupi strajk ;/ ) Swoja droga ciekawe kiedy bedzie nastepna seria?? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jestem ciekaw kto zabil Nathana, bo wedlug mnie mozliwe ze to byl Peter!!!! Co o tym sadzicie? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Niby jak :lol: Przecież Peter stał koło niego, i w momencie kiedy Nathan miał powiedziec o zdolności jeszcze na niego spojrzał, a zaraz chwilę padły strzały. IHMO, zabójstwo a raczej uciszenie , unieszkodliwienie Nathana zleciła jego matka... Czemu to jest w tym cytacie ?? Edytowane 4 Grudnia 2007 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Cooo ???? Gdzie!!! ?? PW me plllsss :) Eee, co ty wkręcasz ludzi :P Ja się już napaliłem a tu nic nie przeciekło :> Przeciekło, przeciekło. ;) Dziś już za późno na oglądanie Dexterka. Odcinki poczekają sobie, aż się wyśpię. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Przeciekło, przeciekło. ;) Dziś już za późno na oglądanie Dexterka. Odcinki poczekają sobie, aż się wyśpię. :razz: skoro tak to mega zajeb***e że tak powiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*V* Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Niby jak :lol: Przecież Peter stał koło niego, i w momencie kiedy Nathan miał powiedziec o zdolności jeszcze na niego spojrzał, a zaraz chwilę padły strzały. IHMO, zabójstwo a raczej uciszenie , unieszkodliwienie Nathana zleciła jego matka... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « tak jak hiro (z przyszlosci) sie przeniosl w czasie w 1 sezonie (scena w metrze bodajrze) ? To moze byc Peter z przyszlosci ktory wie ze to nie byl dobry pomysl ( ujawnianie sie ). Uwazam ze bylo to ciekawsze rozwiazanie niz zabojca pracujacy dla matki choc pewnie tak bedzie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zabójca najpewniej pracujący dla matki i na 99% był to Bennett, nie było twarzy widać, ale sylwetka imho do niego pasuje... Edytowane 5 Grudnia 2007 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*V* Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zabójca najpewniej pracujący dla matki i na 99% był to Bennett, nie było twarzy widać, ale sylwetka imho do niego pasuje... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Bennet nosi specyficzne okulary, a ten koles co zabil brat Petera na 60% ich nie mial ;p wiec to chyba nie byl jednak Bennet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) to na bank nie » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Bennet Edytowane 5 Grudnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Szkoda że drugi sezon skończył się tak nijako... Zresztą znając życie to » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Przynajmniej jedna z "zabitych" w tym odcinku postaci, powróci :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Dexter złapał zadyszke i pod koniec serii spadla mu forma-ostatnie dwa odcinki(9,10). Edytowane 5 Grudnia 2007 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Moze jeszcze strescisz te dwa odcinki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ten strajk scenarzystów mnie irytuje. Co ja będę oglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 gwiazdy na niebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Moze jeszcze strescisz te dwa odcinki :? To moje zdanie...inni wychwalaja pod niebiosa-obejrzysz oceniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Dexter 2x11, 2x12» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Piękne zwięczenie dzieła. Lyla próbuje się odegrać i w sumie namieszała dość znacznie. Końcówka była bardzo przewidywalna, ale takie zakończenie najbardziej pasowało tutaj. Tylko teraz Dexter musi wymyślić sobie nowy sposób zabijania skoro Doakes a'ka Bay Harbor Butcher został rozerwany na strzępy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Dexter 2x11, 2x12 ????????????????????? skad ? gdzie ? co i jak ? :blink: leaked Edytowane 5 Grudnia 2007 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Dexter już jest, wystarczy poszukać :P Co do Heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Na zlecenie matki ? To po co by robiła taką durną mine, i mówiła, że otworzyliście puszkę Pandory... Edytowane 5 Grudnia 2007 przez Dudek89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 panowie, jakiś babski serial dla mojej kobity? :> z Desperate Housewives jest na bieżąco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Weeds, Greys Anatomy, moze Pushing Daisies jak lubi Burton'owe klimaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Dexter 2x11, 2x12 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Piękne zwięczenie dzieła. Lyla próbuje się odegrać i w sumie namieszała dość znacznie. Końcówka była bardzo przewidywalna, ale takie zakończenie najbardziej pasowało tutaj. Tylko teraz Dexter musi wymyślić sobie nowy sposób zabijania skoro Doakes a'ka Bay Harbor Butcher został rozerwany na strzępy :wink: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Swietne zakonczenie...imo to powinno byc zakonczenie tego serialu ;) Nie zostawili juz nic co spowodowaloby ze z niecierpliwoscia bede czekal na kolejny sezon (a tak bylo kiedy skonczylem ogladac trzeci sezon). Szkoda mi tylko Doakes'a, na "lepsze" towarzystwo nie mogl trafic... Najpierw Dexter a pozniej ta idiotka (fucking corpse :lol:) Co do Heroes 2x11 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Poczatkowo sylwetka zabojcy Nathan'a pasowala mi do Sylar'a, no ale przeciez on mial na glowie inne sprawy. Pewnie okaze sie ze "Firma" jest tylko pionkiem i nad nimi jeszcze ktos jest. No ciekawe co wymysla... Edytowane 5 Grudnia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Panowie, kiedy rusza trzeci sezon Lost w PL ? Bo wstawili jakies gow... w czwartki, wiec rozumiem, ze sezon 2 sie skonczyl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) hehe troche poczekasz... // lol to w pl nie bylo juz 3 sezonu?? Edytowane 5 Grudnia 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Był najpierw na AXN później na TVP ;) pewnie Panu chodzi o 4 ;) właśnie kiedy rusza 4 na ABC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 styczeń/luty 2k8 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) Dexter: Ten serial jest Genialny w pełnym tego słowa znaczeniu. Czekałem z tym stwierdzeniem do finału. Najlepszy serial jaki oglądałemw życiu, w moim odczuciu bije 1 sezon PB. Rola Dextera jest specyficzna, mistrzowsko grana. Nie chcę tutaj wywoływać wojny między DeX'em a PB, ale teraz na tle Dextera dobrze widać różnice w grze aktorskiej. Teraz zabieram się za czytanie książek,- leżą już przygotowane. Z pierwszych 50 stron wywnioskowałem że różnią się od filmu, może detalami ale istotnymi. Rzadko to można powiedzieć ale odczułem wrażenie że serial nakręcony został lepiej. 3 sezon to kwestia dyskusyjna ale w tym wypadku ufam producentom, i jeśli wyjdzie pewnie będzie równie dobry i pewnie przyciągnie równie dużą rzeszę ludzi. Nie bądźcie od razu negatywnie nastawieni. Edytowane 6 Grudnia 2007 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...