raven_88 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Hałz 5x17 (bo dopiero nadrobiłem ;)) - na poziomie, i jak już ktoś wcześniej wspomniał, uśmiech Cuddy bezcenny :D Hałz 5x18 - imho jeden z najlepszych odcinków 5 sezonu, dawno nie było epizodów z taką ilością mocnych tekstów i gagów ;] (końcówka z Kuttner'em, House'm i miną XIII miażdży xD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Hałz 5x18 Ostatnia scena jest boska :D Mina XIII o.O :D BTW Cuddy lepiej we włosach jakie teraz ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Potwierdzam hałs rządzi i nie ma bata :D początek już był ciekawy ... motyw z krwią też niczego sobie :D ofc rewanż najlepszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 (edytowane) Hałs 05x18 - chyba wszystko zostało powiedziane - najlepszy odcinek 5 sezonu :lol2: Nawiązując trochę do motywu z poprzedniego odcinka i kilku poprzednich to czy słyszeliscie o http://orlenmonsterjam.pl/ ? wybiera się ktoś? :D Edytowane 19 Marca 2009 przez g00dMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 ja wlasnie zaczelem ogladac Breaking Bad :) 1 sezon wciagnelem na jeden raz (ma 7 odc) i aktualnie leci 2 sezon (3 odc) - serial dla mnie miazga :P po crapowatym PB i nudnych Herosach niezla odskocznia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Nie wiem dlaczego wczesniej nie oglądalem 2 i pół. Mozna sie szybko zrelaksować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Zapowiedź 19 odcinka 5 serii House-a, która zostanie wyemitowana 30 marca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 (edytowane) Zgadzam sie odnosnie House'a :] Jezeli chodzi o TSCC, to tez podzielam zdanie poprzednikow. Dopiero dwa ostatnie odcinki byly dosyc niezle - kilka wczesniejszych... lepiej przemilczec ;) Flashpoint bardzo dobrze sie rozkrecil... ...podobnie tez i Lie to Me - naprawde ciekawy serial. Dollhouse - zainteresowala mnie tematyka - ludzie lalki, ktore staja sie takimi, jakimi chca ich wlasciciele/klienci - wykorzystywane do roznych celow. Po kilku odcinkach nic nadzwyczajnego, mozna zapodac jak nuda dopadnie albo nie ma nic innego pod reka. W tej chwili jest 5 odcinkow. Ogladal/oglada ktos Burn Notice? Ostatnio dossalem sie i stiwerdzam, ze bardzo dobre :) Serial jest o szpiegu, ktory trafia na czarna liste. Postanawia dowiedziec sie, kto za tym stoi - pomaga mu w tym dwojka przyjaciol. W miedzy czasie trudni sie w pomocy innym ludziom. Lekkie, smiechowe, troche akcji - polecam :) No i wszystko dzieje sie w slonecznym Miami ;) Edytowane 20 Marca 2009 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Stargate: Universe "First Look" Za wiele nie pokazali ale lepsze to niż nic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 dziś wreszcie obejrzałem losta ostatniego - całkiem dobry zdecydowanie bardziej poukładany od poprzednich 2 odcinków; the unit 4x16 z kolei chyba najlepszy odcinek w tym sezonie. Wieczorem maraton z damages bo dopiero jestem na 2x8 ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Panowie jaki tytuł nosił serial,którego akcja działa się w Las Vegas w latach 50-60. Serial był emitowany z 15 lat temu a moze i więcej. Byli tam gangsterzy i grupa policjantów.Gangster miał na imię chyba Ray w międzyczasie zahaczył też temat bomby atomowej. Policjant w kapeluszu i wąsem ala Putra no może mniejszym. Na początku serialu zawsze leciała taka znana piosenka. Za holere nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekin Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Crime Story http://www.youtube.com/watch?v=8APl40BE3tc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 (edytowane) No i po BSG. Zakończenie serialu jest fenomenalne. Najlepsze zakończenie jakie widziałem. :blink: Zamiata wszystko razem wzięte ;] i daje do myślenia. Gratuluję i dziękuję twórcom za piękny serial. Edytowane 21 Marca 2009 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 the unit 4x16 z kolei chyba najlepszy odcinek w tym sezonie. Potwierdzam bo ostatnio to brakowało tego czegoś a nie lubie odcinków gdzie żony są na pierwszym planie :P Chuck 1 sezon miód i orzeszki teraz jestem przy 8 odcinku 2 sezonu B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 No i po BSG. Zakończenie serialu jest fenomenalne. Najlepsze zakończenie jakie widziałem. :blink: Zamiata wszystko razem wzięte ;] i daje do myślenia. Gratuluję i dziękuję twórcom za piękny serial.+1 Fakt faktem że w tym sezonie dobre odcinki można policzyć na palcach jednej ręki, ale z zakończeniem pojechali :) so say we all B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Crime Story http://www.youtube.com/watch?v=8APl40BE3tc do dzis trzymam pilota na dysku :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Crime Story. Dzięki.Może kiedyś znowu poleci w TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 (edytowane) Life on Mars ktoś ogląda ? Wersję amerykańską, bo brytyjskiego oryginału nie zmogłem. Cóż - u amerykanów gra Harvey Keitel i to samo wystarczy za rekomendację. Kolejną zaletą jest, że tylko 15 odcinków do tej pory wyszło. Klimat (dominujący, bo to nie do końca takie proste jest) - policyjny, Stany lata hmm 70te. Dobrze się ogląda (a przynajmniej odcinki 1-7. 8-15 czekają na swoją kolej :) ) Pozdrawiam Edytowane 22 Marca 2009 przez Jerz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 (edytowane) No i po BSG. Zakończenie serialu jest fenomenalne. Najlepsze zakończenie jakie widziałem. :blink: Zamiata wszystko razem wzięte ;] i daje do myślenia. Gratuluję i dziękuję twórcom za piękny serial. +1 Fakt faktem że w tym sezonie dobre odcinki można policzyć na palcach jednej ręki, ale z zakończeniem pojechali :) so say we all B-) Kę? :blink: Fenomenalne? Najlepsze? Te zakończenie jest po prostu betonem godnym ostatniego sezonu, a nie całej serii. Odcinek był ok, do momentu » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "gdy" galaga wylądowała w "objęciach" cylońskiej kolonii. Mieliśmy bitwe viperów, ale bez viperów (liczyłem na ostatnią walkę rodem z pierwszej serii, ale oczywiście się przeliczyłem). Kupa zamieszania, ale nie pokazano niczego istotnego. Ogólnie całość jednak na plus. Fajnie wyglądały sceny walk starych i nowych tosterków. Potem Starbuck wybiera współrzędne i skaczą na ziemię. I tutaj zaczyna się już megabeton godny czwartego sezonu. Na ziemi wszyscy radośnie stwierdzają, że trzeba porzucić cywilizację i zamieszkać w dziuplach- że kę co?! Wysłanie floty w słońce? Że kę co?! Zniknięcie Starbuck - że kę co? Następnie żałośnie oklepana i przewidywalna końcówka "150 000 lat później"...Złośliwi naśmiewali się w czasie pierwszego/drugiego sezonu, że właśnie tak zakończy się seria. Nie wierzyłem w to - byłem przekonany, że scenarzystów stać na coś NAPRAWDĘ dobrego. Przeliczyłem się. Pokazania robotów na końcu potwierdziło tylko moje przekonanie, że scenarzyści przed finałem mieli zafundowane lewatywy z betonu. Nic tylko się bać, bo niedługo powtórzymy cykl!111 Mam nadzieję, że będę miał zapewnione jakieś wysokie stanowisko na battlestar ojciec rydzyk, bo 2012 już blisko. Na plus flashbacki i kilka scenek. Na minus cała reszta. Jestem zniesmaczony takim "zakończeniem". Edytowane 22 Marca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Supernatural -> hmm jak zwykle niz złego nie mozna powiedziec :) BSG » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" No to mieliśmy bitwę na poziomie.... wyzszym niz to co pokazali w ciągu ostatnich 2 sezonów. Na plus były stare blaszaki. Oczywiscie galactica która sie niemal nie rozpadła juz w poprzednich odcinkach bez problemu wytrzymuje ostrzał z kazdej strony i bez problemu przebija się przez cylonską kolonie. Drugi skok galactici i co? I najnormalniej znika sobie. Twórcom się cos zapomniało ze kilka odcinków wcesniej pokazali ze skok w poblizu innego statku prowadzi do zniszczeń tego drugiego. No i po skoku. Galactica która się rozsypywała kika odcinków wczesniej przeszła w "guma mode". W koncu statek, który rozpada sie kiedy się nei przemieszcza bez problemu moze się powyginac na wszystkie strony bez zadnych uszkodzeń. Mija dokładnie godzina i w tym momencie w zasadzie nalezalo by przerwac oglądanie. Nie wiem co brali scenarzyscie ale lepiej zeby to odstawili zanim znowu zaczną coś tworzyć. Widac ze zabrakło im pomysłu. Z ponad 90 minut dało by się zmontowac jeden dwukrotnie krótszy odcinek na znaczie wyzszym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) O tym wyżej zapomniałem wspomnieć. Przypuszczam, że po prostu zmodyfikowali deflektor :lol: Ogólnie po przeczytaniu opinii na hataku (czyli jak zwykle, odcinek 10/10!1111111 i wylewanie ohów i ahów) obejrzałem finał jeszcze raz. Chciałbym brać to co scenarzyści. Tyle na temat, bo na szczęście serial umarł, a wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że caprica będzie jeszcze gorszym betonem od 4 sezonu bsg - więc kijem nie tknę. Czekam na nowego stargate'a ;] Edytowane 23 Marca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Czekam na nowego stargate'a ;]Który też będzie IMO betonem, co prawda nie tak dużym jak BSG ale zawsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Grobel proponuje Ci oglądanie filmów/serialów dokumentalnych (tam nic nie kłamią i są proste do zrozumienia). Edytowane 23 Marca 2009 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Ja proponuję ci oglądanie mody na sukces i losta (tam scenarzyści też klepią odcinki "bes sęsu"). Edytowane 23 Marca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Supernatural - jeden z lepszych odcinków, fajnie, że główny wątek ruszył się do przodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Co do BSG finał mi się podobał fajnie wszystko zakończyli ,pomijając parę wpadek uważam że zakończenie jak i cały serial był udany. Na Supernatural chyba się nie mam szansy zawieść, 4 sezon wymiata fabuła z odcinka na odcinek się rozkręca ,ten serial rządzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Szkoda, że w USA Supernatural oglądalność ma na dość średnim poziomie... Na szczęście 5 sezon dostał zielone światło, tak więc nie ma problemu ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Life on Mars ktoś ogląda ? Wersję amerykańską, bo brytyjskiego oryginału nie zmogłem. Cóż - u amerykanów gra Harvey Keitel i to samo wystarczy za rekomendację. Kolejną zaletą jest, że tylko 15 odcinków do tej pory wyszło. Klimat (dominujący, bo to nie do końca takie proste jest) - policyjny, Stany lata hmm 70te. Dobrze się ogląda (a przynajmniej odcinki 1-7. 8-15 czekają na swoją kolej :) ) Pozdrawiam no to musze cie zasmucic bo 1 kwietnia wychodzi ostatni odcinek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Ehh, miałem nadzieję że zrobią mniej więcej tyle odcinków co w wersji brytyjskiej... Ale nic to - lepiej żeby skończyli historię porządnie niż mieliby dobijać serial przez x odcinków lub, co gorsze, sezonów. Zresztą ja lubię krótkie seriale - Thief, Daybreak, Band of Brothers, Rzym - inne podejście niż wielosezonowce (które też zresztą lubię :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Heh, ale to wcale nie bylo planowane :] Po prostu serial ma mizerne notowania i abc nie zamowilo drugiego sezonu. Ciekawe czy skoncza to jakos z glowa... Dowiemy sie w kwietniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...