Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

oO

Ja w ogóle nie rozumiem jak 2 sezon mógł mieć niewystarczającą oglądalność... Przecież każdy odcinek 2 sezonu był bardzo dobry, w każdym była akcja, zero przynudzania. Ogólnie cały drugi sezon można zaliczyć na plus, a tu taka niespodzianka :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktoś ma jakiś namiar na My Wife And Kids, bo udało mi sie ściągnąć tylko 1 sezon :( znalazłem jeszcze 2 i 3 ale po portugalsku ;/

będe b. wdzięczny za pomoc

edit: jak dla mnie Jericho S2 cały był dobry, o wiele lepszy niż 1

Edytowane przez Greg_1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doszedlem do konca supernatural (3x12), nastepne odc 24.04

Kilka ostnich odcinkow naprawde niezle, sporo ciekawych postaci wprowadzili. Niezly byl ten odc z motywem dnia swistaka, cos podobnego bylo w jednym odcinku X files. Niezly jest tez humor i dialogi, szczegolnie po zaglebieniu sie w serial.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jericho 2x07

Widać, że odcinek robiony tak, żeby wszystko zmieścić w 1 odcinku...

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

Przeskok z Jericho do Chayenne i potem z ambasady Texasu na lotnisko, ale odcinek jak każdy z 2 sezonu bardzo dobry ;]

Jak już mają kręcić dalej to lepiej niech serial wykupi Sci-Fi niż by miał dalej lecieć w CBS, który by pewnie znowu po paru odcinkach zrezygnował :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fakt mogliby spokojnie rozłożyć akcje jericho na kilka odcinków - tak do 2x10 ;) I niech teraz ktoś mi powie że nic w tym serialu się nie dzieje ...

Bardzo spodobały mi się 2 motywy :

-przelatujące rakiety nad samolotem Jake'a które zestrzeliły odrzutowce Cheyenne (ogólnie cała scena)

-scena w której "kumple" Becka do niego dołączyli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fakt mogliby spokojnie rozłożyć akcje jericho na kilka odcinków - tak do 2x10 ;) I niech teraz ktoś mi powie że nic w tym serialu się nie dzieje ...

Bardzo spodobały mi się 2 motywy :

-przelatujące rakiety nad samolotem Jake'a które zestrzeliły odrzutowce Cheyenne (ogólnie cała scena)

-scena w której "kumple" Becka do niego dołączyli

IMO najlepsze 2 sceny w całym tym odcinku + jeszcze scena końcowa z Hawkinsem ;)

I tak jak piszesz, 2x07 mogło być spokojnie rozłożone na 2,3 odcinki... ;]

Teraz miejmy nadzieję, że Jericho będzie kontynuowane w Sci-Fi ;)

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tu dużo pisać: bomba i tyle ;) Aż chciałoby się oglądać następny... Szkoda, szkoda, mam nadzieję, że doczekamy się kontynuacji.

A tak poza tym... poleci ktoś podobny serial :) ? [nie musi być dosłownie w klimacie ataku nuklearnego - bo domyślam się, że drugiego takiego nie ma, ale wątki polityczne, spiskowe - jak najbardziej]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uprasza sie o nie usuwanie tego posta przez moderatora.

Posiada ktos sezony 3 i wyzej serialu 24 ? Jesli tak i jest sklonny nagrac i wyslac (oczywiscie zaplace, mam nadzieje ze nie duzo) to bardzo prosze o PW

Co do Jericho 2x07

Scena w ktorej Jake lecial razem z Hawkinsem i moment w ktorym ratuja ich odzutowce Texasu po prostu wysmienita.

Ogolnie caly odcinek mi sie podobal wiec trudno wypisac poszczegolne sceny/momenty

Odcinek jeden z najlepszych w calym serialu, wielka szkoda ze to juz koniec, mam nadzieje ze bedzie kontynuacja na Sci-Fi

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sieci krąży petycja na temat zachowania Jericho.

http://www.petitionspot.com/petitions/JS3

Możliwe że jeszcze nie wszystko stracone :)

A tutaj wywiad z Carol Barbee .

----------------

Wiadomo kiedy rozpocznie się 3 sezon Dextera ? :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie Jericho mimo tego, że i tak najwięcej się w nim dzieje ze wszystkich seriali to strasznie po[gluteus maximus]dło w sezonie 2, ten ostatni odcinek tak na maksa na odwal się, już od kilku odcinków sezonu drugiego, po obejrzeniu, miałem taką minę - :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prison Break S04

Od czasu znakomitego debiutu "Skazanego na śmierć", serial traci coraz większą liczbę fanów. Dla wielu z nich kroplą goryczy była śmierć doktor Sary Tancredi granej przez Sarah Wayne Callies. Teraz twórcy chcą ich przyciągnąć z powrotem przed telewizory.

W tym celu przygotowują w czwartym sezonie powrót Sary, która okaże się jak najbardziej żywa. Twórcy twierdzą, że z pomysłem powrotu bohaterki nosili się od samego początku, kiedy tylko okazało się, że Callies nie będzie mogła zagrać sceny śmierci swej bohaterki. Przyznają jednak, że w decyzji o jej powrocie dużą rolę odegrali widzowie, którzy domagali się powrotu Callies i szeroko dyskutowali śmierć bohaterki.

Sara i Michael (Wentworth Miller) znów się spotkają, a twórcy obiecują, że dla pary przygotowali nowe olbrzymie trudności do przezwyciężenia.

Paranoja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość 'fanów' i tak się ucieszy bo mają g,ówno zamiast mózgu :)

nie pozwalasz sobie za dużo ? mi też nie podoba się pomysł z powrotem Sary ale tym tekstem przegiąłeś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@HiS - napisałem fanów w cudzysłowie, więc jeśli ktoś się za to będzie obrażał to trudno, nie mam wpływu na to jakie ktoś ma o sobie mniemanie.

Trzeba odróżniać fanów od pseudo-fanów - bezkrytycznych półinteligentów, którzy nawet prostej fabuły większości amerykańskich seriali nie mogą pojąć (bo to dla nich "zamotane") a mimo to wielbią i ściągają z torrentów kolejne odcinki, serie Lostów, PB, Dextera itp.

Żeby nie schodzić z tematu - właśnie kończę drugą serie dextera i muszę powiedzieć, że jestem mocno rozczarowany. Pomysł był całkiem niezły, ale wykonanie mi się nie spodobało - miejscami bardzo fajnie zrealizowane, a czasami to ręce opadają. Jak skończę to oglądać to chyba napiszę jakąś recenzję, ale już teraz wiem na ile mogę ocenić ten serial w skali od 1 do 10 ;) i nie sądzę, żeby te kilka odcinków to zmieniło choćby niewiadomo co tam się zdarzyło. 6/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.homelab.pl/news/view/1295

Potwierdzone, że będzie Knight Rider w formie serialu ;]

To jakieś potwierdzone info?

Bo ten news jest jakiś taki...bez ładu i składu :huh:

W telewizji tylko dwa remaki seriali odnosiły sukces. Były to serie "Star Trek" i "Battlestar Galactica"

Remake Star treka? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi