Saimek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 No raczej... teraz to juz chyba wszyscy szukaja CD-eka :D hahahha szukajcie szukajcie poki jeszcze sa... w apollo w poniedzialek bedzie nowa dostawa mozliwe ze to beda CD-eki.. bo w calej polsce mozna znalezc wiec te resztki od AMD sa pewnie na Toledo wszystkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Nie wiem co jest ....na GPU mam 42C...proc bardziej grzeje od niego ? Jeszcze jeden problem jest....nie moge wlaczyc kompa na 4 x 512 tych pamieci... Nie pomaga nic...clear cmosa, ustawienie 2T...komp piszczy ze boot ok i stoi .... z 2 x 512 nie ma tego problemu ad1. Proc jest większą grzałką niż wcześniejszy, chłodnica nie jest w stanie zbić temperatur do poprzednich wartości .... Tam są do schłodzenia dwa jajka a nie jedno ad2. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=147020&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Oxygen.. jak masz tak goraco w domu i jeszcze te wentyle na Ladzie na 7V to sie nie dziwie.. ja mam 2 Crystale na 12V leca... pozatym nie mam bloku na NB i grafa to 6600GT takze duzo mniejsza grzalka niz Twoja... Masz cieplutka wode po prostu :) powietrze 30 stopni i takie grzalki... przy pelnym stressie dlugotrwalym woda pewnie pod 40 stopni? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Athlon X2 3800+ na socket AM2 tez moze byc ciekawy. 2.95 GHz @ WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 No niezle niezle... :) ja juz dostalem email ze Toledo jest na stanie i pakuja mi w paczuszke wlasnie hehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 no nieźle nieźle za taką kase taki procek:> coś czuje, że na jesień X2 zagości :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Na jesien? :P moze juz nie byc 3800+ a reszta pewnie juz nie w takiej cenie... chociaz kto to wie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 oki teraz sa tanie te procki to mozna sie pokusic o zdjecie czapy :) tylko czy rdzen nie bedzieza duzy do power x ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Niee.. PowerX zaslania cala czapke... wiec czemu mialby byc za duzy? :] Finy nie musza byc nad calym jadrem.. a i tak chyba beda bo te jadra X2 nie sa wcale takie duze ;) to 4400 golasek :D Edytowane 28 Lipca 2006 przez Saimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Gdzie jeszcze można dostać 3800 Toledo (CD)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 W apollo znowu sie pojawily ale za 599 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 No co za ch... na rope w tym apollo pracuja. Dopiero dzisiaj anulowalem u nich zamowienie i wzialem skad indziej procka.. mowili ze najwczesniej w PON beda... a tutaj cyk i sa nagle po 599. :/ na szczescie ja juz mam zaklepanego CD gdzie indziej. Gdzie to powiem pozniej bo znowu sie pozbede procka sprzed nosa jak to mialo miejsce z Oxygenem w krakowie.. ja zamowilem o 14:30 on przyjechal o 16 i kupil ostatniego a dla mnie nie bylo? LOL :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Po 10min spadlo na 583 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Po 10min spadlo na 583 ;)Po kolejnych 10 minutach są już niedostępne :) One się dobrze kręcą? Jakaś jest pewność? Czy loteria? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 O LOL niedostepne a juz dzwonilem zeby ich opier.... ze anulowalem moje zamowienie dzisiaj. kreca Ci kolesie w tym apollo... tak kreca jak ich procki prawie :D Andy spoko sa. Na Xtremeforums jakis spory czass temu ktos trafil tego procka i sie dobrze krecil.. teraz maja 2 osoby z forum i kazdy jest ponadprzecietny... :) Ja zamowilem mam nadzieje ze nie pozaluje.. jako ze jade w gory w niedziele to relacja z o/c bedzie dopiero w pon za tydzien.. :) dzien przed wejsciem C2D do sklepow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 A wlasnie mialem jechac do Apollo, niezle w 20min znikly... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Gdzie jeszcze można dostać 3800 Toledo (CD)? Mieli dzisiaj w 4speed.pl i we wrocławskim oddziale Proline. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) A wlasnie mialem jechac do Apollo, niezle w 20min znikly... To lepiej sie upewnij 3 razy ze Ci odlozyli pod lade :D hehe. w poniedzialek ma byc dostawa wiec zadzwon z rana i spytaj o serie a pozniej kup ;) Mieli dzisiaj w 4speed.pl i we wrocławskim oddziale Proline. Aha.. a w proline dzwoniles do wszystkich oddzialow? Pytales sie o konkretne serie prockow (CD) czy w ogole czy sa? :] P.S Ja zamowilem w 4speed i chyba dzisiaj mi juz wysla kurierem :] (tylko cena 620 zl z wysylka... ale co tam :) Edytowane 28 Lipca 2006 przez Saimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Aha.. a w proline dzwoniles do wszystkich oddzialow? Pytales sie o konkretne serie prockow (CD) czy w ogole czy sa? :] Dzwoniłem do Wrocławia, bo raz że tam mam najbliżej, dwa, wg stanów magazynowych dostępnych na ich stronach tam mieli najwięcej. Pytałem się o konkretny procek, z końcówką CD. W Lubinie mieli, ale BV :? BTW, może by wreszcie ktoś zmodyfikował opis wątku ? Edytowane 28 Lipca 2006 przez katoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 No mozna by ze za 580 zl sa ;D ale Gray... Ostatnio aktywny 11 lipiec 2006 - 14:06 chyba na wakacjach? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Na jesien? :P moze juz nie byc 3800+ a reszta pewnie juz nie w takiej cenie... chociaz kto to wie ;)Na AM2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Na AM2 to tak.. ale kto tu teraz mowi o AM2? myslalem ze o 939 bo o tym dyskusja leci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxygen- Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 AM2 to juz nie Toledo tylko Windsor (tak mi sie wydaje) wiec nie wiadomo co i jak... Qrde strasznie cieplo jest na o/c....nie moge przeskoczyc na wiecej niz 3050 spi32MB stable..temp do 60C dochodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 chyba z niecierpliwoscia wielu z nas czekan na zime :) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxygen- Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 chyba z niecierpliwoscia wielu z nas czekan na zime :) hehe Nawet nie zime..niech temp na zewnatrz spadnie do 15C....wystarczy aby zejsc duzo nizej. W nocy jeszcze chlodniej by bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Jak sądzę ktoś na pewno ściągnął czapkę z X2, chciałbym się dowiedzieć czy ktoś to robił przy chłodzeniem AC i co to dało jakie, czy w ogóle były jakieś spadki temperatur, jak tak to o ile, czy wzrósł OC? Na pewno jest później problem z montażem, więc jeżeli zabieg nie jest tego wart, to wole tego ryzyka nie ponosić. Co do temperatur, to mogłoby się już trochę ochłodzić, przynajmniej w nocy, w moim przypadku nie idzie wysiedzieć przy kompie, ciepłe powietrze z niego bucha. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Jak sądzę ktoś na pewno ściągnął czapkę z X2, chciałbym się dowiedzieć czy ktoś to robił przy chłodzeniem AC i co to dało jakie, czy w ogóle były jakieś spadki temperatur, jak tak to o ile, czy wzrósł OC? ... W tym wątku ale troche wcześniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Jak sądzę ktoś na pewno ściągnął czapkę z X2, chciałbym się dowiedzieć czy ktoś to robił przy chłodzeniem AC i co to dało jakie, czy w ogóle były jakieś spadki temperatur, jak tak to o ile, czy wzrósł OC? Na pewno jest później problem z montażem, więc jeżeli zabieg nie jest tego wart, to wole tego ryzyka nie ponosić. Pozdro masz caly watek o zdejmowaniu czapki zajzyj tam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Jesli chodzi o proline we wrocku i x2 3800 to jakas zaraza wszystkie wykupiła tzn zarezerwowała :((((, hehe ale mozna zawsze odrezerwowac :) tą jedną sztuke dla Grzesia :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 oni zawsze mają zarezerwowane ;/ pojedz do nich to odrazu sztuka się znajdzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...