und3r Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Komenty moga zostac, byle tylko ktos je moderowal:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Logowanie lub usunąć narazie komentarze wogule. Lub komentarze na forum jak pisali poprzednicy. Ten temat już był wiele razy poruszany. 1539946[/snapback] Administratorzy pisali przecież: nowe zasady z newsami beda po zaaplikowaniu nowego layout'u SG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Czyli za 100 lat :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Administratorzy pisali przecież: nowe zasady z newsami beda po zaaplikowaniu nowego layout'u SG. 1540305[/snapback] Poprostu napisałem że już na forum omawiano to i już. Nic innego nie zostaje jak czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Zauważyliście, że na głównej już od paru newsów jest kulturka w komentarzach ?? Czyżby ktoś się w końcu wziął za ich sprawdzanie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pCz Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 zauwazylem tyle ze niewidze komentarzy :P domyslalem sie ze zostalem zbanowany - chociaz niewiem za co =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Czyli za 100 lat :wink: 1540397[/snapback] Podobno już w miare wszystko jest zrobione. Tylko nie wiem czy już pocieli lay pod ipb (?) A wtedy [ ci ktorzy widzieli probke lay spostrzegli pewnie belke z logowaniem ] bedzie juz wszystko zintegrowane. Proponuje zakonczyc dyskusje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 poca 'sokole oko' ma racje ;] będzie nowy lej - będzie logowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 No dokładnie, 5zł [sorry, musze posty nabić bo długo nic nie pisałem [; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 poca 'sokole oko' ma racje ;] będzie nowy lej - będzie logowanie. 1547524[/snapback] Oby szybko , bo to co teraz jest pod newsami to woła o pomste do nieba, twórca Tweak powinno zależeć ,nad wizerunkiem witryny, a tweak coraz bardziej koajrzy mi sie niestety z takimi komentarzami jak np http://tweak.pl/wpis_3047.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 a moze by tak banowac na forum tych co robia burdel w komentarzach:)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 a moze by tak banowac na forum tych co robia burdel w komentarzach:)? 1591750[/snapback] Aaa.. czyli jak ktos w newsach poda sie za użytkownika Overclocked i zacznie bluznic itp. to mam go zbanować.. Tak? Zrozumiales co chcialem powyzszym zdaniem przekazac.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Teraz pewnie co drugi komentarz będzie podpisany 'mechl!k'... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 - To nie ja! Naprawde banned Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Aaa.. czyli jak ktos w newsach poda sie za użytkownika Overclocked i zacznie bluznic itp. to mam go zbanować.. Tak? Zrozumiales co chcialem powyzszym zdaniem przekazac.. ;] 1591789[/snapback] podobno mialo byc logowanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 podobno mialo byc logowanie... 1591869[/snapback] Wiec wtedy Twoja sugestia jest wrecz oczywista.. Kto by sie odwazył wypisywac bzdury mając i bedąc zalogowany kontem na Tweaku... Poza tym - wydaje mi sie ze mowiles o stanie terazniejszym... A nie o przyszłum logowaniu itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Pewnych newsów nie da się komentować - może lepiej wyłączyć je dla wszystkich ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Ładnie się czyta, komenty pod FUDO r520 600/1400mhz. O kurde porażka 131 wpisów i połowa [beep] http://www.tweak.pl/wpis_3196.php :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Komentarze nie wymagają rejestracji, bo kiedyś był zupełnie inny poziom... Jednak internautów przybywa z roku na rok... Teraz chyba je wyłączymy, a docelowo będą one zintegrowane z forum co znacznie poprawi porządek. Tak czy inaczej w tej sprawie trzeba uciskać marco i ParanoiK'a - oni tym władają na Tweak'u :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 no trzeba zrobic cos z tymi komentarzami bo rzeczywiscie, odechciewa sie czlowiekowi pisac tam cokolwiek jak czyta te idiotyczne opinie albo co chwile wojny fanatykow o to co lepsze i kto glupszy.... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 A po kiego te komentarze na stronie ??? Zlikwidować !!!! :angry: Jeżeli ktoś chce coś rzeczywiście skomentować to zawsze może założyć topic w nowościach podając link do konkretnego artykułu Łatwe, szybkie, nie wymagające skomplikowanych rozwiązań B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Do czasu zintegrowania komenatarzy z forum ja też proponuje wyłączyc mozliwosc ich pisania (nawet mi raz odbiło i dostałem bana za napisanie "pierwszy")... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) A po kiego te komentarze na stronie ??? Zlikwidować !!!! :angry: Jeżeli ktoś chce coś rzeczywiście skomentować to zawsze może założyć topic w nowościach podając link do konkretnego artykułu Łatwe, szybkie, nie wymagające skomplikowanych rozwiązań B) 1634082[/snapback] i 10 userow na raz zaklada temat zeby skomentowac.... a co drugi bedzie pisal "pierwszy" :D niech zostana na stronie tylko trzeba zintegrowac z forum zeby bylo wiadomo kto pisze a nie anonimy.... Edytowane 5 Września 2005 przez Sir_ice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 i 10 userow na raz zaklada temat zeby skomentowac.... a co drugi bedzie pisal "pierwszy" :D niech zostana na stronie tylko trzeba zintegrowac z forum zeby bylo wiadomo kto pisze a nie anonimy.... 1634117[/snapback] Przeczytaj to co napisałeś!!!! Najpierw odrzucas moją propozycje a następnie proponujesz niemal identyczne rozwiązanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Przeczytaj to co napisałeś!!!! Najpierw odrzucas moją propozycje a następnie proponujesz niemal identyczne rozwiązanie 1634193[/snapback] Moze przeczytaj najpierw inne posty i to co sam napisales!!! Bo zintegrowanie komentarzy z forum wcale nie oznacza ze będa one pisane na forum! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 No i ?? Co z tego, skoro powiązanie ich z forum sprawi iż nie będzie debilnych komentów to na samym forum też ich chyba nie będzie Pozatym radze żebyś zamiast od razu zwracać komuś na coś uwagę sam to przemyślał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Może sam sobie to przemysl, bo sam pierwszy zwróciłes komuś uwage, a rozwiązanie wcale nie jest "niemal identyczne"! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) Może sam sobie to przemysl, bo sam pierwszy zwróciłes komuś uwage, a rozwiązanie wcale nie jest "niemal identyczne"! no wlasnie. oo cooo cii kuuurde choodzi EsiuWWW? Chciales zablysnac? :lol: EDIT a co wy na pomysl zeby komenty mogli dodawac uzytkownicy z minimum np. 10-cioma postami? - taka asekuracja zeby zaden noob sie nie rejstrowal na forum tylko zeby pobluzgac na glownej tweak'a. Nie bylo by problemu z usuwaniem takich jednorazowych kont. Edytowane 5 Września 2005 przez Sir_ice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 a co wy na pomysl zeby komenty mogli dodawac uzytkownicy z minimum np. 10-cioma postami? - taka asekuracja zeby zaden noob sie nie rejstrowal na forum tylko zeby pobluzgac na glownej tweak'a. Nie bylo by problemu z usuwaniem takich jednorazowych kont. To mi sie podoba - popieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) Może sam sobie to przemysl, bo sam pierwszy zwróciłes komuś uwage, a rozwiązanie wcale nie jest "niemal identyczne"! 1634306[/snapback] Ja tam nic nie musze przemyslać, skoro nie umiesz wczytać kontekstu moich poprzednich wypowiedzi to twój problem mam to gdzieś @ Sir_ice :lol: :lol: Ja nic nie chce, napisałem tylko swoje zdanie na dane zagadnienie Skoro ktoś będzie walił durne posty na forum, to tymbardziej będzie to robił w komentach, zaproponowałem rozwiązanie najprostsze z możliwych i najbardziej efektywne, zamist tworzyć jakieś niestworzone rzeczy. Wydaje mi się iż absurdem jest tworzenie jakichś podfur na stronie skoro tu istnieje tak wielkie i rozbudowane forum, co do tych 10 postów lipa, zawsze moga znaleźć się ludzie którzy będą sztucznie nabijali posty by móc tam pisać, a tak jest dział "nowości" jest moderacja, da się regułe jeden artykuł/nowość jeden temat i spokój, ale skoro chcecie się bawić to bardzo prosze Edytowane 5 Września 2005 przez EsiuWWW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...