nightstalker Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Cześć bydlaki ! Dawno mnie tu nie było :) Ile tam wyciskacie ? Ja ostatnio 85kg ( w stosunku do wakacji to spadek 15 kg :D ) Po świętach gainerek i jedziemy z koksem! @emilooos - respect! Zajebiscie wygladasz ! Daj mi na PW swój cykl i trening moze cos pokombinuje i tez sie jeszcze przed latem wyrobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) no ja dzisiaj się kłade pod 120kg B-) (trzymajcie kciuki) edit. poszło :D sprawiłem sobie prezent na święta. Dobry dzis dzień miałem dostałem 4 z matmy, dobrą panne mam na sylwka, mój ziomek się zakochał, święta idą, żyć nie umierać! :D Edytowane 19 Grudnia 2006 przez quarantino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 no ja dzisiaj się kłade pod 120kg B-) (trzymajcie kciuki)smelly:D ja bije reord na barki :D relacje zdam może jak bedzie warto B-) pozdro pluszaczki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Mnie za to łapka ruszyła :) 36 bez pompy :D bylo 34,5cm ;) klatka juz niedlugo dobije do 70kg pelnej serii bo teraz robie po jakies 4 powtorzenia ;) ale idzie w przod,dietke zaczalem :) no i ogolnie karnecik miesieczny i jedziemy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 ja u sibie zauwazyłem ostatnio dosc znaczny progres siły, oczywiscie na wszystkich partiach miesniowych wyłączając tylko klatke...... dodatkowo moje rozstępy zrbiły sie czerwone, wiec to znaczy ze xp działą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 nie no jak zobaczylem fotki emilooos'a to mi motywacja od razu podskoczyla ;] po sesji zaczynam "normalny" trening + jakas suplementacja, bo teraz to ledwo 2x na tydzien, a czasem nawet raz, wiec efekty sa slabe... PS ja to ten po lewej ;D ten szkielet po prawej to moj wspollokator, on to sobie chodzi pobiegac na biezni, bo ciezarow sie boi dotknac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) aż takie słabe zdjęcia robi k750i? :( edit. sorki za słabo jakość ale może będzie coś widać Edytowane 20 Grudnia 2006 przez quarantino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 a ja wczoraj na imprezie z jedna sie przylizalem a z duga spalem zyc nie umierac :D quarantino ladnie lapy poszly oglnie wszystko ladnie poszlo u mnie zle bardzo zle okropnie mam dosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) witam wszystkich goraco w temacie! niezle miesnie u was widze, ciezka praca silna wole i moze tez bede mial takie hehe ;) potrzebuje waszej pomocy, jako ze nie za bardzo mam pojecie o ukladaniu cwiczen/odzywkach a w miescie nikogo nie znam ;/ ostatnio zaliczylem tylko ogolnorozwojowke w domu przez ok. miesiac i teraz na swiezym sprzecie mam zamiar bardziej przygazowac :-P do dyspozycji mam: hantle 2x10kg, drazek, mega lawke http://www.allegro.pl/item149408621_mega_l...nuj_ostro_.html z obciazeniem. na poczatek potrzebuje jakas odzywke na mase zeby znaczaco przytyc, wybralem Mass XXL Trec. potrzebowalbym przytyc ok 10kg, jem duzo, jestem w stanie pochlnac wiecej niz kumple wazacy ponad 20kg wiecej ;) moze cos innego? no i najwazniejsza sprawa... ulozenie treningu. pomoglibyscie napisac jakas rozpiske? baaaardzo was prosze bo jedynie was znam siedzacych w tym temacie :D napiszcie chociaz czy taki podzial treningu jest dobry: biceps, klata, triceps dwa dni przerwy plecy, barki, przedramienie dzien przerwy nogi, brzuch dzien przerwy pozdrawiam :) Edytowane 20 Grudnia 2006 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) biceps z tricepsem jak dla mnie trochę nie pasuje... no i brzuch powinienes robic w kazdy dzien treningu :) Edytowane 20 Grudnia 2006 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) czyli klata, biceps, brzuch plecy, barki, triceps, brzuch (osz kur*** ) nogi, przedramien, brzuch czy moze klata, biceps, brzuch plecy, triceps, brzuch barki, brzuch nogi, przedramien, brzuch (czasu mam duzo ;-) ) a co do tych odzywek na mase, co bys polecil? Edytowane 20 Grudnia 2006 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) biceps z tricepsem jak dla mnie trochę nie pasuje... no i brzuch powinienes robic w kazdy dzien treningu :) dlaczego nie ? jak najabardziej, szczegolnie przy superseriach, no ale kukifas jest poczatkujacy. masz do dyspozycji 3 dni ? http://www.sfd.pl/JAK_U%C5%81O%C5%BBY%C4%8...GU-t214525.html takie podstawy, trening moze wygladac na przyklad: I Klatka, Biceps, Przedramie II Plecy, Triceps III Nogi, Barki brzuch dodaj gdzie chesz. Zarowno sprawa treningu jak i odzywiania sa bardzo wazne. Nie wystarczy szamać wszystko w wielkich ilosciach. Odpowiednie ilosci białka, wegli, tluszczy, makro i mikroelementow muszą byc zachowane. Wpisz w wyszukiwarce 'dieta na masę' lub po prostu zarejestruj sie ktoryms forum kulturystycznym. Mozesz regulowac ciezary hantli ? Czy sztywne 2x10kg ? Bo obawiam sie, ze na wiele cwiczen bedzie to za duzo. Pozdrawiam i powodzenia w drodze do idealnej sylwetki ;] Co do odzywek, sproboj ulozyc diete. Jezeli nie bedziesz w stanie jej sprostać, oblookaj czego najbardziej brakuje Ci w diecie i na podstawie tego sie cos dobierze. A same odzywki to juz zalezy od funduszy, bialka od koncentratow wpc, do izolatow i tych ze zroznicowana wchlanialnoscią, gainery roznia sie stosunkiem b/w. Edytowane 20 Grudnia 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Dajcie odpoczac kazdemu miesniowi przynajmniej dzien, a nawet dwa. Miesnie brzucha to przeciez tez miesnie i katowanie ich codziennie mija sie z celem. Tym bardziej jezeli cwiczymy w tym samym czasie grzbiet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 jeżeli robi sie ciezkie ciągi, siady, to cwiczenie 3 a co dopiero 4 razy brzucha w tygodniu to głupota ogólnie 2-3 razy jesli ejdzie sie na mase, najlepiej w dni nie trenningowe, przynajmniej dla mnei najlepiej :D qbass to ty już nie jesteś prawiczkiem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) wielkie dzieki panowie! teraz tylko napisac jakas rozpiske i zabierac sie do cwiczen. zle napisalem, to nie hantle ale bardziej sztangielki: gryf 2.5kg, 2x2.5kg, 2x1.25kg, wiec problemu byc nie powinno :) ps. co sadzicie o klepaniu w worek? Edytowane 20 Grudnia 2006 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) na rozgrzewke moze byc, nic pozatym ;] chyba ze myslisz o czyms w rodzaju bj, mma, to kup na przyszlosc ;] a ja wczoraj na imprezie z jedna sie przylizalem a z duga spalem zyc nie umierac icon_biggrin3.gif tego txt'u nie zauwazylem :lol: czyli mowisz, ze w taki sposob sobie wynagradzasz brak postepow na silce :lol: ;] ? Edytowane 20 Grudnia 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 co do brzucha to wam powiem że według mnie to nawet 3razy/tydzień to za dużo :lol: kiedyś robiłem na każdym treningu podstawe ćwiczenia na brzuch i powiem że mało szło teraz robie swoje ulubione ułożone pod siebie ćwiczenia raz jaki mi się chce to dwa razy na tydzień i dopiero teraz widze efekty (widać zreszto mój brzuch na zdjęciu gdzie niejest on do końca napięty i odtłuszczony) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Po świętach zaczynam. Jaką częstotliwość preferujecie ? Co 2 dni styknie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Ja wlasnie ostatni dzien przed przerwa swiateczna. Przerwa wymuszona bo nasza silownia do 2-go zamknieta wiec bite 2 tyg. bez szarpania. Oczywiscie nie wytrzymam aby nie ponapinac miesni i jakies pompki i brzuszki sie zrobi. Teraz mi doradzcie czy w czasie tej 2 tyg. przerwy dalej brac kretke M3 czy czekac ? Akurat mi sie skonczylo pudelko wiec akurat jak w pysk strzelil a nie chce zrec na marne. Edytowane 20 Grudnia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) narazie fotka łapy i to w slabej jakosci bo robione tel (E1000, wew kamera) cwicze w sumie juz od dawna alez z wielkimi przerwami, dopiero 3 miechy temu wzielem sie ostrzej do roboty. Biceps 42.5cm na pompie, klatka 114cm, lydka 41 reszty wym nieznam, waga 80kg, wzrost 174cm. Ostatnio zaczelem A6W, cel treningowy to troche sie pociac, do wakacji aby drabinka byla dieta jest, low carbo wiec sila slabo idzie, ale te 110kg jeszcze wycisne na klatke :) Edytowane 20 Grudnia 2006 przez Speedzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 kaeres ja bym brał dalej do końca+ domator :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 hmm no moze z tym brzuchem troche przegialem... poprostu ja tak robie w jednym celu: boje sie pileczki na brzuchu a od kiedy przestalem robic codziennie a6w to mi polecial brzuch do stanu gorszego niz wczesniej... robilem brzuch tylko raz w tygodniu... ale jak robie przy kazdym treningu (cwicze 2-3x w tygodniu) to juz mi chyba tluszczyk nie rosnie :) co do Twojego treningu kukifas to mysle ze ten plan co ulozyl emilooos jest dobry. Ja go stosuje i sa efekty :) tylko dolozylem co dziennie brzuszek jak juz pisalem wyzej. ogolnie jestem poczatkujacy. cwicze od sierpnia i generalnie od poczatku października od dzis przytylem 6kg :) (choc niestety troche w tluszczyku). Waze teraz 69-70kg. Co do odrzywek od miesiaca jade na gainerze 2. Chyba sa efekty. Dieta jest choc nie doskonala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) no ja dzisiaj się kłade pod 120kg B-) (trzymajcie kciuki) edit. poszło :D sprawiłem sobie prezent na święta. Dobry dzis dzień miałem dostałem 4 z matmy, dobrą panne mam na sylwka, mój ziomek się zakochał, święta idą, żyć nie umierać! :D ja tam preferuje sie klasc pod jakies 55-60kg.. bardzo ladnego odwaznika :P a co do swiątecznej przedsytuacji .. to zazdroszcze Edytowane 22 Grudnia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 waga 93 kg oficjalnie nie jestem już chudy ;] B-) B-) B-) B-) ~Chaos lubi twój ciężarek tak być podnoszony???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 jak każdy, o teog przecież są te.... ciężarki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 waga 93 kg oficjalnie nie jestem już chudy ;] B-) B-) B-) B-) ~Chaos lubi twój ciężarek tak być podnoszony???? hehe .. ja mam 87.5kg .. przy czym w pasie urwalem sporo .. a co do ciezarku .. nie mam jednego ulubionego.. uzywam róznych .. nie pytam czy lubi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) Chaos prawidłowe podejscie :D zmieniając cięzary unikasz stagnacji, a wiemy, że stagnacja, brak postępów są złe! Edytowane 23 Grudnia 2006 przez Dawidsfuturx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 a mnie cos bierze gardlo :mur: ja nie wiem co jest, ludzie choruja 1x na 2 lata, albo rzadziej, a ja przynajmniej 2-3 razy w ciagu roku... poki szamalem glutamine bylo ok, odlozylem tydzien temu i juz sie zle zapowiada :mur: faszeruje sie vit.c, jezówką i mlekiem z miodem, niby nie jest tak zle, ogolnie nie czuje sie zle, takze dzisiaj chyba pojde na silownie, ale jak to dalej bedzie... eh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 a mnie cos bierze gardlo :mur: ja nie wiem co jest, ludzie choruja 1x na 2 lata, albo rzadziej, a ja przynajmniej 2-3 razy w ciagu roku... poki szamalem glutamine bylo ok, odlozylem tydzien temu i juz sie zle zapowiada :mur: faszeruje sie vit.c, jezówką i mlekiem z miodem, niby nie jest tak zle, ogolnie nie czuje sie zle, takze dzisiaj chyba pojde na silownie, ale jak to dalej bedzie... eh... bywa .. to nie zalezy od tego co bierzesz .. tylko czy ci nie przewiewa itp .. BTW.. zeby nie byc goloslownym to pokaze slabe foty z telefonu na dowod ze urwalem sporo w pasie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) haha nie ma to jak swierze powietrze :lol: matka mnie wygonila na ogrod choinke ściąc ;] troche pomachalem i odrazu sie lepiej czuje :lol: zludna radosc, nie jest zbyt dobrze...swieta w lozku :/ Edytowane 23 Grudnia 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...