Twój Pan Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 wejdzcie na worldofwarcraft.com :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Wszystko po staremu tylko pewnie 10x lepiej i ładniej :) Niech tylko pokażą screeny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 no to gra dla ktorej zmodernizuje mojego zloma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Milo sie od czasu do czasu pomylic :D Podali jakies konkrety? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 PWNED :D. no nareszcie. Miałem już streama ale mi przerwało i nie widzałem jak gra wygląda :|. Czekam na filmiki na youtube i wogole. Ale mamony Blizz zarobi bo ja już mógłbym preordera dziś zamawiać w ciemno :o. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 (edytowane) skoro maja demo, to moze niedlugo bedzie udostepnione :D http://www.gry-online.pl/.GaleriaHtmlWiadomosci58430578.jpg Edytowane 28 Czerwca 2008 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 (edytowane) Uff, dobrze, że zachowałem jeszcze jednego desktopa, będzie na czym pograć. Hurraaaaa, mamy Diablo III ;) Edytowane 28 Czerwca 2008 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Na gry-online gdzie tekstowa relacja na żywo jest jedna fotka :) ch... na niej widać :) ale interfejs troche :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Niech sie Niebo strzeże :o Bede Redeemerem :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 czy wy tez nie mozecie sie wbic na stream'a ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Nie mogę:( pewnie na youtube cała relacja będzie jeszcze dziś :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Nie wierze !! ;-) YES YES YES =3x yes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ja chwilę oglądałem przede wszystkim kamera z D2 zachowana :] Wygląda naprawdę fajnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ten live stream to chała, widziałem może z 15 sekund gameplaya po czym złapałem freeza i nie mogłem już się połączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 (edytowane) "Wydaje się, że w każdej klasie można będzie grać zarówno kobietą jak i mężczyzną. (teraz Witch Doctorem jest kobieta...). Do rozgrywki dołącza dwóch innych graczy...też Witch Doctorów.. I kolejny boss ... tym razem bardzo przypominający Beliala z Diablo II. Belial chwycił jednego z bohaterów i odgryzł mu głowę..." Bardzo mnie to cieszy. Edytowane 28 Czerwca 2008 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zaraz nam pół forum wyginie, wszyscy będą w Diablo grać :(Koniec z oc, czas zostać no-live :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ja mam dokładnie to samo serwery zapchane :/ Ale najważniejsze że jest ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Koniec z oc, czas zostać no-live :-D:lol2: A co mi tam. Dla D3 mogę inne rzeczy odsunąć ;]. Stream ssie cholernie - widać zainteresowanie gigantyczne ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Będzie się w najbliższym czasie można spodziewać videorelacji na gry online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Na youtube też pewnie się pojawią filmiki. Ciekawa jaka wrzawa była na sali gdy ogłosili D3 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Najgorsze że z rok to min będzie trzeba czekać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Oczywiście liczę na edycje kolekcjonerską gry ;) Ja przewiduję koniec 2009/początek 2010. Chyba że gra jest w na prawdę zaawansowanym stanie produkcji. Czekam na link do filmu z ceremonii otwarcia (a raczej ceremonii zapowiedzi DIABLO III) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 (edytowane) Boss fight ( bardzo slaba jakosc ale zawsze ) http://pl.youtube.com/watch?v=7SMnWr9MqwQ Edit ALE uwaga Wystartowała wlasnie oficjalna strona Diablo 3 Blizzard wrzucili gameplay movie i teaser !!!! Przeciazony na maxa :) Enjoy !!!! Edytowane 28 Czerwca 2008 przez satou Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Nic prócz screen'ów nie da się obejrzeć... pewnie przeciążone :P A same screenshoty co najwyżej średnie :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Po obejrzeniu gameplay'a mogę powiedzieć tylko... wow! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 lol nie róbcie tyle dubli 8 razy napisaliście "yeeaaa diablo3 jest" a potem ze 3 razy linkujecie do official site'a :P teasery się spoko buforują kilka minut i można klikać play :) proponuję zrobić sobie kanapkę przez ten czas albo herbatkę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Wygląda to dokładnie tak jak chciałem aby wyglądało :o Nie zakolorowo, idealnie imo. Kolekcjoner na 100% idzie ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 jak mi sie sciagnie caly filmik z gameplayem moge gdzies wrzucic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Nic prócz screen'ów nie da się obejrzeć... pewnie przeciążone :P A same screenshoty co najwyżej średnie :|d2 jak wyszlo tez raczej srednio wygladalo...:) (dopiero lod i 800x600 dalo jako taki efekt) Balem sie ze w d3 z racji 3d ogranicza troszke ilosc potworkow, i bedzie cos ala LOKI/hand of god/Titan quest, po gameplau jednak stwierdzam ze ilosc zapowiada sie jak w d2 czyli masaaaaaaaaaa, babr+trabka+ll+ml hehe juz czekam jak nastolatka na pierwszy okres po wakacjach:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Dobra obejrzalem screeny, a teraz: gdzie sie podzial mrok z Diablo 1? Dlaczego to wyglada jak WoW w rzucie izometrycznym? :| Mechanika tez pewnie zostanie taka, jak w D2, czyli bedzie taki sam krap jak poprzednik... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...