Frezer Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Just Cause to poważny produkt szwedzkiego studia programistycznego Avalanche Studios, który na począntek przyszłego roku ma wydać koncern Eidos. Produceńci gry stawiaja na grywalość i grafikę. Według mnie po zobaczeniu filmiku dostępnego na stronie http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=4965 Grand Theft Auto może poczuć się zagrożone. Oceńcie sami B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) czytałem o tej grze już dużo wcześniej, jeśli zapowiedzi autorów się potwierdzą i nie powstanie coś na wzór boiling point, ta gra zostawi gta daleko w tyle B) B) Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Tylko niech sie ukaze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Tylko niech sie ukaze :] 1618509[/snapback] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: fakt Frezer nie wiem gdzie to jest podobne do GTA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Podobaja mi się screeny :) Krajobrazy są prawie doskonałe :D ( z powodzeniem mogą robić za tapete ;P ) Jak będzie troche więcej o tym co i jak się robi to sie zobaczy czy to dobra gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) polecam ściągnąć sobie filmik który ukazuje możliwości silnika - znajduje się na stronie gry, pięknie się zapowiada B) Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 No, gra ma byc WIEKSZA(!!!) od Boiling Pointa, a do tego bedzie miec lepsza oprawe audio-video. Mam tylko nadzieje, ze nie zrobia jak z BP i wypuszcza "pre-alphe", a wypuszcze wyszlifowany i pieknie zoptymalizowany produkt. Takie gry sie raczej nie zdarzaja, BP nawalil to teraz trzeba sie modlic, zeby JC godnie zaczal reprezentowac gatunek RPG/FPP ;) Aha i premiera PODOBNO jeszcze w tym roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Dzisiaj się dowiedziałem, że to gra tpp. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 No przecież piszemy że to gra podobna bardzo do GTA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 TPP? Serio, a ja myslalem, ze to bedzie poprostu "nowa wersja" Boiling Pointa :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Czasami lepiej dużo nie myśleć. Wystarczy troche poczytać. Było pisane "Grand Theft Auto może poczuć się zagrożone. (...)" a co ma fpp wspólnego z GTA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 no ale do grudnia jeszcze ... MOST WANTED ... CALL OF DUTY 2 (?) ale gierka zapowiada się całkiem całkiem... oby to nie była jedna z bezsensownych kopii GTA ;] takich jak TRUE CRIME lub DRIV3R;] czemu zjechali tytuł z filmu :> ??? hehe ... żeby jeszczee był film Grand Theft Auto ;] (chyba że już jest ;]) ja osobiście słyszałem o filmie Counter Strike ;] malutkie OT ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Na stronie podanej w pierwszym poście po prawej stronie jest ekranik "Zobacz MINI FILM". Oglądaliście? Poca ta gadka dużo nie myślący mundrusiu? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 zeby miasto wizualnie bylo wieksze, bedziemy biegac miniaturowym ludzikiem http://www.gry-online.pl/.%5CGaleria%5CGal...5C180787156.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 zeby miasto wizualnie bylo wieksze, bedziemy biegac miniaturowym ludzikiem 1621927[/snapback] ? wydaje mi się, że jest "w sam raz" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Fajnie , kolejna gierka coś w stylu GTA ? hmmmm.. ja jestem i chyba każdy fanatyk tych gierek żeby jak najwieksza iloścv wychodziła tych smaczków :)) ...heheh czekam na nowe Gta, DRIVER 4 ? :)) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 moim zdaniem w sam raz na zdjęciu widać starsze budynki ,wysokie są pokoje ale na razie nie widzę żadnych nowych fur w jakim czasie jest ta gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 nie chce znac wymagan tej gry ;) lepiej bede sie z tym czul ;PPP wiedzac ze nie bede musial za pol roku kompa zmieniac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Czytałem o tej grze chyba w CD-Action podobno zapowiada się fajna gierka oby to była prawda :D 1618512[/snapback] w CD-Action to pisali że Metal Gear Solid 3 ukaże się na pieca -sorry za off topik ale nie mogłem sie powstrzymać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiolo Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 To obecnie najbardziej oczekiwana przeze mnie gra (obok nowego Hitmana i Obliviona). jeżeli będzie miała chociaż o połowę mniej bugów co Boiling Point to będzie hitem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Killera GTA nie trudno zrobic bo juz istnieje od 2002 roku taki jeden, ktorego ten bidny GTA nie potrafi przeskoczyc. Ale to tak nawiasem mowiac. Sceptyczny jestem co do jakosci produktu i czasu w jakim go zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Killera GTA nie trudno zrobic bo juz istnieje od 2002 roku taki jeden, ktorego ten bidny GTA nie potrafi przeskoczyc. znam ludzi, ktorzy uwazaja Mafie za jedna z najgorszych i najnudniejszych gier (ja sie do nich nie zaliczam, zeby nie bylo) wiec... o gustach nie ma co dyskutowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Mafia jest i łatwa i fajna. A co do tej gry to nie pokładam w niej nadzieji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Nowe screen'y. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=9084&a=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Czytałem o niej w CD-ACTION i nie mogę się doczekać gierka będzie wypaśna i mam nadzieje że w końcu będzie jakaś pożonna konkurencja dla GTA w bliższych czasach bo MAFIA to starsze czasy. W CD-ACTION widziałem na screenie Astona Martina DB9 więc to będą obecne czasy, jupi jupi jupi jupi jupi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Mnie to bardziej FarCry przypomina niż GTA :] Ładne widoczki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swofford Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 http://games.tiscali.cz//images/justcause/img2.jpg[/img Mnie to bardziej FarCry przypomina niż GTA :] Ładne widoczki... Hmm no ładne ładne a kiedy premiera ;) ??? Ciekawe jakie wymagania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 rzeczywiście bardziej to na FC wygląda ;) szkoda, że nie ma chyba żadnego filmiku z gry bo wtedy można by bliżej przyjrzeć sie tej produkcji. Póki co ładnie to wygląda ale nic poza tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swofford Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) rzeczywiście bardziej to na FC wygląda ;) szkoda, że nie ma chyba żadnego filmiku z gry bo wtedy można by bliżej przyjrzeć sie tej produkcji. Póki co ładnie to wygląda ale nic poza tym Boiling Point też ładnie wyglądał ;] Jeśli wiesz o co chodzi :P Edytowane 22 Lutego 2006 przez swofford Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila66 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 rzeczywiście bardziej to na FC wygląda ;) szkoda, że nie ma chyba żadnego filmiku z gry bo wtedy można by bliżej przyjrzeć sie tej produkcji. Póki co ładnie to wygląda ale nic poza tym Jedyny filmik jaki znalazłem to ten pokazywany na E3. http://www.gamershell.com/download_9179.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...