klmn Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 ooooooo fuck! Masakra :-P Olsztyn Team szaleje :lol: 1685052[/snapback] Hmm a mi sie wydaje ze ja tego screena widzialem na XS... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 (edytowane) klmn coś mi tu nie pasił ten wynik, za dobry jakiś. przewertowałem XS i trafiłęm .. ;( OO LOL :mur: Maryo albo zrobił to nieświadomie, albo nie wiem ;P Zobaczcie tego linka i te screeny Chyba nietrudno porównać . . Kurde Maryo <_< Ja i pewnie kilka innych osób prawie kupiło procka przez ten wynik. :blink: To napewno jakaś mega selekcjonowana sztuka .. . ;/ :mad: Edytowane 5 Października 2005 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Dlatego nie lubimy takich sciemniaczy na forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 (edytowane) halo halo zadnych sciemniaczy, screen jest oczywiscie z xs, koles powiedzial ze potrzebuja duzo V a ten screen ukazuje nam, że jest to nieprawdą. Nie napisałem, że to mój procek i nie mialem takiego zamiaru. Topic jest o opteronach s939 , takie male sprostowanie. BTW zapraszam do lektury na xs. Sytuacja jest taka sama jak z venice'ami, trzeba wiedzieć jakiego i kiedy kupić lub po prostu wyselekcjonować. Edytowane 5 Października 2005 przez <<)MARyo(>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 halo halo zadnych sciemniaczy, screen jest oczywiscie z xs, koles powiedzial ze potrzebuja duzo V a ten screen ukazuje nam, że jest to nieprawdą. Nie napisałem, że to mój procek i nie mialem takiego zamiaru. Topic jest o opteronach s939 , takie male sprostowanie. 1685245[/snapback] Myslales ze sie nie wyda.... MOgles dac odrazu link do fotki na XS, albo do tematu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 jezuuuuuuuuuu ludzie bez parano!!! jego post byl krotki i pisany na szybko - ja od razu skumalem ze nie daje screena do swojego proca tylko do jakiegos pozyczonego. nawet nie podejrzewalem ze takie cudo jest w polsce bo nawet te w uk nie robia tak jak pierwsze sztuki na xs! amd wpuscilo nas w maliny... pewnie na XS poszly ESy prosto z fab36 a w oficjalnej sprzedazy sprzedaja zwykle gowno!!! pierwsze E6 na XS tez niezle chodzily a te co sa u nas??? masssaaakrrrrraaa :( skladam na dothana cheerzzzzzzzzzzzzzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 brawo ps. oczyscie topic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 troche lepiej ale nadal cieńko, zostawie go na noc - zobaczymy czy przeżyje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 ja licze, ze jutrwo wreszcie panowie z poczty przestana mojego opka katowac na kradzionej promi i masel jak do mnie zawita z duza iloscia bro to bedzie mogl go pomeczeyc na niskich temp, bo ja nie mam czasu itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanio Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Przechodzac na platforme s.939 myslalem, ze wybor bedzie prosty: nowe Operton. Widze jednak, narazie cienizna pod katem O/C. Jak tak dalej bedze to kupie selekta Venice. Jeszcze taka prosba do posiadaczy Opertona: czy mozecie sprawdzic jego dzialanie w trybie 4x512??? Jestem ciekaw jak jest z kontrolerem pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 znakomita wiekszosc (jezeli nie 100%) opteronow 144 i 146 pokazywanych na XS to 0530 i 99% z zostalo zakupionych w ciemno u jednego lepka. ma on dostep do bezposredniego dystrybutora AMD i sprzedawal je po oficjalnych cenach z cennika AMD ($146 i $210) + wysylka. tak, jakby ktos chcial wiedziec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 znakomita wiekszosc (jezeli nie 100%) opteronow 144 i 146 pokazywanych na XS to 0530 i 99% z zostalo zakupionych w ciemno u jednego lepka. ma on dostep do bezposredniego dystrybutora AMD i sprzedawal je po oficjalnych cenach z cennika AMD ($146 i $210) + wysylka. tak, jakby ktos chcial wiedziec ;) 1685762[/snapback] No to mi tutaj coś śmierdzi. Jak te opterki od ibiza dalej będą się tak słabo kręcić to coś nie jest tak. Naczytałem się troche XS itp. .. Oby pepiki nie poszły po rozum do głowy i nie selekcjonowały sobie lepszych procków dla sibie a te któe nie przejdą wstępnej selekcji nie szły do Polski i innych krajów. Przecież taka wstępna selekcja jednego procka to 5 minut, każdy sobie może to zrobić bo procki to OEM'y, nawet w hurtowni mogli by takie praktyki robić. Ale może to zbyt czarno widzę, i te kilka sztuk faktycznie trafiło się felernych. . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 No to mi tutaj coś śmierdzi. Jak te opterki od ibiza dalej będą się tak słabo kręcić to coś nie jest tak. Naczytałem się troche XS itp. .. Oby pepiki nie poszły po rozum do głowy i nie selekcjonowały sobie lepszych procków dla sibie a te któe nie przejdą wstępnej selekcji nie szły do Polski i innych krajów. Przecież taka wstępna selekcja jednego procka to 5 minut, każdy sobie może to zrobić bo procki to OEM'y, nawet w hurtowni mogli by takie praktyki robić. Ale może to zbyt czarno widzę, i te kilka sztuk faktycznie trafiło się felernych. . 1685982[/snapback] Pamietam kupiłem od pepików jeden z pierwszych Venice'ów i też była kicha, potem go sprzedalem i kupilem w ciemno u nas w polsce taki , który szedł na 2900Mhz bez problemów. Może rzeczywiscie cos w tym jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 a ja mam veince z pierwszej dostawy do Polski z Czechów i nie narzekam za mocno :wink: Stoje sobie teraz na 3006MHz 1.66v i jest fajnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 A na co dzien to jak :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) a ja mam veince z pierwszej dostawy do Polski z Czechów i nie narzekam za mocno :wink: Stoje sobie teraz na 3006MHz 1.66v i jest fajnie :D 1686124[/snapback] ponowię pytanie klmn: Na co dzien tyle jedziesz? Bo ja mam 3024Mhz na 1.6v ale jade 2900MHz na 1.55v a 2800MHz na 1.36v Edytowane 6 Października 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) no tak ten caly vandi(costam) nimi handluje nie??? przede wszystkim pierwsza i zasadnicza (formalnie przynajmniej) roznica to ze on ma BOXy a nie OEMy!!! i w zasadzie to nie wiadomo na 100% skad on ma te procki, bo nigdzie o tym wprost nie pisal (moze przeoczylem, tamten topic ma juz pnad 20stron - w 1600x1200 :lol: ) w kazdym razie te z ostaniej dostawy sa super-gites - zobaczymy co na XS bedzie dalej z tymi procami jak wejda do dyskusji kupowane w zwyklych kanalach... jak dla mnie to jest sciema ala GEIL ONE S... bo 1 fart, 2 zbieg okolicznosci a 3... sami sobie dopowiedzcie... czlowiek-teoria-spiskowa-odnosnie-wszystkiego :lol: pozdro [PSedit] zreszta zobaczymy jak posprawdzaja u nas wszyscy to MAXtCase (moglem sie rypnac, ale wszyscy wiedza o co chodzi) - bo na XS maja b. wysokie 65-67 - chyba niespotykane w venicach gdzie najwiecej bylo chyba sednio 57-59??? [PSedit_2] pierwsze 0536 na XS - moze wieczorem pojawia sie pierwsze testy - wychodzi na to ze do europy trafily w wiekszosci 0536, pozyjemy - zobaczymy... Edytowane 6 Października 2005 przez myrddin669 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 24/7 to 2.7ghz 1.4v div166 . Net, gg i winamp prawie się nie tnią :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 @myrddin669 Masz racje nasze (ibizowe) 0536 Tcase maja 55, sprawdzalem dzis Venice robiacego 2.7 1.6v tez ma 55. Natomiast procek który robil 3GHz Prime stable mial 61 TCase. Jedak ma to wplyw na OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Cos w tym musi byc, moj Venice 2,8GHz@1,4V ma 59T. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/matthew/ Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 a ja mam problem... na razie stopniowo kręcę, bo nie mam wyczutej ani płyty, ani pamięci, ani procka więc jak na razie doszedłem do HTT 230, mnożnik 4x i procka 9x, napięcie 1.4V. Wynik bardzo marny, bo w sumie 2GHz ale to dopiero początek... Odpaliłem 3dmarka i w teście cpu się ekran chrzani również w wersji 05.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Na podstawie czego odczytujecie to Tcase bo na opisie oznaczeń do Venice nie znalazłem nic takiego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Programikiem zwanym A64MaxTemp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Ibizz ile mam czekać na tego procka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 <_< Sprawdziłem swojego Winchestera @2700mhx 1,45V w programie A64MaxTemp Piszą że mam 65 :blink: Chyba sobie jeszcze dokładniej przetestuje procka, jak DFI z serwisu wróci . . :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happy1 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 no i pojawił sie pierwszy test CABGE 0536 VPAW na XS. 2,7 na 1,49v wiec jednak 0536 sa słabsze od 0530 :cry: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Mój ma Tcase 59 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) Mój ma Tcase 59 1686717[/snapback] tak jak mój :D Edytowane 6 Października 2005 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) no i pojawił sie pierwszy test CABGE 0536 VPAW na XS. 2,7 na 1,49v wiec jednak 0536 sa słabsze od 0530 :cry: :? 1686716[/snapback] Jak 0536 okaże się tak słabe, to pier....e i ściągam sobie z US 0528-0530. Chyba że ktoś zajmie się wcześniej selekcją opterków,- w co wątpie. Jak widzę te wyniczki na 0528 to mnie ściska .. GTW: czemu na XS, tyle ludzi ma koty w sygnaturkach :lol: ? Edit 2 : http://www.bel-hardware.be/forum/viewtopic.php?id=62 OMG :lol: skąd on bierze tą wodę :> Edytowane 6 Października 2005 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) jak sprawdzic to Tcase? Edytowane 6 Października 2005 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...