Skocz do zawartości
Gość

Pewna Emotikonka

Rekomendowane odpowiedzi

dalo by rade usunac emotke :mur: ?? strasznie denerwujaca jest a ludzie czesto uzywaja wiecej niz jedna obok siebie -> :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur:

Nie jest tak zle, przy 3 więcej

ZNALEZIONO NASTAĘPUJĄCY(E) BŁĄD/BŁĘDY

Próbujesz zapostować wiadomość zawierającą większą liczbę emotikon niż jest to dozwolone. Zmniejsz liczbe emotikon i wyślij ponownie wiadomość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tyle wywalić, co wprowadzić ogranicznie: 3 mury w poście max (niezależnie od długości postu) + zakaz wstawiania murów jeden za drugim. Ja bym to w ten sposob rozwiazał...

Edytowane przez und3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie nie czasem jak ktoś robi ich strasznie duzo to tak ale jak jest ich 2-3 to nie przeszkadza mi to :] ooo widze fajny tekst Próbujesz zapostować wiadomość zawierającą większą liczbę emotikon niż jest to dozwolone. Zmniejsz liczbe emotikon i wyślij ponownie wiadomość :D :mur: :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie tam jeszcze to nie denerwoje ;p bardziej :) :P :D <_< :) :-P :D :? :-| :angry: :blink: :cry: :lol: :lol2: :huh: :mad: :mellow: :razz: :rolleyes: :wink: :unsure: :sad: B)

Tamta jets przynajmniej innego koloru i sie wyroznia :P

Edytowane przez Jeditte

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi