Gość Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) dalo by rade usunac emotke :mur: ?? strasznie denerwujaca jest a ludzie czesto uzywaja wiecej niz jedna obok siebie -> :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Edytowane 14 Września 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Za! Doprowadza mnie do [bardzo ale to bardzo złych zachowań]... :mur: :mur: :mur: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) Nie zostawcie mnie ;] to jest swego rodzaju miernik. Jeśli jest jej dużo :blurp: to jest dla mnie ostrzeżenie [;. Edytowane 14 Września 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Jesli jest jej duzo, to tylko i wylacznie swiadczy o osobie uzywajacej tej emotki. Naprawde nieraz mozna zobaczyc tylko 2 wyrazy, a przy tym 10 takich emotek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Nie jest tak zle, przy 3 więcej ZNALEZIONO NASTAĘPUJĄCY(E) BŁĄD/BŁĘDY Próbujesz zapostować wiadomość zawierającą większą liczbę emotikon niż jest to dozwolone. Zmniejsz liczbe emotikon i wyślij ponownie wiadomość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 :wacko: :ph34r: :kijem: :plum: :wisielec: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :evil: :wink: Banana tez chcecie zabic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 głową muru nie przebijesz... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Banana tez chcecie zabic? 1648959[/snapback] W zadnym wypadku :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Jestem za usunięciem muru. Ssie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 a mnie wkurza ta emotka postu...usuncie ją bo jest zła nie przesadzacie? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Też mnie drażni ta emotka, jak tylko się pojawiła, to ją Adblockiem "usunąłem". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 a ja proponuje takie cos: zainstalujcie money hacka czy cos i za kase z postow ludzie beda kupowac emoty. od razu lepiej bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Taaa... zeby sie postfuckerstwo szerzylo jeszcze bardziej. Bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 niewiem co was wkurza w tej ikonce :lol: moze by tak poprostu ograniczyc mozliwosc uzycia w 1 poscie kazdej emotki tylko raz :D albo tylko tej jednej jak sie da ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) Zdecydowanie delete, ale i tak zostanie bo znajdzie sie ten 1%, ktory powie: "Zostawcie mnie!" :wink:. Albo zrzucimy sie na skrzynke browara dla jednego z adminow :wink:. Edytowane 19 Września 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 muuur jest fajny :) :mur: <-- 1dna sztuka, coby adminizacji i moderacji nie wnerwiać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Ja jestem za usunięciem muru, bo co chwile jakiś idiota który myśli że jest mądrzejszy od całej reszty jak komuś coś pisze to wstawia milion takich emot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Podzielam apel [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Podzielam apel [; 1657904[/snapback] Jestem przeciw nie macie sieczego czepiać :mur: tylko biednych emotek :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) Jestem przeciw nie macie sieczego czepiać :mur: tylko biednych emotek :lol2: 1661188[/snapback] Obronca emotikon :blink:?! To kiedy wchodzi do obiegu brak tej emoty? Edytowane 21 Września 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 zdecydowanie wywalić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) Nie tyle wywalić, co wprowadzić ogranicznie: 3 mury w poście max (niezależnie od długości postu) + zakaz wstawiania murów jeden za drugim. Ja bym to w ten sposob rozwiazał... Edytowane 24 Września 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 ejjjj... nie macie sie czego już czepiać??? dajcie se spokój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Nie przeszkadza Ci to :blink: Bo mnie tak :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 mnie nie czasem jak ktoś robi ich strasznie duzo to tak ale jak jest ich 2-3 to nie przeszkadza mi to :] ooo widze fajny tekst Próbujesz zapostować wiadomość zawierającą większą liczbę emotikon niż jest to dozwolone. Zmniejsz liczbe emotikon i wyślij ponownie wiadomość :D :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 :mur: :mur: When Delete :roll: :?? :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 mam nadzieje ze nigdy <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeditte Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) a mnie tam jeszcze to nie denerwoje ;p bardziej :) :P :D <_< :) :-P :D :? :-| :angry: :blink: :cry: :lol: :lol2: :huh: :mad: :mellow: :razz: :rolleyes: :wink: :unsure: :sad: B) Tamta jets przynajmniej innego koloru i sie wyroznia :P Edytowane 1 Października 2005 przez Jeditte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Ten emot jest fajny i nie wiem czemu macie go usuwać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 :mur: nie wygląda przy powyższych tak źle :P Zostawcie jak jest, bo dojdzie do tego, że na forum będą same ograniczenia, prawie jak na Białorusi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...