aerial Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Troche niefajnie z tymi kroccami na gpu. To jest w zasadzie przypadlosc kazdego niskiego bloczku z kroccami tak puszczonymi - beda haczyc o pamieci. Co wybierzesz w zamian za tego XG1? (heat) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Chyba Abadona no bo co mam innego wybrac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 w sumie jeszcze ejst http://www.allegro.pl/item97890272_thermal..._wodny_gpu.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) no wlasnie jeszcze poza Aquariusem to myslalem o tym: http://www.allegro.pl/item99253442_blok_na..._graficzna.html Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 a to nie jest cpc po "tuningu"? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 stary, toż to blok na cpu z cpc!!! Tempy bedą wieksze niz na boksie ;) :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Heat pewnie sobie jajca robi z tem CCCP :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) LOL widze , ze jednak niektorym trzeba pewne zarty zaznaczac najlepiej grubymi literami w pietnastu cudzyslowiach i jeszcze dodatkowo dawac gruby podkreslony wyraz 'ŻART' bo inaczej ciezko z wychwyceniem tego w tekscie... :mellow: A wiec oficjalnie dementuje pogloski -> to byl żart skierowany do Chaosa z ktorym utrzymuje dobre kontakty (od razu w tym miejscu dementuje pogloski -> nie jestesmy gejami...) EDIT : No przynajmniej Niemiec trzyma fason :lol: (Jak tam BIE , Masell z nia dotarl czy gdzies przepil po drodze ? :lol: :wink: ) Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Heat prosze nie kupuj tego!!! To jest CPC!!! -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Heat => nie wiem jak tam BIE, MaSella jeszcze nie spotkalem, bo jest bardzo zajety :lol: podobnie ma sie sprawa z F2S. Ale nie przejmuje sie, bo jego corsairy leza u mnie w sklepie, najwyzej zamiast BIE i F2S bede mial kolejne giga ramu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Fajny :) i w dodatku jakoś tak kolorystycznie niebieski z miedzią pasuje jak ulał :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Panowie nie śmiać sie z Heata bo mu przykro bedzie.. Aha.. no i nie przesadzac z OT.. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Jest malo kompatybilne z 7800GT :wink: http://members.lycos.co.uk/obligator/XF/G1/1.jpeg http://members.lycos.co.uk/obligator/XF/G1/3.jpeg http://members.lycos.co.uk/obligator/XF/G1/7.jpeg (...) Inteloper'owi udało się założyć XG-1 na 7800GT: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=178270 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No tak ale jakim kosztem :wink: Poczekam na jego pomiary temperatury... Jak bedzie ok to moze tez sie na niego skusze chociaz obecnie jestem raczej nastawiony na abadona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 :mur: :mur: B0że, heat to cpc. O co Ci chodzi, w komputer świecie ekspert pisali ze to jeden z lepszych bloków na gpu :mur: :mur: :mur: Tak to jest jak sie nic nie wie i pisze glupoty :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Heat pewnie ściemnia że nie może założyć xg-1, pewnie ma plany żeby założyć ten pr0 bloczek z allegro... ;] Ogólnie dla mnie ładnie to wygląda ile już można tą plexi oglądać. Ja by tylko mniejsze węże wsadzić (8/10). Pozdro edit/ literówka Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez HUD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Heat prosze nie kupuj tego!!! To jest CPC!!! -.- można by mu bana dać za kupno bloczku z CCCP :kijem: :wisielec: albo wprowadzić nowy punkt do regulaminu - % za wyrażanie dobrych opinii o CCCP - przecież to zbrodnia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Maly update : Na gpu powedrowal Abadon GPU Lite3 kupiony okazyjnie od Matiza . Krocce z NK12 wymienione na SM10 Camozzi + redukcja z 3/8 do 1/4 . Temp core przy 560MHz w Idle : 33*C Stress : 41*C . W stresie roznica 29*C w porownaniu do Box-a , na ktorym i tak przy tych taktowaniach wywalalo marka :blink: :lol: Tutaj jeszcze fotka pogladowa polaczenia gpu-> nb (weze innovateka daja rade ;) ) No i calosc : Pierwszy moj kibel cpu+gpu+nb [; . Na tym koncze pierwsza rewizje . Pozostalo jeszcze troche odpowietrzyc uklad i znalesc miejsce na 120-stke owiewajaca 79GT , na razie rozkoszuje sie cisza... :lol: Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 naprawdę bradzo wypasisty "sracz" znaczy kibel ^^. Wszystko elegancko się komponuje i ten kolorek. Dla mnie rewelka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 A gdzie "mem"? ;) Całość prezentuje sie estetycznie i efektownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) lol .. jak ty zalozyles sruby przy tym abadonie .. mon ... ;] lol normalnie ;] nie łatwiej je przykrecic tak? mate "zaleca"jeszcze inne mocowanie .. ale twoje przeszlo juz moje najsmielsze oczekiwania ... "zią" ;] Edytowane 10 Czerwca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Za estetykę - czapki z głów. Za mocowanie Abadona - nobel ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 No niestety full zestaw od matiza skladal sie z abadona w wersji very uciach!ej + srubek oraz redukcji :lol: Blok na gpu to byl tzw "must have" , wiec juz sie nie moglem doczekac aby spoczal na grafice... Musialem sobie jakos poradzic a , ze akurat tak dalo sie zamonotwac to w czym to komu przeszkadza ? ;) Na estetyce moze i traci ale sam docisk jest jak najbardziej ok [; PS. wrocilem wlasnie ze sklepu -> M2 to az tak malo popularny wymiar sruby ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Fajnie ogolnie :) ps. jaki ten bloczek czysty teraz i w ogole ladny :lol: Szkoda ze go nie widziales jakies 2 miesiace temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 PS. wrocilem wlasnie ze sklepu -> M2 to az tak malo popularny wymiar sruby ? :blink: Tych srub praktycznie nie ma. Sam musialem prety gwintować pod M2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Heat Dałeś czadu z mocowaniem bloczka na GPU :lol: U mnie jest tak: I z takim mocowaniem wcale śrubki nie są zbyt krótkie :> A śrubki M2 są trudno dostępne a jak już to za krótkie. Można w sklepach typu Obi kupić pręt nagwintowany gwintem M2 Edytowane 10 Czerwca 2006 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Chlopaki ja wiem jak sie montuje Abadona :blink: Mialem juz 2szt na gpu :> Poza tym wszystkie bloki od mate'a maja taki sam sposob montazu , czyli "redukcja" + srubka + srubka za sprezyna (przynajmniej te nowe) . A ja mialem tylko i wylacznie dluga srube m2 + ta "redukcje" . Bardzo chcialbym zamontowac blok tak jak wy macie ale nie wyczaruje sobie malej m2 + sprezyne a blok chcialem juz dzisiaj miec na gpu :lol: Nawet bylem sklonny zamowic u mate'a caly komplecik srubek itp , ale z tego co widze moje rozwiazanie sprawdza sie pod wzgledem wydajnosci a , ze wyglada "dziwnie" to juz kwestia gustu ;) Mnie to nie razi w oczy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Mi Mat do X3N przysłał zakrótkie sróbki i przykręciłęm bez sprężynek ... Tylko że jak przykręciłęm i odwróciłęm to sie okazało , że z tyłu soketa blok wydusił kształt jak półkula ... bałęm sie że pęknie i odkręciłem troche ... blok idzie przesunąć rękom ale płyta jest prosta a tampy fajne więc jest git... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Chlopaki ja wiem jak sie montuje Abadona :blink: Mialem juz 2szt na gpu :> Poza tym wszystkie bloki od mate'a maja taki sam sposob montazu , czyli "redukcja" + srubka + srubka za sprezyna (przynajmniej te nowe) . A ja mialem tylko i wylacznie dluga srube m2 + ta "redukcje" . Bardzo chcialbym zamontowac blok tak jak wy macie ale nie wyczaruje sobie malej m2 + sprezyne a blok chcialem juz dzisiaj miec na gpu :lol: Nawet bylem sklonny zamowic u mate'a caly komplecik srubek itp , ale z tego co widze moje rozwiazanie sprawdza sie pod wzgledem wydajnosci a , ze wyglada "dziwnie" to juz kwestia gustu ;) Mnie to nie razi w oczy :lol: Heat nie marudz :) My montowalismy w taki sposob ten blok na kazda grafe i za kazdym razem i nam sie podobalo. Nie sluchaj ich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ja nie marudze , skoro mi wszystko o smiga , tempy mam ok to po co kombinowac ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...