Skocz do zawartości
janio

Zimowy / świąteczny skin

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra, skoro świąteczny skin, to trochę realnie pomyślcie.

Buttony z deserta  - białe tło -> śnieg będzie słabo widoczny.

Buttony z defaulta - kto normalny używa defaulta mając desert? :>

Buttony z (przyszłego) darkness - tam się da. -> 1735832[/snapback]

ja :) desert nie jest fajny.

chcecie to robcie jak macie za duzo czasu wolnego, ale nie kazcie tego uzywac ;]

Edytowane przez Niemiec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

a jakby tak jeszcze pod napisem "FORUM DYSKUSYJNE" dać śnieg na całej długości, tak żeby napis leciutko wbijał sie w ten śnieg, a gdzieś w rogu po lewej albo po prawej lezałby lekko wbity rogiem prezent :P i jeszcze jakby w literce a z napisu Tweak z tego otworu w śroku zwisał sopel śniegu ;) bo widze że z butonami to raczej nie zda egzaminu to można by dopieścić logo :D

EDIT: i jeszcze w tle za napisami można by jakiś padający śnieg zrobić :P

EDIT 2: zauważyłem żę to a jakieś takie wąskie, lepiej by było zrobić ten sopelek na literce P :P

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie za mało śniegu :P

1736028[/snapback]

Jeszcze się taki nie urodził coby wszystkim dogodził :P

Zawsze można zrobić sondę:

czy na obrazku:

a) w sam raz śniegu?

B) śniegu kilo za mało?

c) śniegu kilo za dużo?

d) bałwan jest zbyt gruby?

Jeżeli na którekolwiek z powyższych pytań odpowiedziałeś twierdząco, wyślij SMS na numer... ;)

a jakby tak jeszcze pod napisem "FORUM DYSKUSYJNE" dać śnieg na całej długości, tak żeby napis leciutko wbijał sie w ten śnieg, a gdzieś w rogu po lewej albo po prawej lezałby lekko wbity rogiem prezent  i jeszcze jakby w literce a z napisu Tweak z tego otworu w śroku zwisał sopel śniegu  bo widze że z butonami to raczej nie zda egzaminu to można by dopieścić logo

Staary! W 5 minut? :lol: :D

Edytowane przez MareCeK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie. Bierzesz pędzel ozdobny (wyłączasz zawijasy, ustawiasz miękkość końcówki na ~70%) albo aerograf i jedziesz białym albo 10% szarości:]

Potem trochę docieniowujesz wg uznania jakimś jasno - szaro- niebiesko-lodowym gdzie wydaje ci się że trzeba.

mój świeży świąteczno-oczojebny wynalazek do darkness (ja naprawdę lubię ten skin ;) )

Dołączona grafika

Ale w tym stanie się nie nadaje na logo bo waży 150 kB (nie odchudzałem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te Dołączona grafika

logo MareCka jest według mnei najlepsze jak do tej pory :) tylko tego bałwana ciut w lewo żeby napisu nie zasłaniał no i to co wcześniej napisałem, czyli śnieg pod spodem i jakiś mały prezencik na sniegu tudzież dzwoneczek pod literke T podczepiony i bede el0 :P

EDIT: Te swiatełka też nie są złe, tylko imo troche to będzie denerwujące takie patrzenie sie na migotające światełka, chyba że jak to zauważył mkl bedzie wolniejsze, a jeśli nie to płynne przechodzenie między tymi śiwatełkami to bedzie ok :D bo od tego migania do oczopląsu dostać można :P

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EDIT: Te swiatełka też nie są złe, tylko imo troche to będzie denerwujące takie patrzenie sie na migotające światełka, chyba że jak to zauważył mkl bedzie płynne przechodzenie między tymi śiwatełkami to bedzie ok :D

r3l_4x d00d :]

Ja to zrobiłem tylko z nudów. Chyba by mnie co niektórzy zlinczowali jakby takie cuś błyskało na każdej stronie (mnie by np. trag szlafił po paru minutach :D )

Animki odpadają na samym starcie ;) Szczególnie gify.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi