Niemiec Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) Dobra, skoro świąteczny skin, to trochę realnie pomyślcie. Buttony z deserta - białe tło -> śnieg będzie słabo widoczny. Buttony z defaulta - kto normalny używa defaulta mając desert? :> Buttony z (przyszłego) darkness - tam się da. -> 1735832[/snapback] ja :) desert nie jest fajny. chcecie to robcie jak macie za duzo czasu wolnego, ale nie kazcie tego uzywac ;] Edytowane 3 Listopada 2005 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 @ent: mówisz i masz ;) 1735991[/snapback] jak dla mnie za mało śniegu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) a jakby tak jeszcze pod napisem "FORUM DYSKUSYJNE" dać śnieg na całej długości, tak żeby napis leciutko wbijał sie w ten śnieg, a gdzieś w rogu po lewej albo po prawej lezałby lekko wbity rogiem prezent :P i jeszcze jakby w literce a z napisu Tweak z tego otworu w śroku zwisał sopel śniegu ;) bo widze że z butonami to raczej nie zda egzaminu to można by dopieścić logo :D EDIT: i jeszcze w tle za napisami można by jakiś padający śnieg zrobić :P EDIT 2: zauważyłem żę to a jakieś takie wąskie, lepiej by było zrobić ten sopelek na literce P :P Edytowane 3 Listopada 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) jak dla mnie za mało śniegu :P 1736028[/snapback] Jeszcze się taki nie urodził coby wszystkim dogodził :P Zawsze można zrobić sondę: czy na obrazku: a) w sam raz śniegu? B) śniegu kilo za mało? c) śniegu kilo za dużo? d) bałwan jest zbyt gruby? Jeżeli na którekolwiek z powyższych pytań odpowiedziałeś twierdząco, wyślij SMS na numer... ;) a jakby tak jeszcze pod napisem "FORUM DYSKUSYJNE" dać śnieg na całej długości, tak żeby napis leciutko wbijał sie w ten śnieg, a gdzieś w rogu po lewej albo po prawej lezałby lekko wbity rogiem prezent i jeszcze jakby w literce a z napisu Tweak z tego otworu w śroku zwisał sopel śniegu bo widze że z butonami to raczej nie zda egzaminu to można by dopieścić logo Staary! W 5 minut? :lol: :D Edytowane 3 Listopada 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 To logo jest spoko - wrzućcie je i będzie git ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Staary! W 5 minut? :lol: :D 1736055[/snapback] przecież nikt cie nie pogania :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Ale spać mi się chce już ;) Jutro pomyślę jak posklejam głośniki. Dzisiaj trochę odurzony chodzę po szpachli :D(FBI,DEA,CIA,ETC: it's not your fsckin' business) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 do zimy i do świąt jeszcze czas więc spokojnie :) może inny userzy jeszcze coś wymyślą :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 A moze by stuningowac emotki? Dac im mikolajowe czapeczki? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 A moze by stuningowac emotki? Dac im mikolajowe czapeczki? :) 1736451[/snapback] Dobry pomysł, ale chyba za dużo roboty z tym by było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) No szczególnie że już są gotowe ;] --- zebym nie był gołosłowny... http://gfx.invisionize.com/db/index.php/f/4133 Edytowane 4 Listopada 2005 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 no to emoty już są, teraz jeszcze dopiescić logo i mamy święta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Imo MaReCeK zrobil to lepiej (nie biorac zupelnie pod uwage innych skinow). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Nie ma to jak białe kropki porobić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Moze coś takiego??? Tylko ten śnieg mi nie zabardzo wyszedł :D Edytowane 6 Listopada 2005 przez adamm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 To nie są kropki. Jak mniemam corel + efekt twórcze/pogoda[śnieg] Robi się go krócej niż kropki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Tu byl obrazek. Moze coś takiego??? Tylko ten śnieg mi nie zabardzo wyszedł Dobrze, ze sam to zauwazyles :P Edytowane 6 Listopada 2005 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Dobrze, ze sam to zauwazyles :P To jest oczywiście tylko ogólny zarys :D żeby sprawdzić czy sie spodoba jak tak to bardziej sie do tego przyłoże :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Normalnie. Bierzesz pędzel ozdobny (wyłączasz zawijasy, ustawiasz miękkość końcówki na ~70%) albo aerograf i jedziesz białym albo 10% szarości:] Potem trochę docieniowujesz wg uznania jakimś jasno - szaro- niebiesko-lodowym gdzie wydaje ci się że trzeba. mój świeży świąteczno-oczojebny wynalazek do darkness (ja naprawdę lubię ten skin ;) ) Ale w tym stanie się nie nadaje na logo bo waży 150 kB (nie odchudzałem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 hehe spoko wyglada tylko gdyby czas miedzy zmienianiem sie koloru byl troche dluzszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Te logo MareCka jest według mnei najlepsze jak do tej pory :) tylko tego bałwana ciut w lewo żeby napisu nie zasłaniał no i to co wcześniej napisałem, czyli śnieg pod spodem i jakiś mały prezencik na sniegu tudzież dzwoneczek pod literke T podczepiony i bede el0 :P EDIT: Te swiatełka też nie są złe, tylko imo troche to będzie denerwujące takie patrzenie sie na migotające światełka, chyba że jak to zauważył mkl bedzie wolniejsze, a jeśli nie to płynne przechodzenie między tymi śiwatełkami to bedzie ok :D bo od tego migania do oczopląsu dostać można :P Edytowane 6 Listopada 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Poprawione findpost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Muahahaha, Mareczka żarówa neonowa syci ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) mój świeży świąteczno-oczojebny wynalazek do darkness (ja naprawdę lubię ten skin ;) )To jest najlepsze;] Tylko za szybko sie zmienia;] Edytowane 6 Listopada 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Muahahaha, Mareczka żarówa neonowa syci ;]]] Dokladnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 EDIT: Te swiatełka też nie są złe, tylko imo troche to będzie denerwujące takie patrzenie sie na migotające światełka, chyba że jak to zauważył mkl bedzie płynne przechodzenie między tymi śiwatełkami to bedzie ok :D r3l_4x d00d :] Ja to zrobiłem tylko z nudów. Chyba by mnie co niektórzy zlinczowali jakby takie cuś błyskało na każdej stronie (mnie by np. trag szlafił po paru minutach :D ) Animki odpadają na samym starcie ;) Szczególnie gify. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 e tam :P jak sie wolniej bedzie zmieniac to fajne ;) w koncu chyba nikt nie wpatruje sie w logo godzinami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 MareCek dopieśc to logo z bałewanem tak jak mówiłem i bedzie el0 pr0 swiątecznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Sorki za posta pod rząd, ale chce odświeżyć troche temat. Śnieg już za oknem jest, więc można by wrzucić to logo zimowek, chyba że jednak nie chcecie, albo z jakichś powodów nie można tego zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Głównym powodem jest pewnie, to że administracja się jeszcze nie wypowiedziała na ten temat:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...