fipa Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Jak we wiekszosci tematów :> PS. Znowu sie zgadzam z narcyzem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 co wy dzisiaj sie chlopaki tak zgadzacie ze soba?? :> nawet ja sie musze z Fipa zgodzic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 moze lepiej poczekac do 6 grudnia i wtedy zrobic swiateczny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 ... ale już śnieg pada ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 ... ale już śnieg pada ... chodzi o swiateczny, a nie zimowy :-P bedzie bardziej pr0 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 No administracja. Macie wszystko jak na tacy. Tylko napiszcie coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 na dlugie zimowo/swiateczne wieczory...mmm danone ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 BTW Przes... z tym nowym bannerem :[ W 1280x1024 mam go na 1/2 ekranu... ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 marco byl rano, ale tutaj sie nie wypowiadal ;] nieladnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Administracja szykuje nam prezent na mikołajki :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Obyś sie nie przeliczył.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 A logo do Rooqa? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Ja bym jeszcze do loga wrzucił Liska na sankach :D Przebranego za mikołaja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) Liska czy liska? :lol: Ja to sie obawiam narcyz, ze te komentarze o Lisku to nam kiedys ZPP wywalcza ;] Edytowane 22 Listopada 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 @MaSell znowu za dużo wypiłeś ;] Wysłałem PW do marco (do Liska nie ma po co :lol: ) z "zaproszeniem", może poskutkuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 ZPP nie dostaniemy, dadza nam pewnie ZKU :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Wszyscy dostaniecie bany i tyle z tej zabawy bedziecie mieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 o0 oja Nie popędzajmy. Para siedzi w robocie i udaje że pracuje, a Marco pewnie robi ciasto (btw zrobiłem je, pyszne. Miałeś racje ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 wszystko gotowe, w kazdej chwili ozna podlaczyc, userzy chca, a admineria nie wchodzi nawet do "O forum" ;/ a potem sie dziwia, ze userzy twierdza, ze nic nie robia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) narcyz wysłał PW do marco, tylko teraz zostaje czekać na odpowiedź administracji :) ale w sumie czemu mieli by sie nie zgodzić [; Edytowane 22 Listopada 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 jeszcze trzeba jakis soundtrack ulozyc;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Bez przesady:> Skin, to i tak dużo, a wydaje mi się, że bez niego też sobie można poradzić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 za oknem śnieg a na tweaku tak "zwyczajnie" ;] a ja i tak korzystam z Domyślego skina ;] mam biało-niebiesko czyli fleszi-zimowo ;D Ale mogliby już zmienić logo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Jako, że zostałem wywołany do tablicy to odpowiem. W grudniu jakieś świąteczne loga czy przyciski jaknajbardziej można wrzucić i np propozycja z wiadomości #28 jest słodka. Natomiast absolutnie i stanowczo mówie nie dla wszelkich badziewnych śniegów latających po całej stronie w JavaScript. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Natomiast absolutnie i stanowczo mówie nie dla wszelkich badziewnych śniegów latających po całej stronie w JavaScript. tego nikt nawet nie proponował :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Dzięki Marco że odpowiedziałeś. Trzymamy za słowo ! ;] @ mkl - weź prosze poczytaj cały temat, a potem pisz takie rzeczy -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 no to bedzie 3loświatecznie :) [; dzięki marco i ja również trzymam za słowo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 A co z paczkami swiatecznymi wyslanymi kurierem do kazdego uzytkownika?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 marco 28 ? ;P to jest tylko do deserta ;] a co z moim ulubionym Dfaultowym skinem ;>??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Chill kev Na razie jestem na uczelni, a w paincie tego nie zrobię ;) Wrócę do domu to pomyślę nad tym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...