Skocz do zawartości
janio

Zimowy / świąteczny skin

Rekomendowane odpowiedzi

kurde - niech ktoś zapoda to logo ;] Dołączona grafika

bo w tym co jest teraz w darknessie jak już mówiłem śnieg jest za nisko :D

thx MaReCeK :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie mi sie podobaja, no prawie, to logo w rooq z ta babka czerwona, bleeee :P. Takie jak jest w darknesie jest the best, ale nie bede zmienial skina bo rooq jest najlepszy :).

Z rooq miałem problem, bo kolorystycznie ciężko do niego cokolwiek dobrać żeby pasowało.

Ale pomyślę jeszcze dzisiaj nad tym. Podziękujcie mojej siostrze, że wybrała i tak najbardziej pasującą kolorystycznie wersję do rooq ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty masz 50 lat i jesteś tak zajebiście poważny, a my to taka banda 13 letnich [ciach!]iarzy którzy podniecają się śniegiem i Mikołajem. A przecież Mikołaj nie istnieje, prawda?

Weź zamilcz Mały bo naprawde jest irytujące to Twoje bycie poważnym.

omg

Edytowane przez poca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

M@ły, odkąd wyrzucono Cię z testowego na siłę starasz się udowodnic, ze dojrzałeś, ze jesteś już poważny. Szczerze?: nie wychodzi Ci to.. Mała przerwa od forum nie zaszkodzi.... To naprawde nie jest dobre, kiedy przechodzi się ze skrajności w skrajność, jeszcze jakiś czas temu sam pisałeś el0 pRo itd, a teraz jeździsz po innych używających tego typu sformułowań.

Wiesz co to luzik?

Edytowane przez fipa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś wreszcie zmieni to logo w darknessie <_< ??? bo drażni mnie ten odstęp ...

a M@ały ;] mnie też wywalili z testowego i nie chce być na siłe pomocnym i poważnym tak jak np pewien grzechu oO zachowuje się normalnie i poprostu staram się nie drażnić ludzi :D a jak powiedział fipa to czasami skrajność przechodzi w skrajność ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś wreszcie zmieni to logo w darknessie <_< ??? bo drażni mnie ten odstęp ...

a M@ały ;] mnie też wywalili z testowego i nie chce być na siłe pomocnym i poważnym tak jak np pewien grzechu oO zachowuje się normalnie i poprostu staram się nie drażnić ludzi :D a jak powiedział fipa to czasami skrajność przechodzi w skrajność ;]

Co Ty mi tu wypisujesz :?: Starasz się drażnić :?: IMO bzdura. Drażnisz jak cholera. W czym masz problem :?: Logo Ci się nie podoba :?:

To może załatwić Ci odpoczynek od forum do lutego, abyś nie musiał męczyć wzroku, co :?:

Odczep się wreszcie od tych obrazków, nie jest to coś krytycznego, co uniemożliwiałoby korzystanie z forum.

Będzie poprawione, to dobrze, nie będzie, też dobrze.

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

być na siłe pomocnym i poważnym tak jak np pewien grzechu oO

Czemu sie mnie czepiasz, bardzo tego nie rozumiem, może wyjaśnisz mi to na pw, a nie od razu wyrażasz swoją opinie o mnie na forum, napsiz do mnie a nie obrażaj mnie publicznie. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi