Skocz do zawartości
marco

Ipb 2.1.3

Rekomendowane odpowiedzi

pewnie z tego samego powodu dla ktorego zapisana bitmapa edytowana przeze mnie w hex edytorze pod paintem ma niektore piksele biale, a pod photoshopem niektore piksele czarne. :) ot takie tajemnice swiata, prawie jak: "jak przyklejono teflon do patelni, skoro do niego sie nic nie przykleja ;) "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy zadaję pytanie w dobrym temacie, ale dlaczego nie mogę w sygnaturce użyć ujemnych czcionek (albo przynajmniej teraz nie wiem jak to się robi)??? Wcześniej wszystko pięknie wyglądało, a teraz mam bycze literki, które nie za bardzo mi pasują...

Moja sygnaturka wygląda paskudnie :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No rzeczywiście już mam odpowiedź :D

Czyli nic nie da się zrobić? Szkoda, bo taka fajna była (przynajmniej mało kto zwracał na nią większą uwagę)...

Sam odpowiedziales sobie na pytanie, zadane wyzej, ale ponownie pytasz o to samo :roll:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłem ostatnio jedną rzecz, mianowicie zakładajac nowy temat i wpisując jego tytuł automatycznie została zmieniona pierwsza litera tego tytułu na dużą mimo ze moim zamiarem była literka mała, zamiast Xd miałobyć xD ( chodzi o karty pamieci). Na początku myślałem ze sie rąbłem i wyedytowałem topic, wprowadziłem korekte, zatwiedziłem i dalej to samo :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodnie z planem udało się wprowadzić kolejne udoskonalenia forum:

• Na stronie głównej informacje o recenzjach i aktualnościach tweak.pl
  • Automatyczne usuwanie obrazków z podpisów
  • Nowe, naprawione powiadamianie o nowych PM (wiadomościach prywatnych) (uwaga! na niektórych komputerach może być niezbędne wyczyszczenie cache'u by móc w pełni cieszyć się powiadamianiem)
  • Poprawiona szybka edycja
  • Naprawione statystyki forum które już nie powinny się kasować
Aktualnie w mniej lub bardziej zaawansowanym stadium prac:
  • komentowanie nowości tweak.pl na forum
  • galeria zdjęć/modyfikacji
  • możliwość prowadzenia worklogów/blogów itp ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha - jest tylko na domyślnym ...

a jak go wyłączyć ? bo jak sie nie da to się musze na Darknesa przerzucić ;]

edit :

asystent jest ;] ale "to po prawej " mnie wkurza ... tylko na defaulcie ;] na stronie głównej ;]

Edytowane przez kev

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja uzywam darknessa i co tylko PM dostane to ten shit wyskakuje :| jak to wylaczyc, bo wole powiadomienie na mail niz to cos.

BTW. kiedy maile zaczna dochodzic normalnie z powiadomieniem, bo potrafie dostac maila po 12h od odpowiedzi w temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja uzywam darknessa i co tylko PM dostane to ten shit wyskakuje :| jak to wylaczyc, bo wole powiadomienie na mail niz to cos.

BTW. kiedy maile zaczna dochodzic normalnie z powiadomieniem, bo potrafie dostac maila po 12h od odpowiedzi w temacie.

1) Generalnie zgłosiliśmy do IPB, że miło by było, żeby można było to wyłączyć. Zobaczymy czy wrzucą to. Mimo wszystko IMHO jest to bardzo dobre rozwiązanie i pokazuje się tylko raz a inaczej łatwo przegapić że jest jakaś wiadomość

2) Maile są wysyłane na bieżąco. Sprawdź swoje ustawienia subskrypcji tematów. Jeśli uważasz, że są ok, a maile nie dochodzą to poprosze o przesłanie mi przykładowych maili które przyszły z opóźnieniem koniecznie z KOMPLETNYMI nagłówkami. Dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marku np. nie doszedl mi jeszcze mail z tego tematu a minela niezle chwilka od Twojej odpowiedzi. jak tylko dostane maila to go FWD do Ciebie. marco.NOSPAM(at).tweak.pl??

EDIT.

wole dostawac maila niz ma mi asystent wyskakiwac, bo potrafie otworzyc 10-15 zakladek i wtedy mi umyka PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://forum.purepc.pl/index.php?act=UserCP&CODE=04

"Czy chcesz być informowany o nowych prywatnych wiadomościach?"

http://forum.purepc.pl/index.php?act=UserCP&CODE=02

"Informuj email'em, gdy dostaję prywatną wiadomość"

Nie chce mi się sprawdzać ,ale czy to ma znaczyć ze ta pierwsza opcja to jest tylko tak o i nie działa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi