SGJ Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 sgj: ale ten napis ma 9px ;)Cyferki cyferkom nierówne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 teraz TYLKO zamienic miejscami wielkosc czcionki tematu z opisem tematu i bedzie gitez... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 A teraz dobre pytanie. Czemu 8 punktowa czcionka w Linuxie jest mniejsza od 8 punktowej czcionki w Windowsie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 pewnie z tego samego powodu dla ktorego zapisana bitmapa edytowana przeze mnie w hex edytorze pod paintem ma niektore piksele biale, a pod photoshopem niektore piksele czarne. :) ot takie tajemnice swiata, prawie jak: "jak przyklejono teflon do patelni, skoro do niego sie nic nie przykleja ;) " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Nie wiem czy zadaję pytanie w dobrym temacie, ale dlaczego nie mogę w sygnaturce użyć ujemnych czcionek (albo przynajmniej teraz nie wiem jak to się robi)??? Wcześniej wszystko pięknie wyglądało, a teraz mam bycze literki, które nie za bardzo mi pasują... Moja sygnaturka wygląda paskudnie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Pewnie dlatego że niechciało Cisię przeczytac kilku postów wyzej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 No rzeczywiście już mam odpowiedź :D Czyli nic nie da się zrobić? Szkoda, bo taka fajna była (przynajmniej mało kto zwracał na nią większą uwagę)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 No rzeczywiście już mam odpowiedź :D Czyli nic nie da się zrobić? Szkoda, bo taka fajna była (przynajmniej mało kto zwracał na nią większą uwagę)... Sam odpowiedziales sobie na pytanie, zadane wyzej, ale ponownie pytasz o to samo :roll:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Zauważyłem ostatnio jedną rzecz, mianowicie zakładajac nowy temat i wpisując jego tytuł automatycznie została zmieniona pierwsza litera tego tytułu na dużą mimo ze moim zamiarem była literka mała, zamiast Xd miałobyć xD ( chodzi o karty pamieci). Na początku myślałem ze sie rąbłem i wyedytowałem topic, wprowadziłem korekte, zatwiedziłem i dalej to samo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 W ipb zawsze tak było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 W ipb zawsze tak było. Nie bylo, sam korzystam z 2.0.1 i takich cudow nie robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Może zle napisałem. W IPB na tweaku zawsze tak było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Może zle napisałem. W IPB na tweaku zawsze tak było. Z tym sie zgadzam, aczkolwiek wydaje mi sie (kiedys cos o tym wspominano), ze jest to jakas modyfikacja na potrzeby tweaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Problem z duzą literą i tak da się ominąc, tak samo jak da się wpisac B) które normlanie jest zamienione na B) czy np. wpisać coś takiego tekst Czego normalnie tez nie moznan apisac bo zostało by zamienione na blok kodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Skoro juz napisales, ze sie da, to podziel sie jeszcze jak to zrobic? O ile wydaje mi sie, ze itp. powinno rzwiazac wylaczenie bbcode w danym poscie, to jak zrobic B.) (majac jednoczesnie inne usmieszki w poscie) czy mala litere? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Jest taka specjalna spacja - kilka znaków.. poszukaj.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgodnie z planem udało się wprowadzić kolejne udoskonalenia forum: Na stronie głównej informacje o recenzjach i aktualnościach tweak.pl Automatyczne usuwanie obrazków z podpisów Nowe, naprawione powiadamianie o nowych PM (wiadomościach prywatnych) (uwaga! na niektórych komputerach może być niezbędne wyczyszczenie cache'u by móc w pełni cieszyć się powiadamianiem) Poprawiona szybka edycja Naprawione statystyki forum które już nie powinny się kasować Aktualnie w mniej lub bardziej zaawansowanym stadium prac: komentowanie nowości tweak.pl na forum galeria zdjęć/modyfikacji możliwość prowadzenia worklogów/blogów itp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 a czemu mi sie asystent sam wlaczyl, bo ja go nie wlaczalem i nie wiem gdzie to cholerstwo wylaczyc :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Niemiec ja korzystam z Domyślnego skina ale na innych nie ma tego asystenta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Jak Ci się sam włączył? Jeżeli dostaniesz pm on i tak sam się pojawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Powinien być na wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) haha - jest tylko na domyślnym ... a jak go wyłączyć ? bo jak sie nie da to się musze na Darknesa przerzucić ;] edit : asystent jest ;] ale "to po prawej " mnie wkurza ... tylko na defaulcie ;] na stronie głównej ;] Edytowane 26 Listopada 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 ja uzywam darknessa i co tylko PM dostane to ten shit wyskakuje :| jak to wylaczyc, bo wole powiadomienie na mail niz to cos. BTW. kiedy maile zaczna dochodzic normalnie z powiadomieniem, bo potrafie dostac maila po 12h od odpowiedzi w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 ja uzywam darknessa i co tylko PM dostane to ten shit wyskakuje :| jak to wylaczyc, bo wole powiadomienie na mail niz to cos. BTW. kiedy maile zaczna dochodzic normalnie z powiadomieniem, bo potrafie dostac maila po 12h od odpowiedzi w temacie. 1) Generalnie zgłosiliśmy do IPB, że miło by było, żeby można było to wyłączyć. Zobaczymy czy wrzucą to. Mimo wszystko IMHO jest to bardzo dobre rozwiązanie i pokazuje się tylko raz a inaczej łatwo przegapić że jest jakaś wiadomość 2) Maile są wysyłane na bieżąco. Sprawdź swoje ustawienia subskrypcji tematów. Jeśli uważasz, że są ok, a maile nie dochodzą to poprosze o przesłanie mi przykładowych maili które przyszły z opóźnieniem koniecznie z KOMPLETNYMI nagłówkami. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Dało by się zmienić domyślny kolor czcionki w sygnaturze (skin Darkness) na np. czarny ? Ten niebieski jest trochę nieczytelny na ciemnym tle, czarny wbrew pozorom wygląda znacznie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Dało by się zmienić domyślny kolor czcionki w sygnaturze (skin Darkness) na np. czarny ? Ten niebieski jest trochę nieczytelny na ciemnym tle, czarny wbrew pozorom wygląda znacznie lepiej. Jasne zrobione, rzeczywiście wygląda lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) To się nazywa szybka reakcja. :) Dzięki. EDIT: Jeszcze w ramach sobotniego marudzenia. ;) Czcionka w polu cytatu (Darkness) jest za jasna, jakaś ciemna była by bardziej widoczna. Edytowane 26 Listopada 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Szczerze: mam problem z dobraniem odpowiedniego koloru. Cały ten skin jest generalnie mówiąc marny, ale może po nowym roku kupimy coś ładniejszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Marku np. nie doszedl mi jeszcze mail z tego tematu a minela niezle chwilka od Twojej odpowiedzi. jak tylko dostane maila to go FWD do Ciebie. marco.NOSPAM(at).tweak.pl?? EDIT. wole dostawac maila niz ma mi asystent wyskakiwac, bo potrafie otworzyc 10-15 zakladek i wtedy mi umyka PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?act=UserCP&CODE=04 "Czy chcesz być informowany o nowych prywatnych wiadomościach?" http://forum.purepc.pl/index.php?act=UserCP&CODE=02 "Informuj email'em, gdy dostaję prywatną wiadomość" Nie chce mi się sprawdzać ,ale czy to ma znaczyć ze ta pierwsza opcja to jest tylko tak o i nie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...