poca Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Dobrze Panowie. Skończcie posty typu kto ile zassał. Pogadamy jak już każdy będzie miał marka na dysku. Czekam na Wasze wyniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quinki Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Wyniki sa mniejwiecj 2x mniejsze niz w 2005:) 6800 GT osiaga ok. 2.5k:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Ugotuję termos kawy, narobię kanapek i może do rana dotrwam by zobaczyć jak test się zakończy...na X300 :)))) Spyliłem swojego x800xl i teraz bida nastała. Trza czekac na coś nowego.... Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Hanu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quinki Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ugotuję termos kawy, narobię kanapek i może do rana dotrwam by zobaczyć jak test się zakończy...na X300 :))))na x300 tego nie odpalisz;) Niestety:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Polecam recke na www.Pclab.pl Pujdą 2 pierwsze testy bo wymagają minimum P.s 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Polecam recke na www.Pclab.pl Pujdą 2 pierwsze testy bo wymagają minimum P.s 2.0 No i pojechali. Identycznie niemal jak poprzednia wersja tylko z bajerami HDR i lepszymi teksturami. Najwazniejsze, ze jest demonstracja w podobno swietnej oprawie muzycznej :) Lubie czasami sobie zapuscic demko 3dm jako wygaszacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quinki Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 z tego co wiem to demko tylko w platenj wersji!!!:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 z tego co wiem to demko tylko w platenj wersji!!!:/ Tak, podobnie jak wybieranie testow w poprzednich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Przeczytałem test na pclab i powiem szczerze, że test nr 3 zrobił na mnie ogromne wrażenie :blink: ale nie mogę odpuscić komentatrza, że futuremark poszedł po najniższej lini oporu upiększając testy z 2oo5, jak dla mnie to jedna wielka kpina :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 chłopaki już ostro działają 9tyś na orbie , wieć 10tyś jest w zasięgu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) link do orba: http://service.futuremark.com/compare?3dm06=67 10000 jest jak najbardzie w zasiegu. skoro 9000 jest na jednej karcie Edytowane 18 Stycznia 2006 przez guziq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Kpina ;) http://service.futuremark.com/compare?3dm06=1049 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) hahaha ale radki dostaja po [gluteus maximus] :) Mówiłem zeby brac 6800GS a nie jakies tam GTO@XT. W piety wam poszło :P PS. O cholera ja też mam w lapie radka. Edytowane 18 Stycznia 2006 przez guziq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 link do orba: http://service.futuremark.com/compare?3dm06=67 10000 jest jak najbardzie w zasiegu. skoro 9000 jest na jednej karcie to jest sli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) hahaha ale radki dostaja po [gluteus maximus] :) Mówiłem zeby brac 6800GS a nie jakies tam GTO@XT. W piety wam poszło :P PS. O cholera ja też mam w lapie radka. wole pograć w gry niż w 3dmarka :) 3dmark to nie wszystko :D edit. jak GeForce 7800 GTXSLI ma 9026 3DMarks to ja podziękuje :), myślałem że nowy mark wystarczy na trochę dłużej, a tu już dzisiaj padnie granica 10k edit. Karas ja to wiem :) edit. Pinki gratuluje szybkiego neta :) Edytowane 18 Stycznia 2006 przez cavarr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Buahaha jakbys wiedzial to GS ma wyzszy wynik tylko dlatego ze sie zlicza do niego wynik z SM3 a jak wiadomo w X800 nie ma SM3 i wynik jest o polowe mniejszy niz powinien. Zreszta who cares. To tylko smarek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) X1900 wytnie konkurencję - to praktycznie pewne. Taki X1600 XT jest w testach na poziomie 6800 GS/ GT i to tylko dzięki 12 Vertex/Pixel Shaderom O_o Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Slayer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Kpina ;) http://service.futuremark.com/compare?3dm06=1049jak na radka i tak masz spoko wynik , prockiem troszke nadrobiłeś , cpu test jest wliczany w ogólny wynik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 sideband a gdzie to mozna wyczytac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 bo jeden gtx bez oc ma 4000tyś , a 512mb gtx ok 4800 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 ale gdzie to wyczytałes ze to jest SLI??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 nie musi być napisane , na jednej karcie nie uzyskasz takiego wyniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Dziwnie wysoki wynik :blink: 9k na jednym jest to nie mozliwe nawet na 2xGTX512MB to wynik baaaardzo wysoki. Moze fake :rolleyes: pozdrawiam EDIT Po zlukaniu ORB'a mysle ze wynik jest taki wysoki przez procek ,jak widac test zalezny od procka...powrot do przeszlosci (3dmark2001) ,imho dobrze ,bo w nowych grach dwa jaja sie przydadza :) Edytowane 18 Stycznia 2006 przez chemiczny_ali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 zazwyczaj jest TO napisane. A tak to wyglada jakby było na jednej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 przeanalizujcie wyniki , 9026 ma x2 nadrobił pkt prockiem , gościu z wynikiem nie całe 8tyś ma więcej pkt za sm2 i sm3 ale słabszy procek , troche przekombinowali z tym wliczaniem pkt za procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 OK. Mój bład :mur: :oops: przyznaje racje. Peace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Według mnie dobrze z tym prockiem zrobili. Bo kupi sobie taki ludź dobrą kartę do celka 2.6 (nie D) - tak jak ja kiedyś zrobiłem :P - i myśli, że ma super sprzęt. Zobaczcie jaki trzeba mieć procesor do np. Far Cry, żeby mieć cały czas te 45 - 60 fps, szczególnie na początku misji FORT i po wyjściu z budynku w misji TRAINING... Tak samo HL2 dość dużo korzysta z procesora, ale już chyba trochę mniej. Jedyną grą jaką znam, która wydaje się korzystać w ogromnej większości z kart graf., jest FEAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) fear, riddick , cod2 nie reagują na szybsze cpu , ale też wliczanie pkt za cpu może wypaczyć ogólny wynik Edytowane 18 Stycznia 2006 przez sideband Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 ok juz zrobilem test..ale dlugie to to :? testy CPU sie ciagną i ciągna..caly czas mialem 0FPS :? ale do rzeczy..na sprzecie z podpisu mam 3941 pktow :) ciekawi mnie jak bedzie gdy sie go przestawi na tryb 1024x768 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ładne chociaż, opłaca się ściągać dla slideshow'u? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...