poca Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) ' date='13 Gru 2005, 14:24' post='1812142'] A może by tak zrobić w taki sposób jak jest zrobione w dziale gry, czyli index artykułów. Napisać w nim odpowiednie odnosniki, wyróżnić go w odpowiedni sposób i przykleić. Pozostawić przyklejony tylko ten topic a reszte odkleić. Użytkownicy poprzez swoje posty zdecydują, który temat ma być na topie a który już nie budzi żadnego zainteresowania. Wrrraauu Edytowane 13 Grudnia 2005 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Wrrraauu To jest wyrażenie twojego zadowolenia czy gniewu :? Skoro ten topic tam jest to chyba wyraźny sygnał że jest on niezauważalny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Nie to sorry... Czyli nasze społeczenstwo musi być ślepe... Widocznie trzeba go dać na czcionke 6 i do tego jakis oczojebny kolor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 17 tysięcy wyświetleń. Rzeczywiście musi być g o żle widać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 17 tysięcy wyświetleń. Rzeczywiście musi być g o żle widać....Na to wygląda że źle widać bo i tak zakładają topiki o 9550 albo innych kartach, aż żal pupe ściska, i jeszcze piszą przy tym że szukali ale nie będą czytać tylu stron dlatego założyli temat, takim powinno dawać od razu miesięczne zku albo zpp. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) Na to wygląda że źle widać bo i tak zakładają topiki o 9550 albo innych kartach, aż żal pupe ściska, i jeszcze piszą przy tym że szukali ale nie będą czytać tylu stron dlatego założyli temat, takim powinno dawać od razu miesięczne zku albo zpp. :mur: lol, Ale zeby nie bylo, ze ot. Wszystkie najwazniejsze dane powinny byc na pierwszej stronie w danym temacie, wtedy nie bedzie tlumaczenia, ze nie chcialo sie czytac tylu stron. A w temacie o r9550 tak nie jest. Edytowane 13 Grudnia 2005 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) TU -> ostatni link.. Edytowane 13 Grudnia 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Wszystkie najwazniejsze dane powinny byc na pierwszej stronie w danym temacie, wtedy nie bedzie tlumaczenia, ze nie chcialo sie czytac tylu stron. A w temacie o r9550 tak nie jest.Wystarczy troche pomyśleć i skorzystać z funkcji jakie nam oferuje forum. Przecież jest opcja "Szukaj w temacie"! A jeśli rozmowa wciąż toczy się o R9550, to powiem że nie jest to byle co i nie da się zmieścic FAQ na jednej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 http://forum.purepc.pl/Telefony-Komorkowe-...33-t149796.html miał byc tematem-FAQ o telefonach, a został odblokowany i jest prowadzona dyskusja, która mogłaby być swobodnie i bez żadnych dodatkowych komplikacji przeniesiona do tematu ogólnego o telefonach: http://forum.purepc.pl/Jaki-tel-wybrac-odp...ie--t90873.html Ewentualnie można pierwszy post z tematu http://forum.purepc.pl/Telefony-Komorkowe-...33-t149796.html wrzucic do pierwszego postu w ogólnej dyskusji, a reszte postów dokleić na koniec całego tematu. W ten sposob powstanie jedna dyskusja w temacie przyklejonym, moze bedzie mniej postów o nowych fonach. Moznaby powiedziec, ze temat komórek byłby już z głowy. Oczywiscie w razie wykorzystania tego pomysłu nie zapomnijcie jakoś rzeczowo nazwać tematu, a w podtytule dodać: FAQ w pierwszym poscie Nie wiem, czy mnie rozumiecie, ale czasem ciezko cos wytłumaczyc ;) Jakby co, to pytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Kwestie tel. komórkowych sam chciałem poruszyć (tylko zapomniałem :P ). Coraz więcej tematów powstaje o telefonach. Niektóre z nich są typowo bezsensowne: "wybrać x czy y", przy czym bardzo często pojawiają się te same modele. Dyskusja toczy się głównie w dwóch tematach, jednak jest sporo mniejszych i wciąż dochodzą nowe. Ale niewiem czy jeden temat (nawet przyklejony) rozwiążę sprawe. Bo jest do dość obszerne zagadnienie, w większości są to: "co wybrać" lub "mam problem..." (czyt. nie chciało mi się szukać). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) Tak własnie jest, ale w takim przypadku ja widzę jedno rowiązanie (mowa o nowych tematach w przypadku istnienia jednego, obszernego): 1. karać 2. nie zamykać, tylko: -2a: kasować -2b: przenosic post do tematu ogólnego (A or B - moderator's choice) ;] Trzymanie porządku w tym dziale to IMO bardzo łatwa sprawa, tematy o telefonach wychwytuje się okiem szybko i bez zbednego wczytywania się. To, co z nim zrobić rowniez nie wymaga wiekszego zastanowienia ;) Edytowane 13 Grudnia 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 A jeśli rozmowa wciąż toczy się o R9550, to powiem że nie jest to byle co i nie da się zmieścic FAQ na jednej stronie. Nie do konca sie zgodze. Zajrzyj do (odklejonego obecnie) topicu o 6600GT - 146 stron, topic caly czas aktywny. Ale rzeczowej tresci jest w nim na krotkiego posta. W kolko jest tylko "jaki kupic?", "czym podkrecic?", "jakie stery?" itd. itp. To, ze temat jest popularny nie znaczy, ze toczy sie w nim bogata w rzeczowe argumenty dysputa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 To fakt, możesz mieć racje;] Jednak nigdy nie zagłębiałem się w temat o radku 9550, ale byłem zdania że skoro jest tyle stron to musi tam być sporo znaczących informacji/wiadomości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 ' date='13 Gru 2005, 19:53' post='1812939'] To jest wyrażenie twojego zadowolenia czy gniewu :? :lol: :lol: To jest wyrażenie mojego w[ciach!]ie... :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Odcinam się od forum na jakiś czas, więc chciałbym na koniec wiedzieć, na jakim etapie są dalsze prace. Pytam całkiem poważnie, bez żadnych aluzji i podtekstów (pozdro Crosis i Zav ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zaawansowanym - w weekend chce zrobić porządek z przyklejonymi oraz z dalszymi zmianami w podziale forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Tak, bardzo przepraszam, ale co myśle wszyscy zrozumieją weekend poświęcałem problemowi problemów z bazą. Było to wybitnie upierdliwe, ale moge powiedzieć, że problem został wreszcie rozwiązany i nie powinno się już nic złego dziać (w skrócie - pomogło pogrzebanie w kernelu i zmiana paru parametrów dzięki którym mySQL się już nie wysypuje w najmniej oczekiwanym momencie przy operacji na duuuużej tabelce z postami). W tym momencie wszystko jest już ok, więc moge złożyć definitywnie obietnice, że tematem podziału/przyklejeń zajmę się w te środę (jeśli oczywiście coś znowu się nie zwali nieoczekiwanie na głowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Nie popędzam, ale ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ostatnio poleciały mam nadzieję wszystkie recenzje. Więc większość już jest odklejonych, reszta będzie konsekwentnie lecieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Może by tak kolejne tematy, mam na myśli ten i ten przenieś do archiwum, tak jak ten o zasilacz co już tam wylądował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ostatnio poleciały mam nadzieję wszystkie recenzje. Więc większość już jest odklejonych, reszta będzie konsekwentnie lecieć :)Jeszcze jedną odkleiłem ;] Chyba ze wszystkim z tego tematu dałem sobie rade, ale jesli cos pominąłem, to dajcie znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Nieźle się to wszystko prezentuje. Tak dalej trzymać. Do pracy moderzy, będzie może tu jakiś sensowny porządek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...