funfel Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 http://www.pcworld.pl/news/news.asp?id=50141 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ŁOŁ :!: 8O -Ciekawe ile będą mieć kompy z tą kartą 3dmarków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ze 40K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 oki kto pozbiera mnie z podłogi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 tam wydajność, wiadomo, że jest duza... ja chciałbym zobaczyć jak oni chłodzą to "coś"... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ze 40K I przy okazji chyba również zewnętrzny zasilacz :D. Ciekawe ile slotów to zeżre (bo kartą full length raczej być nie może). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Biedna NVIDIA hehehehe...... PS- ciężko będzie stworzyć mocniejszą kartę( w przeciągu ...pół roku :D)- 24 potoki rederujące i 4 TMU na potok. Do tego na każde GPU 325 Mhz x 4= 1300 Mhz. Nie wiem tylko, jaki kontroler pamięci- podstawowy ma 256 bit...więc gdyby dać takie 4 kontrolery.....będziemy mieli 1024 bit- tyle, ile obiecywali Bit Boys :D To by było gdzieś 80 GB/s. Ciekawe, w jakim czasie się karta zestarzeje. 2 lata? :P Co do rozmiarów karty- gdyby była nawet taka jak Voodoo 6000- spoko sie zmieści w większości kompów- u mnie spoko by weszła :) A co do zasilania.......jaki problem? Zewnętrzne sasilanie z sieci jak w Voodoo 5500 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ok, mam coś więcej... dlatej karty został stworzony specjlany pc, czyli o czyms takim w swoich kompach mozemy tylko pomazyć :wink: , a wygląda to to tak: Tutaj macie linka do dokładnej specyfikacji tego cudka [plik PDF]: http://www.es.com/resources/simfusion+6000+ds+.pdf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 a ja jestem ciekaw ceny :P :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 a ja jestem ciekaw ceny :P :-) ten układ będzie wykorzystywany do symulacji graficznych w wojsku i przemyśle... więc pewnie i cena bedzie odpowiednio niska ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 A w naszych kompach bedzie trzeba w przednim panelu wycinac brzeszczotem dziure aby karta mogla z 0,5m. wystrawac z kompa :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 A w naszych kompach bedzie trzeba w przednim panelu wycinac brzeszczotem dziure aby karta mogla z 0,5m. wystrawac z kompa :D:D:Dale masz jakis problem z tym ? :P zawiesisz na niej 20 lampek i masz nowego moda na swieta ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 O zesz kurde... :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Teraz to już naprawdę mam komplex niższości... :)))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Teraz to już naprawdę mam komplex niższości... :)))))) Nie tylko ty. :o Ja tu na gf2 mx siedze, a tu taki potfoor :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ciekawe !!!!!!!!!!!!! :o Chciałbym to miec w swoich rączkach :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Szczena opada i tyle :>. Kce testety tego malenstwa;]. I to po maxymalnym O/C :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 wiesz tam juz chyba nie ma co O/C :) ale zawsze troszeczke mozna ! :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 No właśnie, ciekawe jak się będzie kręcić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Hmm... pomysł fajny, dlaczego nVidia nie sprzedaje czegoś takiego? Pomyślcie tylko GF4Ti16800 albo 17600 :) Szkoda tylko, że wydajność takiego radka nie będzie 4 razy wyższa, a pewnie ze dwa razy max. Cena na pewno będzie taka, że nie tylko nawet bogatych klientów nie będzie stać, ale też i np: wojska polskiego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Hmm... pomysł fajny, dlaczego nVidia nie sprzedaje czegoś takiego? Pomyślcie tylko GF4Ti16800 albo 17600 :) Szkoda tylko, że wydajność takiego radka nie będzie 4 razy wyższa, a pewnie ze dwa razy max. Cena na pewno będzie taka, że nie tylko nawet bogatych klientów nie będzie stać, ale też i np: wojska polskiego :) moze Owsiak zrobi zrzute na to cudo :D z podpisem "do symulatora w szpitalu" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 a może Quadro8 dobre .Ale quadro ma tylko 2 gpu a tamten ma 4 a ile ramu 512 ???? .to sie nazywa kara a najlepije ja pod 220V podłączyć :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 nic szczegolnego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 spoko sprzedam butelki i kupie sobie ze 2 takie. Tak sobie myśle że taki srzęt to koło 50000USD kosztuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenirzo Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Nieźle jak na nowicjuszy :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ................Niemam Pytań........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ahhh :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...