mechl!n Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 No i znowu czekanie... Ciekawe jak wypadnie na tle Twojego (i mojego) kiepskiego-bo-taniego FSP350-60MDN . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 nie no ja bym mu dał jakieś szanse ;) może tronje vs toptracer 400w ??:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zenfist sie zgodzil, jak dostane zasilacz to bedzie test :D Porownam go z Fortronem 350W :) Potwierdzam BENITO. ZGF1 może przetestować zasilacz. Puść go do niego, żeby nie tracić więcej czasu. Jak zasilacz przetrwa to wyśle go do nowego testu Chipa... a nuż dostanie Chip Power'a ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Jak zasilacz przetrwa to wyśle go do nowego testu Chipa... a nuż dostanie Chip Power'a ;D Chip powera pewnie niedostanie, ale CHIP-Econo :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ja bym się nie zdziwił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBos18 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ma ktoś schemat tej platformy testowej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwirek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Ja mam ten zasilacz i wydaje mi sie, ze stowka, ktora na niego przeznaczylem byla teg warta . Wczesniej mialem to dziadostwo code...costam.. 300Wnazwy nie warto nawet pamietac( chociaz moze warto zeby wiedziec czego unikac ;). ktory w ogole nie trzymal napiec. Teraz wszystkie mam stabilne nawet przy wiekszym obciazeniu , a mam p4 2,4 fsb800, 512ram, 2xhdd, naped dvd i nagrywarka dvd. Na pewno mozna sie czepic do tego, ze nie jest w ogole cichy, a przyznam ze na to liczylem. Wrecz wydaje mi sie ze wiatrak lekko terkocze. Edytowane 10 Stycznia 2006 przez cwirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) I odwazny:P a wogole ciekawy komentarz ma ten koles (ofkors negatyw) Kupiłem zasilacz Tronje i poddałem go testom i oto prawdziwe dane głośność w granicach 25do 30 db moc maksymalna 350W i nie ma regulacji obrotów wiatraka.Ogólnie głośny,mała moc-więcej danych pisz-garkadiusz@o2.pl ale jestem wku....ny [Odpowiedź z:pią 06 sty 2006 15:17:10 CET] Skoro nie jest Pan zadowolony z towaru zawsze ma pan prawo go zwrócić. Pewnie pracuje Pan dla konkurencji. Sprzedajemy tysiące tych zasialczy i jak dotąd nikt nie wystawił nam takiej opinii. Dane w opisie auckji są zgodne z danymi od producenta Edytowane 10 Stycznia 2006 przez Pageup Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Sprzedajemy tysiące tych zasialczy Komu??? O_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (...) a mam p4 2,4 fsb800, 512ram, 2xhdd, naped dvd i nagrywarka dvd. Na pewno mozna sie czepic do tego, ze nie jest w ogole cichy, a przyznam ze na to liczylem. Jezu, tyle to i Modecom 350GTF uciagnie, nic dziwnego, ze na tym Tronje 550W masz stabilne napiecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 To uciągnie nawet megashit 350, wiem bo widziałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 szkoda,zę nikt nie ma takiego stanowiska testowego... Podłączyło by sie i powoli go zabijało..ciekae czy przy 350w padł by czy szybciej :wink: Jeśli faktycznie ma 300w to jednak codiego bije..te słabsze modele :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ja to stanowisko bym z kumplem zbudowal, ale schemat, kto ma schemat ? Btw, przy badaniu zasilaczy trzeba by to zaopatrzyc w jakies zabiezpieczenie przed wybuchem zasilaczy, no np. jakis garnek z nierdzewki 1mm (tam by sie kladlo badany zasilacz) :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ja to stanowisko bym z kumplem zbudowal, ale schemat, kto ma schemat ? Btw, przy badaniu zasilaczy trzeba by to zaopatrzyc w jakies zabiezpieczenie przed wybuchem zasilaczy, no np. jakis garnek z nierdzewki 1mm (tam by sie kladlo badany zasilacz) :lol2: Ty się nie śmiej :wink: nasze stanowisko będzie miało 5mm plexe między testującym a pacjentem ;D Jak mi ostanio enermax pierdzielnął to mi troche siwych włosów na głowie przybyło :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ja mowie powaznie, wiem jak potrafi zasilacz blysnac, kiedys kot mi sie w Codegena zesikal i stalo sie jasno jakby piorun walnal :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ja mowie powaznie, wiem jak potrafi zasilacz blysnac, kiedys kot mi sie w Codegena zesikal i stalo sie jasno jakby piorun walnal :blink: Ja też. ściana przy której wywaliło mi enermaxa została ładnie okopcona ;D Ryzyko zawodowe. Niestety nawet taka platforma jak ma benchmark nie wiele daje :( Tutaj trzeba czegoś lepszego (obciążenia symulującego prace komputera) i powoli na to zbieramy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwirek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 To uciągnie nawet megashit 350, wiem bo widziałem.Dziwne, bo w takim razie czemu Ty nie uzywasz takiego zasilacza? Jakios nie iwdze, zeby Twoj config byl lepszy ; mocniejszy lub bardziej prądożerny od mojego :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Bo nie jestem idiotą i lubię ciszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Sam bym lepiej tego nie ujal. Megashit pociagnie i P4 3.0, bo pytanie tu nie brzmi: czy ? tylko jak dlugo ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwirek Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Generalnie chodzilo mi o to,ze benito mogl chociaz go podlaczyc i sprawdzic glosnosc, cokolwiek. BTW.npaisalem do sprzedawcy,ze chce zwrocic ten zasilacz poniewaz nie jest zgodny z tym co podali(glownie chodzi o glosnosc, bo i ak nie spodziewalem sie jakis wielkich mocy) . Ciekawe co odpisza <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Generalnie chodzilo mi o to,ze benito mogl chociaz go podlaczyc i sprawdzic glosnosc, cokolwiek. BTW.npaisalem do sprzedawcy,ze chce zwrocic ten zasilacz poniewaz nie jest zgodny z tym co podali(glownie chodzi o glosnosc, bo i ak nie spodziewalem sie jakis wielkich mocy) . Ciekawe co odpisza <_< pewnie ci odpisze ze nie mozesz oddac:) oni tak zawsze pisza w komentach neg ze trzeba bylo zadzwonic i wogole wszystko by oddali itp... gofno prafda:) zwykla pleksa to kiepski pomysl na ochrone przed wybuchami;) nie lepsze bedzie szklo pancerne? hehe:) Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Overclocked Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwirek Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 A jednak sie zgodzili :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Witam. Parę minut temu klient odebrał kompa z takim zasilaczem. Tronje wubuchł w taki sposób że komp w środku jest czarny jak dobrze przepalony komin.W trakcie wywiadu powiedział że sobie coś pisał i nagle wybuch. Może miał niefart ale nawet sposób awarii tego zasilacza daje do myślenia. Jedyny plus to że odszedł sam, komp ok. ps. Nie rozbierałem zasiłki bo kupił na allegro i ma na niego gwarę. A co z kominem o przepraszam z komputerem. :blink: Od siebie dodam: miłego czyszczenia potencjalnych osmolonych "kominów". :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Wprawdzie "jedna jaskółka wiosny nie czyni" ale opisany przez Ciebie przypadek daje do myślenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 czuje smrod >>wedzonego kabla too haslo reklamowe wersji EZ Tronje heheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Nie mieli wyjścia, bo w razie sprzedazy towaru niezgodnego ze specyfikacją według prawa unijnego mozna ich w kazdej chwili podać do sądu i bez problemu wygrać sprawę. wtedy koszty dla nich są dużo większe niż jeden zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 niezla porazka by byla ale moze i dobrze zniklo by byle gowno z rynku bo to co jest to czyste wciskanie shitu klientom przecierz za 100zl to sie kupuje 2xFortona 350W (lezaka magaz.) i masz wydajnosc na dlugie lata zreszta mam tak obecnie 2 identyczne modele w kompie FSP350-60MDN jeden zasila samo mobo i proca drugi napedy optyczne, twardziele i reszte wentylow, dupereli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Benito wyslales zasilke do zgf1? Byl on chetny na przetestowanie jej. Chyba, ze po historii opisanej przez Arekservice zmienil zdanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Benito odesle zasilacz do Zenfista, ja dalej jestem chetny do testu, jak najbardziej :) Niestety 19 mam wyjazd i nie bede mial mozliwosci przetestowania, chyba, ze dostane go wczesniej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Benito odesle zasilacz do Zenfista, ja dalej jestem chetny do testu, jak najbardziej :) Niestety 19 mam wyjazd i nie bede mial mozliwosci przetestowania, chyba, ze dostane go wczesniej... Przecież dwa razy prosiłem Benito, żeby wysłał go bezpośrednio do Ciebie. :mur: :mur: :mur: Już nic nie rozumiem. ehh Benito... Dostałeś moją PW? Może coś z forum się sypie :blink: :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...