paulo Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ja tam zawsze piroman byłem, :P ale "za moich czasów" to był karbid i saletra, petardy były później. Tak jak powiedziało już parę osób - bawić się można, ale z rozsądkiem - a tego dzieciom brakuje. Dla mnie najbardziej denerwujące było wrzucanie petard do klatki schodowej (mieszkam w bloku). :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunista Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Ta jakckass, czy jakos tak, ogolnie poje.y, ale to jeszcze nic, koles sobie wlozyl w zad maly samochodzik, i poszedl do lekarza, oni zrobili mu zdjecie rendgenem, i wyszlo na zdjeciu, dup.a z autkiem . Kolesie, jak go wezwali do siebie, a On z ukryta kamera wszystko rejestowal to dopiero byla beka . Lekarz nie wiezial jak mu to powiedziec... ;] To oglądałem, on chyba powiedział lekarzowi że na imprezie był i troche się upił, i że kumple mu tak zrobili. A najlepszy monent był jak on se wsadzał ten samochodzik w gluteus maximus Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Komunista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Odkopię nieco temat, bo za oknem to strefa Gazy się chowa. Dzieciaki na osiedlu bloków mają odpust i dorwały się do petard hukowych, czasem jak coś (wybaczcie, moderatorzy) pier.dolnie, to człowiek aż odruchowo się kuli. Co w tej sytuacji robić? a) matkować dzieciakom b) czekać, aż jakiś młokos sobie rozpierdzieli rękę c) drzeć się i przeklinać przez okno d) dzwonić do straży miejskiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Jak mają poniżej 13 lat to wyjdź i ich o[ciach!]l, jak mają więcej to Cię wyśmieją pewnie Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez saleen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Możesz zejść i pogadać żeby poszli sobie gdzieś dalej strzelać, bo Cie głowa boli czy coś. Albo na stacha że zadzwonisz tu i ówdzie :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 jak maja wiecej zlap za morde i do rodzicow z nim , jak mamusia zacznie bulgotac ze to nie mozliwe zeby jej synus bla bla to zapowiedziec ze jak sie gnoja zobaczy jeszcze raz obok swojego bloku to nogi z dup.y sie powyrywa proste i skuteczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Teraz przestali. Choć na oko to dzieciaki koło 10 r-ż. A przynajmniej można to usłyszeć, jak przeklinają piskliwymi głosikami albo silą się na 'pogrubienie' głosu ;>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 ostatnio jak zlapalem takiego gowniaza za frak i powiedzialem ze do rodzicow idziemy to mi w rekach tylko koszulka zostala ( wymknal sie gnojek ;-)) od tego czasu mam pod klatka spokoj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) 10 lat? To jak wylecisz i ich pobluzgasz (na uprzejmości się nie sil, nie ma po co) się już nie pojawią tutaj :D BTW ostatnio też widziałem gang, mieli z metr wysokosci i tylko "kulwa, spieldalaj pedale!" - coz za patologia ~~ Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez saleen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 zapomniał wół jak cielęciem był :) że tak podsumuję wasze wywody. Nie wierze, że wszyscy za małolata byliście tacy porządni i i wszystko robiliście uważając aby przypadkiem nikomu nie przeszkadzac lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 ostatnio jak zlapalem takiego gowniaza za frak i powiedzialem ze do rodzicow idziemy to mi w rekach tylko koszulka zostala ( wymknal sie gnojek ;-)) od tego czasu mam pod klatka spokojCo zrobiles z koszulka:D A co do robienia....... no nic sie nie da zrobic taki wiek, i takie uroki mieszkania na osiedlu:P a że to drażni...starośc nie radosc:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Co zrobiles z koszulka:DFetyszysta :> Jak jednemu z drugim urwie palce albo wypali oko, nauczą się szybko używać innych zabawek. Tak jak swego czasu ja i moi koledzy - kiedy jednemu eksplodowała petarda w ręce, dotkliwie raniąc wnętrze dłoni, a drugiemu rzygnęło iskrami w oko, przestaliśmy się w to bawić. A że dzieciarnia denerwuje - "najbardziej mnie teraz wk...wia u młodzieży to, że już więcej do niej nie należę". Pod moim blokiem często obraduje nieletnia rada osiedlowa, patrolując śmietnik i wąsko pojęte okolice. Obserwując ich dochodzę do wniosku, że w tym wieku byłem tak samo wrzaskliwy, irytujący i głupi, tyle że wzorce i możliwości techniczne były inne - nie było komórek, walkmana mieli ci z bogatszych domów, a gdyby któryś chłopak ufarbował sobie włosy, zostałby ekskomunikowany ze szkoły, albo przynajmniej odesłany do specjalisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Ja pamiętam, jak grupka 17-latków złapała kota i mu w... (chyba się domyślacie) petardę wsadzili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) I co z kotem się stało?? :P Edytowane 1 Września 2009 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Ja pamiętam, jak grupka 17-latków złapała kota i mu w... (chyba się domyślacie) petardę wsadzili... ja bym im korsarza do ucha wsadzil. albo nawet achtunga. i liczyl na efekt arbuza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 ^'kozak internetowy' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 ehh nc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 ja bym im korsarza do ucha wsadzil. albo nawet achtunga. i liczyl na efekt arbuza ^'kozak internetowy' Coz poczac... ehh nc Na Twoje posty nadaje sie tylko ignore albo blokada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 ja ciebie juz dawno zignorowalem. i widze ze petarda w [gluteus maximus] kota jest dla was ok. ale w uchu jakiegos smiecia juz nie. typowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 ja ciebie juz dawno zignorowalem. i widze ze petarda w [gluteus maximus] kota jest dla was ok. ale w uchu jakiegos smiecia juz nie. typowe. Wiesz, to co bys z gowniarzem zrobil lata mi kolo kolan. I nie jest mi obojetne co te ciolki zrobily z kotem bo nie mialem okazji byc swiadkiem takich 'zabaw'. Tylko pomysl z ktorego paragrafu Kodeksu Karnego bys za swoje postepowanie beknal. Takze daruj sobie pieprzenie jak potluczony bo tylko sie osmieszasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) dla mnie z takich hukowych to jedynie tzw karabinki się podobają ale nie te najmniejsze najtańsze. tylko jakieś takie bardziej kozackie co hałasują przez jakąś minutę! normalnie jak na wojnie:D ostatnio w mojej mieścicie, polska ekipa miała występ-próbę generalną przez mistrzostwami świata :o ale dali czadu, nie wiele tego było ale tak pięknych fajerwerków to ja jeszcze na żywo nie widziałem! Edytowane 2 Września 2009 przez prznar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Jak byłem mały to faktycznie się jarałem petardami , ale nie wrzucałem nikomu pod nogi ( jakiś czas temu jeden gnojek wrzucił małą petardę tuż przed mnie ) czy do klatki itp. Teraz to tylko jak jest jakaś większa okazja - sylwester , czyiś ślub , jakaś większa impreza , a mimo tego mało kupują , od kliku lat nic na sylwestra nie kupiłem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...