St.Anger Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 I ja też się dołączam, skąd??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 I ja też się dołączam, skąd??? 1702011[/snapback] pw;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorki666 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ja niestety nigdy nie miałem okazji zagrać w NFSa pierwszego, gdyż gdy dorobiłem się pierwszego pieca (swoją drogą jak na tamte czasy to był szczyt marzeń, Pentium 200Mhz, 16MB ramu i Voodoo Rush 2MB :lol: ) to 1 była już dosyć przestarzała. W drugą część pocinałem zaś całymi dniami i nocami. No i do tego te filmiki. :lol: Jak zobaczyłem filmik Ferrari F50 to normalnie mi się kopara z wrażenia otworzyła. Później dokupiłem wersje SE i dopiero wtedy Voodoo pokazał na co go stać. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Ja niestety nigdy nie miałem okazji zagrać w NFSa pierwszego, gdyż gdy dorobiłem się pierwszego pieca (swoją drogą jak na tamte czasy to był szczyt marzeń, Pentium 200Mhz, 16MB ramu i Voodoo Rush 2MB :lol: ) to 1 była już dosyć przestarzała. W drugą część pocinałem zaś całymi dniami i nocami. No i do tego te filmiki. :lol: Jak zobaczyłem filmik Ferrari F50 to normalnie mi się kopara z wrażenia otworzyła. Później dokupiłem wersje SE i dopiero wtedy Voodoo pokazał na co go stać. :razz: 1707271[/snapback] my tu gadamy o 1 czesci ktora nijak nie obslugiwala glide'a a ty mowisz o czesci nfs 2 se, czytaj dokladnie o czym jest temat :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Ja mam 2SE np.Mnie interesuje 1SE full z filmikami i zaden rip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 hydro kogo obchodzi co masz? pisz na temat gry w temacie.. nie rob syfu. 1SE mozna zassac z; irc.efnet.pl i #oldgames potem wystarczy umiec czytac. Temat troche zalatuje piractwem moze.. ale tam sa gry tylko starsze niz 98 rok. Nie mozna ich w Polsce kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 hydro kogo obchodzi co masz? pisz na temat gry w temacie.. nie rob syfu. 1SE mozna zassac z; irc.efnet.pl i #oldgames potem wystarczy umiec czytac. Temat troche zalatuje piractwem moze.. ale tam sa gry tylko starsze niz 98 rok. Nie mozna ich w Polsce kupic. 1707834[/snapback] O to wlasnie chodzi,ze ja nie spytalem ani razu o 2se,a co do linka to chcialem juz powiedziec wielkie dzieki,ale niestety - nie ma takiej strony,chyba ze to jakis kanal ircowy a nie strona www to sory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 no masz podany serwer irc i kanal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackdragon Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Więc tak ..... wspomniana gra, jest jedną z trzech najlepszych dla mnie gier w historii ( NFS, Heroes of Might & Magic II, Unreal Tournament). Czasem mnie napada i gram w nią godzinami :D i .... i ciągle nie mogę się przyzwyczaić, jak to jest....., że dawniej godzinami grałem aby poprawić wynik na danej trasie o 0.1s - 0.3s ... a teraz ... siadam po ... np pół roku w nic nie grania, odpalam NFS'a i ... na dzień dobry pobijam kolejny własny wyśrubowany recordzik : ) ... ahh fajnie wiedzieć, że są tu ludzie którzy mnie zakumają :D Pozdrawiam ich serdecznie. Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez blackdragon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Więc tak ..... wspomniana gra, jest jedną z trzech najlepszych dla mnie gier w historii ( NFS, Heroes of Might & Magic II, Unreal Tournament). Czasem mnie napada i gram w nią godzinami :D i .... i ciągle nie mogę się przyzwyczaić, jak to jest....., że dawniej godzinami grałem aby poprawić wynik na danej trasie o 0.1s - 0.3s ... a teraz ... siadam po ... np pół roku w nic nie grania, odpalam NFS'a i ... na dzień dobry pobijam kolejny własny wyśrubowany recordzik : ) ... ahh fajnie wiedzieć, że są tu ludzie którzy mnie zakumają :D Pozdrawiam ich serdecznie. To moze jakis turniejek przez himachi :D Tak wogole panowie to ktos sie pisze w to na jakis turniej w jakims czasie ?? :) Teraz jest himachi wiec mozna grac w to po necie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CobraVerde Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 a ma ktoś NFS 2? szukam tego od lat... help me ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 a ma ktoś NFS 2? szukam tego od lat... help me ! http://allegro.pl/item96050179_need_for_sp...a_sprawdz_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Tutaj można zassać pełną wersję: http://rapidshare.de/files/5780435/n4sfg.rar.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Tutaj można zassać pełną wersję: http://rapidshare.de/files/5780435/n4sfg.rar.html a to tak można :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Tutaj można zassać pełną wersję: http://rapidshare.de/files/5780435/n4sfg.rar.html Czytałeś regulamin !!! :blink: Zakaz !!! Not Warez :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Jaki warez?? To jest oficjalnie dostępne. Zresztą co Ty mi tu mówisz o regulaminie skoro jestem tu dłużej od Ciebie. http://www.fajnegry.krakow.pl Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Czyli NFS2SE uzyskał już status abandonware? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Ludzie szok :) !! Przez wakacyjną pracę wzięło mnie na wspomnienia (pracuję jako kierowca, więc w czasie przerw muszę coś robić, więc myślę :) ) i tak sobie pomyślałem, że fajnie byłoby posłuchać muzy z The Need for Speeda, o której raczej nie muszę się rozpisywać :) . Każdy kto choć raz włączył tą grę wie co mam na myśli :) (czasem potrafiłem wejść do menu i tylko słuchać muzy :) ) . Wracając do rzeczy, zacząłem szukać w google i znalazłem torrenta z muzą do wszystkich części NFS, ale ściągnąłem tylko te z I i II, z innych części zalatywała już mocno techniawką, a od czasu gdy NFS stał się "szybkimi i ze wsi" muza jest już kupowana a nie komponowana specjalnie do gry, a to już nie to samo. I tak słucham sobie tej muzy i myślę fajnie by było znowu pośmigać ZR-1 po Costalu, więc wchodzę na Allegro jak już kilkanaście razy wcześniej w nadziei, że tym razem coś znajdę. I opłaciło się szukać gierki przez parę lat :) . Udało mi się dorwać oryginał The Need for Speed SE i to w bardzo przyzwoitym stanie, ale lepiej nie pytajcie ile zapłaciłem...... :) . Szkoda, że nie widzieliście mojej miny jak już była u mnie, cieszyłem się jak małe dziecko :D . Tylko mam mały problem z odpaleniem tej gierki pod Vistą 64bit (przez Dosbox udaje się zainstalować, ale gdy odpalam grę uruchamia się tylko dos4gw.exe i potem nic się nie dzieje, zaraz spróbuję pod XP). Pośmigało by się po sieci, chyba zakupię sobie win98se pod tą gierkę :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 A mógłbyś zarzucić torrenta z tą muzą ? :) O ile to legalne ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) Czy ktoś z moderacji mógłby się wypowiedzieć, czy tak starą grę można traktować jako abandonware i umieścić link do obrazu? Nie chciałbym naginać prawa :) . EDIT: Krew mnie zaleje, mam grę a nie mogę jej uruchomić :) . Próbowałem Dosboxa, ale uruchamia się tylko dos4gw.exe i na tym start gry się kończy. Próbowałem też Virtualboxa, i mam nawet windowsa 98, ale nie mogę zainstalować innej karty graficznej w wirtualnym systemie niż standardowa VGA, a gra wymaga 256 kolorów, co z tym zrobić :) ? Edytowane 13 Września 2008 przez St.Anger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Mi się The Need For Speed odpala w DosBox'ie bez problemów jednak...nie ma dźwięku =/. Jak ta gra po raz pierwszy pojawiła sie na kompach byłem jeszcze małym pierdem (miałem jakieś 5-6 lat ^^) zawsze z uśmiechem na twarzy wspominam czasy, kiedy mówiłem kumplom, że brat ma taką zajebistą gierkę z fotorealistyczną grafiką ^^, a co to był za sukces kiedy dał mi w to pograć xD uooooo...:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 ja jakis czas temu dorwalem od szwagra nfs4 hp i po kilku dniach kombinowania zeby odpalic zrezygnowalem. nasciagalem tyle patchy, dodatkow itp ze glowa mala. trzeba odnalesc plytke z 98se zeby pograc :/ na XP, viscie i 2k niedalo rady odpalic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) Odkopuję. I jak udało się komuś odpalić? Bo też dorwałem NFS SE i też dałem rady zainstalować (przez dosboxa) ale jak uruchamiam to tylko dos4gw. co ciekawe mam też działającą spod xp wersję nie se. (ale bez dźwięku i ze zrąbanymi filmikami). Spróuje jakoś je pomieszać. A nuż coś z tego wyjdzie. PS. Jak ktoś chce, to mogę udostępnić jedno jedyne unikalne źródło tej gry jakie znalazłem na necie. Zapłaciłem 1.80zł żeby móc to pobrać i mogą ściągnąć jeszcze 2 osoby (albo więcej) więc ktokolwiek chce, śpieszcie się z prośbami. ;-) Edytowane 11 Grudnia 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 gra ktoś jeszcze? :lol: nie ma to jak nocka w NFS-a @ FULL HD 24" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby14444 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 (edytowane) No Jasne!!! Dzisiaj odkopałem dwie najcudowniejsze gierki tamtej epoki - The Need For Speed i Wing Commander 4. Kto nie grał niech żałuje. Spójrzcie sami, dzisiaj już nie roobi się takich gier. Intro Wing Commander 4 - http://www.youtube.com/watch?v=BJ9IrpxtDu0 allbo ostatnia scena z senatu (mizaga, gra mcdowella i hamilla) - NFS - Albo muzyka z NFS - miód - posłuchajcie: http://www.youtube.com/watch?v=nddoRcOkUUg&feature=related Edytowane 19 Czerwca 2011 przez scooby14444 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...