ghostek Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Sciągnijcie sobie tą mp3 -> http://www.holophonic.ch/archivio/testaudi...0Holophonic.mp3 Uwaga należy odtwarzać na słuchawkach stereo. Efekt powala. Następnie odpalcie intro z http://www.holophonic.ch/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 ciekawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Hehe no fajne, do pelni szczescia najlepiej zamknac oczy. ;] justyna Jak ktos chce wiecej to http://www.holophonic.ch/archivio/ ;] Edytowane 12 Stycznia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 bardzo ciekawe, wrecz niesamowite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 efekt powalajacy ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Nie lubie tego typu "zartow"... taka cisza, ja glosniki na 1/2 a tu JEB! <_< Nienawidze czegos takiego, bo ile razy bym podobnego shitu, chocby z ciekawosci nie otworzyl, to zawsze sie na to nabieram, a po sluchawki nie chcialo mi juz sie siegac, bo grypa chyba nadciaga i ledwie zyje ;P Powiedzialbym, ze efekt ciekawy, gdyby nie ta godzina i to ze mnie glowa boli z deczka :-| Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 To dużo straciłeś, bo bez słuchawek to sensu nie ma... A efekt super i również mi się bardzo podobały inne empetrójki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 efekt powala !!!!!!!! ciekawe kiedy cos takiego wprowadzą do gier lub filmów??? to by było naprawdę coś !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Woah :o Za zamknietymi oczami i dosyc glosno sluchajac rewelacja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Sluchalem juz na sluchawkach cos podobnego ,ale tamto sie chowa przy tym. Efekt powala. Oby w grach takie cos wprowadzic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Świetne jest wrażenie tego śmiejącego się głosu w intrze czy macie jeszcze takie cacka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Niezle niezle.. kiedys karty muzyczne oparte na ukladach Vortex firmy Aureal 3D (jesli mnie pamiec nie myli) szczycily sie wlasnie tym, ze potrafily uzyskac efekt 3D na sluchawkach. Tamten efekt nie byl jednak tak dobry jak ten. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Przy słuchaniu tego pierwszego z zamknietymi oczyma miałem wrażenie jakby naprawdę ktoś za mną stał i potrząsał pudełkiem zapałek, whooaaa... :blink: Wypasione :), jakby tak w gierkach było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Dobra, a niech teraz ktos madry wytlumaczy prostym jezykiem na czym to polega ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 ee to samo w hl2 mam [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostek Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Z tego co wyczytalem to zastosowane sa specjalne mikrofony + post processing na kompach. Wiec wszystko sie sprowadza do opdowiedniego nagrania, kilanascie sztuczek i juz ucho oszukane :) Dolby proponuje inna technologie: http://www.dolby.com/dolbyheadphone/ Odpalalem demka, ale bez porownania. Holophonia wypada duzo lepiej. Jak ktos chce sie pobawic dolby headphone to playery PowerDVD i WinDVD maja mozliwosc wlaczenia tego efetku w filmach dvd. Ostatnio Creative wypuscil sluchawki HQ-2300 z sprzetowym dekoderem DH. Moze brzmi to lepiej niz na softwarowym. Jak ktos ma niech sie pochwali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Wlasnie jestem w domu i dopiero to przesluchalem. Jedno uczucie: O cholera!!!. To ze wokol glowy te pudelko slysze to jeszcze zadne wrazenie, bo w grach taki dzwiek wokol glowy to normalka ale dowalony jest efekt gdy pudelko porusza sie od glowy do ziemi i zpowrotem. Czad :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 efekt działa na głośnikach stereo także. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 efekt działa na głośnikach stereo także. Z tym sie nie zgodze, na sluchawkaj jest BEZ POROWNANIA ;] sprawdzalem osobiscie i roznica jest ogromna (chyba, ze glosniki przylozyles sobie do uszu :lol: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) Poprostu wgniata w fotel :shock: Zgadza się, efekt góra-dół jest piorunujący Edytowane 14 Stycznia 2006 przez Cortezon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 A ja dalej slysze ze to stereo zero wrazenia ze ktos stoi zamna;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zamknij oczy, lepszy efekt. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Masakra... az sie odwrocilem aby zobaczyc czy młody nie stoi za plecami ;) Hr hre ;) Ja chce cos takiego w cs:s... chyba tylko kucajac by sie poruszalo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 elo elo to. Moja Siostra kręciła się we wszystkie strony tu gdize słyszała dźwięk :lo: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 @ath Ja nie neguje faktu że na słuchawkach jest lepiej. Poprostu stwierdzam że na stereo też to czuć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 A ja dalej slysze ze to stereo zero wrazenia ze ktos stoi zamna;(uszy albo sluchawki do wymiany B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 uszy albo sluchawki do wymiany B)albo chcial byc f@jny ze nie slyszy tego [; co inni :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ciekawy efekt, nie powiem ale szkoda ze sa tylko jakies zapaleczki i sapanie kolesia*. Powiem ze bardziej podobaly mi sie efekty z intra (roztrzaskajaca szklanka rox). *-wkurzalo mnie, jak by ktos mi sapal nad ramieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 To nic innego jak efekt HRTF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ciekawy efekt, nie powiem ale szkoda ze sa tylko jakies zapaleczki i sapanie kolesia*. Powiem ze bardziej podobaly mi sie efekty z intra (roztrzaskajaca szklanka rox). *-wkurzalo mnie, jak by ktos mi sapal nad ramieniem. To sprawdz jeszcze to http://www.holophonic.ch/archivio/testaudio/voce.mp3 Moim zdaniem jedno z lepszych dem jakie są na tej stronie. Normalnie jakby klientka szeptała prosto do ucha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...