demek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 juz ma 3ghz http://allegro.pl/show_item.php?item=90634175 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 "dopiero wczoraj sie okazalo jakie max stabilne oc 3000Mhz na napieciu 1.75V standardwoe to 1.55V wiec te 1.75V jest bardzo male, moze na 1.8V poleci 3200Mhz?" Aż się popłakałem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 bez podsyfu, ale kolo ma lepsze czasy na nizszych mhz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Panowie cos sie HWbt sypnal, mozna spokojnie dodawac nowe scory, ale beda one widoczne w ranku dopiero po naprawieniu usterki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 przy tym pierwszym "screenie" to chyba był paint o/c :lol: bo to niemożliwe, poza tym jest 18 loopów, a nie 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 No cóż, ciekawe za ile jakiś jeleń kupi te 3GHz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 LoL koleś ma wogóle jakieś zrąbane SPI. Czy ja tam idze 43 s ? Pojutrze zrobie tyle na sempronie ;) Geile już do mnie jadą ];-> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 tyle to ma sasiad na celeronie a nawet mniej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 30sec to miąłem już na Winim w Lutym 2005 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 koleś jest mocny ma procka na jądrze Newcasl w wersji om :lol: i jeszcze robi 3GHz :lol: a wracając do tematu - przegrzałem sobie procka :-| po raz kolejny przy 1,84V na dworze działał spokojnie jakieś 2 godziny w temp ok 15*-20*C w stresie (i tak jakoś dużo). Próbowaliśmy z Dejotem coś zadziałać w kwestii SuperPi, ale niestety 3003MHz to max co uzyskaliśmy, a czas nie był lepszy :angry: ale później jak Dejot pojechał to proc zrobił sie niestabilny, więc wszedłem do biosu a tam na procu 60,61,62,63 i rośnie. myślałem że to jakiś dziwny objaw CB, albo zły odczyt z mobo. Dotknąłem radiator i był zimny, także mówie niemożliwe. no to niewiele myśląc biegiem po aparat. Jak wróciłem to chciałem pyknąć fotke, ale widze 98,99,100 i komp sie wyłączył. No to poszedłem zmacać Freezera- był cały zimny, nawet te najniższe blaszki, to mówie dotknę tego "bloczka" na procu - dotknąłem i co ? 100* było spokojnie. Poparzyłem sie, do tej pory mam bąbla :lol: taką akcje już raz miałem przy 1,82V ale zdygałem i przy 80* wyłączyłem kompa teraz na 1,7V ma 38* idle i 75* stress :lol: :lol: :lol: także dzieci - wysoki woltaż (>1,8V) na prawdę szkodzi prockom (ewentualnie nie katować tak proców dłużej niż 30 min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 rotfl :lol: a mówiłem, żeby tyle nie dawac :P a Ty nie co tam spokojnie wytrzyma :P Kolejna kwestia to, ze proc nam nie chciał ruszyć z 4x256MB (jednostronne) nawet na 2T...tzn. ruszał ale po ładowaniu windy albo BSOD albo zwiecha... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 koleś jest mocny ma procka na jądrze Newcasl w wersji om :lol: i jeszcze robi 3GHz :lol: a wracając do tematu - przegrzałem sobie procka :-| po raz kolejny przy 1,84V na dworze działał spokojnie jakieś 2 godziny w temp ok 15*-20*C w stresie (i tak jakoś dużo). Próbowaliśmy z Dejotem coś zadziałać w kwestii SuperPi, ale niestety 3003MHz to max co uzyskaliśmy, a czas nie był lepszy :angry: ale później jak Dejot pojechał to proc zrobił sie niestabilny, więc wszedłem do biosu a tam na procu 60,61,62,63 i rośnie. myślałem że to jakiś dziwny objaw CB, albo zły odczyt z mobo. Dotknąłem radiator i był zimny, także mówie niemożliwe. no to niewiele myśląc biegiem po aparat. Jak wróciłem to chciałem pyknąć fotke, ale widze 98,99,100 i komp sie wyłączył. No to poszedłem zmacać Freezera- był cały zimny, nawet te najniższe blaszki, to mówie dotknę tego "bloczka" na procu - dotknąłem i co ? 100* było spokojnie. Poparzyłem sie, do tej pory mam bąbla :lol: taką akcje już raz miałem przy 1,82V ale zdygałem i przy 80* wyłączyłem kompa teraz na 1,7V ma 38* idle i 75* stress :lol: :lol: :lol: także dzieci - wysoki woltaż (>1,8V) na prawdę szkodzi prockom (ewentualnie nie katować tak proców dłużej niż 30 min mój działał na 1,82 i jakoś nie doszła temp powyżej 20 stopni :wink: problem jest w tym, ze bylo za zimno i gaz w heatpipe'ach pod wplywem ujemnej temp nie transportowal ciepla prawidlowo :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 majkel - próbowałeś zdejmować czape? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 majkel - próbowałeś zdejmować czape?czapka jest zdjęta ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Tak tylko chcialem powiedziec ze w rankingu PI 1M "2. Siwy05 - 37.69 seconds - K8NS rev.2.0, Semp 2600+@2565, RAM@233(3-3-8-3 1T)" Nie ma racji bytu w katgorii K7 :) Trzeba poprawic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) jakoś cicho się zrobiło w topicu:( zima się kończy to już nikomu się nie chce kręcic :( w dodatku na 12 miejscu znowu wylądowaliśmy :mur: panowie z pierwszej 10, pracujcie pracujcie :D Edytowane 9 Marca 2006 przez NIUTI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 MaSell ma 631, Matiz ma 631, więc może jakieś nowe wysokie takty i niskie czasy się pojawią ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 MaSell ma 631, Matiz ma 631, więc może jakieś nowe wysokie takty i niskie czasy się pojawią ;) w weekend Matiz wpadnie z wynikiem zapewne, nie wiem jak masell bo z nim nie mam kontaktu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 w weekend Matiz wpadnie z wynikiem zapewne No tak, Lan Party Śląsk Ale w MaSellowym ESie pokładam duże nadzieje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 MaSell w weekend laduje tez u mnie i bedziemy meczyc zabawki, bo MaSellowe mobo focha strzelilo :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 skladam oficjalna propozycje zalozenia bota do pcmark04 gdyz slabo tam ludki przeda pierwsze miejsce ma zaledwie 6526.40 pkt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) 3DM 2k5 10. BenchAddix 11126.70 11. Tweak.pl 11429.00 12. AquaPC 10707.40 Miejsce 10 ma mniej punktów , a jest wyżej :lol2: :lol: :huh: edit już jest ok :) Edytowane 10 Marca 2006 przez WormBoy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 No w PCmark 04 mozna zaszalec :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 jak długo trwa dodanie wyniku na Hwbocie?? 1m ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 tego to nawet sam bot nie wie :P ale moge dodac recznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Pure zle wpisales wynik dlatego Bot zapewne nie chcial go dodac - najlepiej pisac tak xx.xxx a Ty miales , zamiast . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 ehh dorwałem wreszcie dobrego procka na którym mógłbym zejsc ponizej 33s, ale moja mobo powiedziala ze jest głupia i nie bedzie pracowac z div133 powyzej htt315 :| ( a osiaga htt380 @ 1.5v) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Brawo OC Team w 1M na bank coś poprawimy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 O/C Team gratulacje. Super wynik :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 OC Team gratulacje... ale ocb: 11. AquaPC 25.30 - forum 12. Tweak.pl 25.11 - forum 13. Hinnavaatlus 25.61 - forum ?!?!?!?!?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...