macin Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Czyli np. zwykła taśma dwustronna to się do tego nie nadaje, no i jakiś klej to też nie? Edit: a taśma 3M nada sie? Jeżeli chodzi o taśmy to też są termoprzewodzące tylko z nimi nie miałem do czynienia. A klej na pewno daje radę. Poszukaj po tematach w AC tam jest sporo o 3mi innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) Hmmm 900Mhz na gpu osiągnięte ;) http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2736176 To już extreme czy jeszcze nie ? [; Edytowane 28 Lutego 2007 przez Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) Free ładny wynik ;) Czekamy na wiecej ;) Kolejny dowód na to że na wodzie mozna duzo wiecej.. Edytowane 28 Lutego 2007 przez Wodnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Hmmm 900Mhz na gpu osiągnięte ;) http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2736176 To już extreme czy jeszcze nie ? [; To napewno extremalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Te nowe Pality, maja biały wentylator i radiator w takim samym kolorze? Jak to sie przekłada na podkręcalność? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Jak w sigu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Jak w sigu :) No nawet, ale te wynik pod Twoim avaterem to chyba z innej karty? Bo na moim 7300GT 256,1.2ns miałem 2005 ponad 5300 punktów! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkali Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Witam, po długiej nieobecności. Hmmm 900Mhz na gpu osiągnięte ;) http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2736176 To już extreme czy jeszcze nie ? [; Taktowanie niezłe, ale raczej rdzeń przekręcony. na dużo niższych taktach można osiągnąć podobne wyniki: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2319621 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Jakich używasz sterowników? Niezły wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) No nawet, ale te wynik pod Twoim avaterem to chyba z innej karty?To jeszcze z 9500 pro - na razie sie nie bawie w smarki może jak podkręce venecję (a według Milansa ma iść 2,85 mniej więcej) - po prostu czasu brak 8==c A całość na def robi z memkami na 166 jakieś 4,3K w 05. Edytowane 1 Marca 2007 przez 7600gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dede Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Pnowie opłaca się kupić 7600GS Galaxy z Zalmanem 256Mb na pamięciach 1.4, nówke ze sklepu za 380zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) Nie ma 256Mb 1.4ns. Każde 256Mb to 1.2ns. Co do opłacalności to tak opłaca się :) EDIT: Do postu niżej. Zwyczajny błąd w opisie ;) Edytowane 1 Marca 2007 przez Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dede Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Jak nie ma jak jest ? :D KLIK Czyżby jakiś trick marketingowy ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Witam, czy mozna jeszcze gdzies kupic 7600gs z lepszym, czarnym chodzeniem?? Orientuje sie ktos czy gorsze chodzenie jest jedyna zmiana w tych nowych palitach, czy moze byly jeszcze jakies ciecia ograniczajace OC itp?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Jak nie ma jak jest ? :D KLIK Czyżby jakiś trick marketingowy ? :D Tych kart już nie ma nigdzie, a napewno w znak.pl. Wiem, bo chciałem zamówić parę dni temu. One będą zastępowane..... nowszymi 8xxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Hmmm 900Mhz na gpu osiągnięte ;) http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2736176 To już extreme czy jeszcze nie ? [; czemu tak niski wynik w porownaniu do taktowania ? czyzby za duzo mhz.... ;) Edytowane 2 Marca 2007 przez ige007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi70 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Te nowe Pality, maja biały wentylator i radiator w takim samym kolorze? Jak to sie przekłada na podkręcalność? u mnie takty 560 gpu i 1500mem bez żadnych modów. wie ktoś może jak w rivatuner wyłączyć ograniczenie podkręcania pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Skala Ci się skończyła czy chodzi Ci o 'test' przed ustawieniem zegarów :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi70 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Skala Ci się skończyła czy chodzi Ci o 'test' przed ustawieniem zegarów :?: skala mi się skończyła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Witam, czy mozna jeszcze gdzies kupic 7600gs z lepszym, czarnym chodzeniem?? Orientuje sie ktos czy gorsze chodzenie jest jedyna zmiana w tych nowych palitach, czy moze byly jeszcze jakies ciecia ograniczajace OC itp?? Czekaj, czekaj. Czemu to chlodzenie jest niby gorsze? Mialem takie w 7600GT (pewnie takie samo) i z tego co pisalo w recenzjach, to akurat jest ono wydajne i w miare ciche (dlugo nie chodzilo u mnie akurat, ale na pewno cichsze bylo do tego z Asusa 6800LE). Poza tym, montowali je w GT ze standardowo wyzszymi taktowaniami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi70 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Czekaj, czekaj. Czemu to chlodzenie jest niby gorsze? Mialem takie w 7600GT (pewnie takie samo) i z tego co pisalo w recenzjach, to akurat jest ono wydajne i w miare ciche (dlugo nie chodzilo u mnie akurat, ale na pewno cichsze bylo do tego z Asusa 6800LE). Poza tym, montowali je w GT ze standardowo wyzszymi taktowaniami :) faktycznie chłodzenie jest całkiem niezłe przy taktach 580 gpu 1500 mem jakie przed chwilą ustawiłem karta przeszła całego 3dmar05 i temperatura w stresie wynosiła 54 stopnie i nie było nawet takie głośne. wracając do mojego pytania wie ktoś jak zwiększyć skalę podkręcania pamięci w Rivatuner Edytowane 2 Marca 2007 przez dlugi70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) skala mi się skończyłaIle to można się powtarzać :mur: Powers User > Overclocking \ Global > Max Clock Limit - wpisujesz wartość 100 Przy okazji wyłącz sobie jeszcze test ustawień: W tej samej zakładce przy Disable Clock Test wpisz 1 Ja ci nie karze być omnibusem tylko używać opcji szukaj... Bo w tym temacie pytania o rivę powtarzają się średnio co 10 stron... Edytowane 2 Marca 2007 przez Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi70 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Ile to można się powtarzać :mur: Powers User > Overclocking \ Global > Max Clock Limit - wpisujesz wartość 100 Przy okazji wyłącz sobie jeszcze test ustawień: W tej samej zakładce przy Disable Clock Test wpisz 1 słuchaj nie każdy jest omnibusem, o wyłączeni testu pamiętałem tylko zapomniałem jak zwiększa sie skale ale jeżeli ci to przeszkadza to przepraszam za to pytanie i wielkie dzięki że łaskawie mi pomogłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 a co powiecie na ten komunikat? pojawia sie powyzej 870 na memkach - a robia spokojnie 890... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Czekaj, czekaj. Czemu to chlodzenie jest niby gorsze? Mialem takie w 7600GT (pewnie takie samo) i z tego co pisalo w recenzjach, to akurat jest ono wydajne i w miare ciche (dlugo nie chodzilo u mnie akurat, ale na pewno cichsze bylo do tego z Asusa 6800LE). Poza tym, montowali je w GT ze standardowo wyzszymi taktowaniami :) No takie odnosze wrazenie-jest wyraznie mniejsze. Ja to odbieram jako chec zaoszczedzenia kasy przez firme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) a co powiecie na ten komunikat? pojawia sie powyzej 870 na memkach - a robia spokojnie 890... /img]http://img239.imageshack.us/img239/4184/beztytuuwz3.jpg[/img] Ile to można się powtarzać :mur: Powers User > Overclocking \ Global > Max Clock Limit - wpisujesz wartość 100 Przy okazji wyłącz sobie jeszcze test ustawień: W tej samej zakładce przy Disable Clock Test wpisz 1 Ja ci nie karze być omnibusem tylko używać opcji szukaj... Bo w tym temacie pytania o rivę powtarzają się średnio co 10 stron... I jak tu nie myśleć, że połowa ludzi nie czyta tego co jest napisane tylko pyta zamiast poszukać :| A odpowiedź jest post nad jej postem :mur: :blink: Edytowane 2 Marca 2007 przez Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Hmmm 900Mhz na gpu osiągnięte ;) http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2736176 To już extreme czy jeszcze nie ? [; Hmmm to jest juz nas dwoje !!! :] Mam pytanie jakie V na GPU?? I Jaka delta??:] Trzeba walczyc o 1Ghz Edytowane 3 Marca 2007 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) 1.75v w stresie, delta -118 ale coś mi się wydaje, że to jest lekko za dużo dlatego wynik taki niski ;] Tja 1Ghz ... to narazie mają 4 osoby na świecie :))) Chociaż wszystko jest do zrobienia ;) Już masz Intela ? :] Jak tam ta 631 ? :P Edytowane 3 Marca 2007 przez Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 1.75v w stresie, delta -118 ale coś mi się wydaje, że to jest lekko za dużo dlatego wynik taki niski ;] Tja 1Ghz ... to narazie mają 4 osoby na świecie :))) Chociaż wszystko jest do zrobienia ;) Już masz Intela ? :] Jak tam ta 631 ? :P Mam E4300 P4 631 Te Geile Ultra Cl4 :) i Assusa p5n-e sli Ale ale jestem u mojej Przeuroczej Dziewczyny :* w Tarnowie i wroce dopiero w poniedzialek... i wtedy zabiore sie za modowanie tego asusa i krece dalej :) !!! :D :D :D :D B-) Wtedy sie zgadamy :) do SLI itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 to niezla sztuka ja do 910 ja do 910 potrzebowalem 1,9V ;d wynik niski raczej przez freezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...