Sector19 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 jak ram prace z vmodem? Wybaczcie ale wlansie dzis mam urodizny :) wiec... prace nad v modem zakonczono na 6. Lechu 0,66L :] - czyli juz bardzo zaawansowany pozim :lol2: :lol: B) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serek_x Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) A jak mają się do siebie 7600gs w wersjach 128mb i i 256mb(oczywiście ddr3). Czy te 50 pln oszczędności utnie sporo na wydajności?? wersja 128mb wersja 256mb P.S.różnica jest jeszcze w czasach pamięci, chociaż to chyba błąd... Edytowane 4 Czerwca 2006 przez serek_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 A jak mają się do siebie 7600gs w wersjach 128mb i i 256mb(oczywiście ddr3). Czy te 50 pln oszczędności utnie sporo na wydajności?? wersja 128mb wersja 256mb P.S.różnica jest jeszcze w czasach pamięci, chociaż to chyba błąd... Właśnie.... Dołączam się do pytania.... jaką wersję GF7600gs od Galaxy lepiej kupić tę ze 128 MB DDR3 1,4ns (500/1400) czy wersję 256MB ddr3 2,0ns (500/1000).... Z góry dzieki wielkie za odp. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Hmmm jeszcze sobie znalazlem PDF'a od pamieci :) PDF Samsung DDR3 Zaraz bede zabieral sie za rozmontowywanie sprzetu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 do gier 256MB bezkonkourencyjnie, a jesli do OC to 128 z memkami 1.4 ale w grach 256 na luziku pobije 128. pewny jestes ze galaxy jest na kosciach szajsunga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 pewny jestes ze galaxy jest na kosciach szajsunga? :lol: :lol: :lol: 100% Pewnosci nie mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Czy np. za rok można będzie grać na dwóch 7600gs@gt w SLI przynajmniej na średnich detalach, czy teraz lepiej kupić np. 7800GT ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 aftershocK-> jak robisz fotke to ja poprosze bardzo dokładne zblizenie na tego ISL'a na awersie grafy i jego bliższe okolice :) Z góry dzięki, jak nie chcesz na forum wrzucac to możesz na gg podbic i sie zgadamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 aftershocK-> jak robisz fotke to ja poprosze bardzo dokładne zblizenie na tego ISL'a na awersie grafy i jego bliższe okolice :) Z góry dzięki, jak nie chcesz na forum wrzucac to możesz na gg podbic i sie zgadamy :) NO to ja zrobilem :)... jak mowilem :) Zdjecia troszke zajmuja, ale... chcieliscie dobre :). Wieczorkiem zajme sie za mierzenie napiec na calej grafie ! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duke666 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Orientujecie sie moze czy 7600 GT bedzie dzialac pod win98? Wiem ze na stronie producenta nie ma sterownikow dla tej karty pod 98, ale moze sa jakies nieoficjalne? Ciekawe czy po zainstalowaniu np.tych ktore wspieraja gf6600 gt ma to szanse dzialac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Orientujecie sie moze czy 7600 GT bedzie dzialac pod win98? Wiem ze na stronie producenta nie ma sterownikow dla tej karty pod 98, ale moze sa jakies nieoficjalne? Ciekawe czy po zainstalowaniu np.tych ktore wspieraja gf6600 gt ma to szanse dzialac? OT: A powiedz mi po co Ci go odpalać na Winie 98??? Nie rozumiem za bardzo celowości tej operacji :| Edytowane 4 Czerwca 2006 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja troche nie w temat. Otoz GF7600 1.2 NS 256 mb nie ma wejscia pod monitor CRT na zdjeciach... i nie wiem jak ja niby mialbym to podlaczyc? oO dostaje sie jakas przejsciowke w zestawie? Na allegro ktos sprzedaje za 590 wlasnie te wersje z zalamen i chyba te wezme bo inaczej bym musial jeszcze troche poczekac jezeli mialbym brac ja od Niemca :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 OT: A powiedz mi po co Ci go odpalać na Winie 98??? Nie rozumiem za bardzo celowości tej operacji :| To juz chyba jego problem ... pytał czy jest mozliwosc zainstalowania grafy pod 98. Ja troche nie w temat. Otoz GF7600 1.2 NS 256 mb nie ma wejscia pod monitor CRT na zdjeciach... i nie wiem jak ja niby mialbym to podlaczyc? oO dostaje sie jakas przejsciowke w zestawie? Na allegro ktos sprzedaje za 590 wlasnie te wersje z zalamen i chyba te wezme bo inaczej bym musial jeszcze troche poczekac jezeli mialbym brac ja od Niemca :| Z każdą grafą dostajesz w opakowaniu przejściówke, wiec nie ma problemó z podłączeniem zwykłego CRT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 ile WATÓW żre 7600gs z 256mb? bo nie wiem czy mi zasilacza starczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 napewno nei wiecej niz 75 z tego co pamietam to 68 chyba normalny 7600gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 ile WATÓW żre 7600gs z 256mb? bo nie wiem czy mi zasilacza starczy :P Widzez e czytac sie nie chce... ODPOWIEDZ NA TWOJE PYTANIE ZNAJDZIESZ W pierwszym poscie tego topicku... Pobór mocy: Szczytowy - 68W (dane z 7600GT bo wkoncu blizej tym wszystkim galaxy do GT niz GS :P) - wiec lepiej miec "wiekszy pobor" w planach Ogolnie dla mnie to malutkooo... w porownaniu z moim starym radkiem 9500 to to sie malo grzeje B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 9800PRO na Pentagramie aluminiowym na max obrotów w 2D jest dość ciepły [sam radiator tak z 50*C] a 76gs na 20% obrotów wentyla jest zimny... :) interesujące.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 0.15 mikrona a 0.09 to jest róznica chyba nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) a bo ja sie znam..... :? na jakiejs zagranicznej stronce bło takie coz ze wybieralo sie jaki ma sprzet i wyliczał ile to watów ciągnie, macie coś takie? :) Edytowane 4 Czerwca 2006 przez aftershocK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 http://allegro.pl/item107160893_geforce_76..._mhz_pci_e.html Oplaca sie to brac, ustepuje to czyms galaxy? No kurde nigdzie nie ma tej 256 mb 1.2 ns :/ chce ktos sprzedac, 600 zl daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Trzeba było brać, jak były na aukcji. Sam podawałem link na poprzedniej stronie. A jeśli chodzi o kartę z Twojego linku, to też była tu o niej mowa. Z tego co pamiętam, z OC jest kiepsko na niej. Więc może jeszcze trochę poczekaj, albo weź wersję 1.4 . Wydajność będzie podobna. Edytowane 4 Czerwca 2006 przez wysio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 a bo ja sie znam..... :? na jakiejs zagranicznej stronce bło takie coz ze wybieralo sie jaki ma sprzet i wyliczał ile to watów ciągnie, macie coś takie? :) TO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 wysio, chodzi ci o te 128 mb? Jak byly to ja kasy nie mialem ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Pioorek => ale ja delaj mam te 128mb na pamieciach 1,4ns z taktami 500/1400 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) No to widzialem na allegro ze masz 128 mb, tyle ze ja mam kase na 256mb a towaru nie ma :/ pusto na allegro. Chodzi mi o 1.2 ns, 256 mb - kiedy bys je mial? http://allegro.pl/item108435879_galaxy_760...6mb_1_2_ns.html Ale drozyzna :| ale chyba biore. //sry Niemiec ale zalezy mi na tym zeby miec karte w tygodniu. Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 ciezko mi cos jest powiedziec, z ego co mi handlowiec powiedzial powinny byc w ciagu tygodnia, ale nie chce obiecywac. jak tylko sie pojawia to bedzie info na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Ale drozyzna :| ale chyba biore. //sry Niemiec ale zalezy mi na tym zeby miec karte w tygodniu. Opłacalny zakup to to nie jest do konca <_< ale na bezrybiu i rak ryba. Za taka cene to juz wolalbym 7600GT nawet to z SP od Gb :wink: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=GIGA+7600GT+256+PCIE 655 zl Heh jak patrze teraz na ceny 7600gt to jestem w lekkim szoku, w kwietniu kupilem Śmalaxy 7600gt za 700 zl no a na dzien dzisiejszy ceny podskoczyly troche w gore zamiast odrobine spaść :huh: Apollo - 740 ProLine - 740 Sirius - 780 Chyba nvidia sie konkurencji nie boi :] Edytowane 5 Czerwca 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 w esc galaxy 7600gt jest po 690 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 True, moglem brac GT ale i tak wlasciwie roznicy nie poczuje - te same taktowania, tyle samo mb itp itd... Karta juz do mnie idzie, szkoda ze wczesniej nie bralem jak Niemiec mial po takiej atrakcyjnej cenie :| ale coz, kasy nie mialem. Mam nadzieje ze w tym tygodniu wezme sie jeszcze za testy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 a co znaczy PSU Utilization, Surge Compensation i Capacitor Aging?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...