chmuraIV Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 no i lipa, premiera na ps2 . PRzesunieta na 17 marca :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=50139 Nie ważne co można wygrać ważne, że można po tym poście wywnioskować, że gra wyjdzie 16 marca :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 20. lutego, 02. marca, 16. marca. Życie im niemiłe?! :twisted: A już myślałem, że zrobie sobie prezent na urodziny. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Cholera, no to jak jest wreszcie? kiedy to wyjdzie na świecie, a kiedy w Polsce, czy wiadomo dokładną datę? Bo przeciez przesuneli :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) http://fsfikke.com/images/tdul.JPG http://i18.tinypic.com/2gt8b52.jpg http://img353.imageshack.us/img353/6806/phototdu001ht4.jpg Edytowane 28 Lutego 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 A co to Full :-P ?? pewnie jakiś pirat czy coś :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 A co to Full :-P ?? pewnie jakiś pirat czy coś :-P Tak się zajęliście gadaniem o spóźnianiu się premiery, że w końcu ją przespaliście :lol: Gra jest już dostępna w krajach Beneluksu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 OMFG!!! Nawet mapa jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 to kiedy wkoncu bedzie ta premiera w polsce?? zamowilem w gram.pl gierke, kiedy ja dostane ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonter Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 maruh, pewnie pirat z piracką mapka, pudełkiem i instrukcją ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 ciekawe czy coś poprawili. heh ta mapka to smiechowy pomysł już wiecej nie zabładze. W polsce to znajaz zycie troche sie jeszcze poczeka. Ciekawe czy serwer jest ten sam co do bety ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonter Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 serwerów to by mogli dać kilka do takiej publiki, w becie przy takiej publice zdeka się cieło, mi się cieło nawet przy mniejszej ilości graczy, dopiero po 1 w nocy mogłem grać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 To chyba zależy bardziej od twojego połączenia z netem niż problemy z serwerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmuraIV Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 o jaka cudowna wiadomosc ze juz gdzies pojawila sie gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Czy ktoś byłby tak miły i udostepnił mi swoje save z gry bo mi moje szlak trafił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4sha Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Fajne zdjęcia. :) Dziwi mnie tylko czemu tam mogli już puścić pełną wersje, a reszta świata musi czekać... Fotki nie wyglądają na fałszywe. Ale dziwi mnie jeszcze jedna rzecz. TDU nadal nie ma na sieci. Piraci pewno przysnęli. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Jesli ktos uwaza ze nie obserwuje to sie grubo myli. [/ot] Wyplynelo jakies info nt. roznic pomiedzy open beta a fullem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Czy ktoś byłby tak miły i udostepnił mi swoje save z gry bo mi moje szlak trafił :) I tak z bety nie działają w full :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4sha Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Z tego co wiem ściągając betę i stosując sztuczkę ze zmianą daty będę mógł pograć w singla? Mam rację? Zależy mi na tym, ponieważ chce sprawdzić jak gra będzie działać na moim sprzęcie i czy jest w ogóle sens kupowania TDU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 KijasS Powiem delikatnie - nie ma sensu sprawdzac. Ale generalnie jak bedziesz postepowac tak jak zostalo wczesniej napisane... Odpalisz i zobaczysz slideshow :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4sha Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Czemu? Aż tak straszne wymagania ma ta beta? Czytałem, że ludzie grali na R9550 całkiem sprawnie. Przesadzali? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Dlaczego, pograsz tyle tyle, że ze wszystkim na min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Mialem 9550 po srednym oc i wiem jak ta karta zachowywala sie w innych, starszych grach. Na tej podstawie nie wyobrazam sobie grywalnego TDU po tym co zobaczylem na lekko podkreconym 6600. Oczywiscie posiadacze 9550 zaraz na mnie sie rzuca z haslami heretyk vel na oczy ci padlo ale taka jest rzeczywistosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 a ja sie podlacze do zapytania Orgiusza czy juz cos wiadomo na temat poprawek jakie w fullu wprowadzili wzg;edem bety?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4sha Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Orgiusz Na te czasy R9550 to zdecydowanie za mało. Zgadzam się. Jednak mimo wszystko sprawdzę jak TDU działa na tym sprzęcie. Powiem tak... oby twoje przeczucia się nie sprawdziły. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macioss Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Witam! Czy grał ktoś już w wersję beta na podobnym sprzęcie jaki posiadam?? Chciałbym wiedzieć jak gra chodzić będzie na moim sprzęcie bo chciałbym kupić oryginał, lecz nie wiem czy będzie chodziła cacy :) A tak wogóle to jest już jakieś demko tej gry?? Pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 macioss Postaram sie byc delikatny :arrow: Przeczytaj temat zanim zaczniesz cos w nim pisac, dobrze? KijasS Procz 9550 spojz jeszcze na ilosc pamieci. Gdyby nie to ze jestem bardzo leniwy odkrecilbym 6600 do poziomu jaki mial moj radek w 3d2k3 i wyja kostke 256. Wtedy przestalibysmy gdybac czy siegnie 15fps podczas jazdy + straszne ciecie podczas jazdy po miescie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4sha Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Orgiusz Chyba masz racje, nie będę tracił czasu na ściąganie bety. To rzeczywiście bez sensu. Poczekam na demko i uzbieram kasę na pamięć albo kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Witam! Czy grał ktoś już w wersję beta na podobnym sprzęcie jaki posiadam?? Chciałbym wiedzieć jak gra chodzić będzie na moim sprzęcie bo chciałbym kupić oryginał, lecz nie wiem czy będzie chodziła cacy :) A tak wogóle to jest już jakieś demko tej gry?? Pozdro :D ehh dobra dam ci namiar ,mysle ze kompy dosc podobne http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2518376 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Mialem 9550 po srednym oc i wiem jak ta karta zachowywala sie w innych, starszych grach. Na tej podstawie nie wyobrazam sobie grywalnego TDU po tym co zobaczylem na lekko podkreconym 6600. Oczywiscie posiadacze 9550 zaraz na mnie sie rzuca z haslami heretyk vel na oczy ci padlo ale taka jest rzeczywistosc. powiem tak - mam radka 9550 od gigabytea i na moim sprzęcie (sig) działało płynnie(od 20 do 30 FPS :] ), od czasu do czasu w mieście cięło ale rzadko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...