Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ludwiczek

A co to Full :-P ?? pewnie jakiś pirat czy coś :-P

Tak się zajęliście gadaniem o spóźnianiu się premiery, że w końcu ją przespaliście :lol:

Gra jest już dostępna w krajach Beneluksu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne zdjęcia. :) Dziwi mnie tylko czemu tam mogli już puścić pełną wersje, a reszta świata musi czekać... Fotki nie wyglądają na fałszywe. Ale dziwi mnie jeszcze jedna rzecz. TDU nadal nie ma na sieci. Piraci pewno przysnęli. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

Czy ktoś byłby tak miły i udostepnił mi swoje save z gry bo mi moje szlak trafił :)

I tak z bety nie działają w full :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem ściągając betę i stosując sztuczkę ze zmianą daty będę mógł pograć w singla? Mam rację? Zależy mi na tym, ponieważ chce sprawdzić jak gra będzie działać na moim sprzęcie i czy jest w ogóle sens kupowania TDU.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem 9550 po srednym oc i wiem jak ta karta zachowywala sie w innych, starszych grach. Na tej podstawie nie wyobrazam sobie grywalnego TDU po tym co zobaczylem na lekko podkreconym 6600. Oczywiscie posiadacze 9550 zaraz na mnie sie rzuca z haslami heretyk vel na oczy ci padlo ale taka jest rzeczywistosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orgiusz

Na te czasy R9550 to zdecydowanie za mało. Zgadzam się. Jednak mimo wszystko sprawdzę jak TDU działa na tym sprzęcie. Powiem tak... oby twoje przeczucia się nie sprawdziły. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Czy grał ktoś już w wersję beta na podobnym sprzęcie jaki posiadam?? Chciałbym wiedzieć jak gra chodzić będzie na moim sprzęcie bo chciałbym kupić oryginał, lecz nie wiem czy będzie chodziła cacy :) A tak wogóle to jest już jakieś demko tej gry?? Pozdro :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macioss

Postaram sie byc delikatny :arrow: Przeczytaj temat zanim zaczniesz cos w nim pisac, dobrze?

KijasS

Procz 9550 spojz jeszcze na ilosc pamieci. Gdyby nie to ze jestem bardzo leniwy odkrecilbym 6600 do poziomu jaki mial moj radek w 3d2k3 i wyja kostke 256. Wtedy przestalibysmy gdybac czy siegnie 15fps podczas jazdy + straszne ciecie podczas jazdy po miescie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Czy grał ktoś już w wersję beta na podobnym sprzęcie jaki posiadam?? Chciałbym wiedzieć jak gra chodzić będzie na moim sprzęcie bo chciałbym kupić oryginał, lecz nie wiem czy będzie chodziła cacy :) A tak wogóle to jest już jakieś demko tej gry?? Pozdro :D

ehh dobra dam ci namiar ,mysle ze kompy dosc podobne

http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2518376

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem 9550 po srednym oc i wiem jak ta karta zachowywala sie w innych, starszych grach. Na tej podstawie nie wyobrazam sobie grywalnego TDU po tym co zobaczylem na lekko podkreconym 6600. Oczywiscie posiadacze 9550 zaraz na mnie sie rzuca z haslami heretyk vel na oczy ci padlo ale taka jest rzeczywistosc.

powiem tak - mam radka 9550 od gigabytea i na moim sprzęcie (sig) działało płynnie(od 20 do 30 FPS :] ), od czasu do czasu w mieście cięło ale rzadko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi