@riel Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Dwie płyty (gra+płyta dodatkowa), instrukcja, karta rejestracji (gram.pl). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 co jest na plycie z dodatkami?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 jaki jest wgrany patch w wersji topseller?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 topseller: [obrazek] na plycie z dodatkami patch, mapka i jakies tam inne [ciach!]lki :) co jest na plycie z dodatkami? :) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 jaki jest wgrany patch w wersji topseller??Pewnie żaden. Skoro piszą tutaj, że patch znajduje się na płytce z dodatkami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Test Drive Unlimited BONUS CD Oficjalne poprawki do gry Test Drive Unlimited Vista PL Patch Test Drive Unlimited "Pu'uloa Fix" Patch Test Drive Unlimited 1.66a Patch Acrobat Reader 7.05 PL Instrukcja Test Drive Unlimited Mapa Test Drive Unlimited Poradnik Test Drive Unlimited Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 I to ma być BONUS :) LOL Dodatkowe furki to byłby BONUS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 śmiech na sali, ale ja bym nie miał pretensji gdybym miał teraz kupować grę w tak atrakcyjnej cenie. Jedynym minusem to to, że szał na tdu z lekka minął, wiec o codziennej jeździe z kumplami po o'ahu można zapomnieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 No może i tak, ale nie ma jak to poznawać nowych kumpli, ostatnio jeździłem z Tiao Japonia, Chris Canada, Andreas Germany i panienke z Angli, nie powiedziała jak ma na imię. Więc trochę otwartości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 I to ma być BONUS :) LOL Dodatkowe furki to byłby BONUS :) PRzeciez to na dyskietke sie zmiesci ;) No może i tak, ale nie ma jak to poznawać nowych kumpli, ostatnio jeździłem z Tiao Japonia, Chris Canada, Andreas Germany i panienke z Angli, nie powiedziała jak ma na imię. Więc trochę otwartości ;) Nie mam juz tyle czasu na gre co w marcu... niestety praca robi swoje aczkolwiek moge dzisiaj chwile posmigac :) Jakie masz autka juz?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 moze ktos jest chetny zeby teraz posmigac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 sie ktos znajdzie do gry ;) zjem cos... i bede sie paletal po ppcteam.pl i gg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 sie ktos znajdzie do gry ;) zjem cos... i bede sie paletal po ppcteam.pl i gg :) nabylem dzis gierke wiec moze wpadne na chwilke za kilkanascie minut. bede sie krecil w centrum miasta raczej.szukaj: krzyss_kalonka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) nabylem dzis gierke wiec moze wpadne na chwilke za kilkanascie minut. bede sie krecil w centrum miasta raczej.szukaj: krzyss_kalonka Myslisz ze znalezlibysmy sie? Jezeli chcesz z nami posmigac to piszesz na ppcteam.pl albo na TS-a wlazisz.. zreszta wszystko jest na naszej stronce. Nie ma opcji by sie znalezc w grze a tym bardziej jak piszesz kiedy gramy. EDIT: dzisiaj bede chcial troche pojezdzic.... jutro pracuje na noc wiec dzisiejsza noc jest luzniejsza bo nie musze wstawac o 5 ;) Edytowane 6 Grudnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 ja dzis sie standardowo tez pisze na gre :) jak cos to bede na ts ppc - 91.121.87.192:8768 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LanEvo Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 (edytowane) witam jestem pogrążony w rozpaczy ponieważ kupiłem grę dwa dni temu zainstalowałem wszystko działało dobrze przez 3-4h grania po czym gra zaczeła się zawieszać komp sypać blue screenami :/ nie widziałem co jest grane, zrobiłem format po którym blue screeny już sie nie pojawiają jednak gra dalej sie wiesza :/ Proszę pomóżcie mi :( nie chce tej gry sprzedawać :( P.S. komp to e2140@2,7GHz , ip35-e[345MHz] , 2gb@800 kingmax, 8600gt (nie kręcona), samsung 250gb Edytowane 15 Grudnia 2007 przez LanEvo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zerknij tu http://www.tdu.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2483 Usunięcie pliku Radial.cdb mi pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 odkrec proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LanEvo Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) usunięcie pliku pomogło teraz już moge włączyć gre... ale podczas gdy ściga mnie policja spotkam radiowóz odrazu zawiecha i błąd aplikacji :/ tak samo przy zapisywaniu gry po wyścigu :/ Spróbuje z tym porckiem może obniżenie taktów coś da :) Edytowane 16 Grudnia 2007 przez LanEvo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 To może ktoś mi pomoże: zrobiłem reinstalkę systemu (zmieniłem kompa) i tak jak wiele razy wcześniej save, TDU_locator żeby uzupełnić wpisy, rusza i zonk. Robiłem tak wiele razy wcześniej ale tym razem mój profil offline wywala mnie z komentarzem że nie może się połączyć z serwerem. Niewiele myśląc zrobiłem kopię sejwa i założyłem nowy profil offline, pograłem trochę i było dobrze póki nie wyszedłem z gry. Przy próbie ponownego wejścia znowu info o braku połączenia z serwem. Przed reinstalką wszystko chodziło poprawnie. Wersja z pachem 1.66a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Panowie, może uskutecznimy dziś wożenie się po Oahu? Serdecznie zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry2854445 Głosujemy x] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Panowie, kiedy będzie wożenie na Oahu? ;] bo mam w końcu :) oryginałkę!! juppi! ;] Jakby coś to gg 5281217 ;) Edytowane 24 Grudnia 2007 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Hmm, tez nabylem wlasnie TDU, dziwi mnie ze ciagle mi wyskakuje ze serwer jest niedostepny :o... czyzby go wylaczyli czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja narazie nie mogę grać w TDU .. :[.....karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Hej. Co mam zrobić, żeby z wami pojeździć?? Dajcie no jakieś namiary :). Bo nie znam żadnych serwerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam, warto kupić tą grę ?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Tak, warto kupić tą grę, ale jeżeli gra się po sieci. BTW. Poda mi kotś namiary na serw Pure?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam, warto kupić tą grę ?. nie, niewarto :D tych 200 z hakiem stron to opowiadania o pogodzie na oahu... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) BTW. Poda mi kotś namiary na serw Pure??Tu nie ma opcji wyboru serwerow. Na naszym forum podanym w FAQ masz wszystko. Jak ktos chetny to po 24 moge sie pojawic na wyspie. EDIT: co do tych stron to nie wnikajmy bo ja mam troche inne ustawienia i mam ponad 431 ;) Edytowane 25 Grudnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...