Ombre Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 (edytowane) Kurcze, żeby tak cały pokój zgrać stylami, kolorami itd. to trzeba się nieźle nagimnastykować : X Dzięki wszystkim za pomoc, będę walczył. Edytowane 25 Października 2010 przez Ombre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Znacie panowie jakieś dobre forum o potrzebnej mi tematyce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Zainstaluj Simsy, wszystko sobie wypróbujesz. :wink: ...a na serio, to gugle wyrzuciły http://deccoria.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 (edytowane) Wersja raczej ostateczna. musze tylko wymyslec cos na kable na i pod biurkiem Poprawione. Edytowane 31 Października 2010 przez kuebk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Moja UltraX też się tak wyciera. Następnym razem kupię czarną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 (edytowane) kuebk, ... . Edytowane 31 Października 2010 przez metal 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latouffe Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 (edytowane) Abstraciach!ąc od miejsca w jakim należy umieścić Subwoofer, foto mojego stanowiska w wersji praktycznie finalnej. Pozostał jeszcze mały bajzel z kablami bezpośrednio wpinanymi w PC ale tam raczej nie będę nic układał, za często coś się zmienia aby miało to sens, choć może wsadzę je w jeden wielki plastikowy oplot aby tak nie latały. I to było by na tyle, teraz pora się piwa napić ;) Wow! niesamowite stanowisko! A powiedz do czego glownie uzywasz tylu monitorow? Jestes profesjonalnym grafikiem? Programujesz? Edytujesz muze, filmy? Edytowane 13 Listopada 2010 przez latouffe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Programuje, aczkolwiek momentami do przydalby sie i 3 monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Uploaded with ImageShack.us A to moje stanowisko, troche bajzel z kablami itp. ale dopiero się tu urządzam i nie zdązyłem jeszcze dokupić puszek na kable. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 To audio podpięte pod Pavulona to 2.0 czy jest gdzieś sub? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 To audio to Genius 2000x czyli 2.0.Generalnie jestem przeciwnikiem 2.1 i itp.Wolę dobrę 2.0, wiem że Geniusy są raczej średnie ale do komputera wystarczają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Nie ma sie czym chwalic bo burdel w kablach pod biurkiem (plan na to jest) i na biurku burdel (na to tez mam plan :P) ale pasuje jakos zaswietowac ponowny start kompa po padzie plyty:> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) ten jest fajny bo nie ma ramek:) moje stanowisko na razie wygląda tak: nie długo pojawi się nowy monitor. Edytowane 20 Grudnia 2010 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Moje stanowisko na obecną chwilę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 (edytowane) KATTANA, upiłaś aparat? :D :wink: edit: Sry! :oops: :D Edytowane 6 Stycznia 2011 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 KATTANA, upiłeś aparat? :D :wink: Upiłaś, jeśli już ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 KATTANA, upiłaś aparat? :D :wink: edit: Sry! :oops: :D Zdjęcie nie wyszło jak powinno,robione nie tym aparatem co trzeba,w dodatku słońce zza chmur się pokazało i efekt taki senny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 (edytowane) Hmm. A te drzewa zza monitora ? Plakat czy okno ? Co ty masz domek w lesie ;) ? A tak na poważnie to całkiem schludnie. Aczkolwiek dla mnie za czysto... p.s Metal popatrz na lewy głośnik. Jakieś zbędne <span style='color: red;'>[ciach!]</span>ły na nim leżą. Od razu widać że to kobieta.. ;) Edytowane 7 Stycznia 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Hmm. A te drzewa z zza monitora ? Plakat czy okno ? Co ty masz domek w lesie ;) ? A tak na poważnie to całkiem schludnie. Aczkolwiek dla mnie za czysto... Jakby nie patrzeć,to mam taki widok za oknem (jak na plakacie). A co do głośników,to pojawi się na nich jeszcze więcej NIE-zbędnych bibelotów',gdyż zmieniam wystrój/otocznie przynajmniej raz na miesiąc. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 (edytowane) po czym poznać, że kobieta? po kotkach nad prawym głośnikiem :) Edytowane 7 Stycznia 2011 przez Finchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 (edytowane) Wersja raczej ostateczna. musze tylko wymyslec cos na kable na i pod biurkiem Nie wiem czy mogę coś sugerować (?) ale może warto byłoby pomyśleć nad poprawnym umieszczeniem tylnych satelit w tym zestawie 5.1 , bo teraz więcej szkodzi niż poprawia ;) Edytowane 7 Stycznia 2011 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 tak mnie jakoś wzięło, to fotę strzeliłem... zalety routera na biurku - nie muszę współlokatorów prosić o wyłączenie torrentów jak chce pograć po sieci 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zdjęcie nie wyszło jak powinno,robione nie tym aparatem co trzeba,w dodatku słońce zza chmur się pokazało i efekt taki senny :P Plus oprogramowanie do tworzenia, pewnie efekt jakiegoś rozmycia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Plus oprogramowanie do tworzenia, pewnie efekt jakiegoś rozmycia :wink: W dodatku mocno średnie ;) Paint.NET - Free Software for Digital Photo Editing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro0905 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 wszystkie zbędne rzeczy wywalone z biurka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Daro0905, polecam jakąś matę z tworzywa pod fotel, bo chyba ciężko się przedziera po tym biednym niedźwiedziu ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 No pewnie nie chcę by mu się panele porysowały. Mata zamiast tego dywanika to niegłupi pomysł ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Lepiej zmienić kółka na gumowe - nie brudzą a śmigają po parkiecie jak szalone. :'] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Tu chodzi chyba o stanowisko, a nie o jakość zdjęcia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Tu chodzi chyba o stanowisko, a nie o jakość zdjęcia ? Oj tam, oj tam... :D Ponoć to kobiety lubią się czepiać :wink: Niech no tylko mod tu wpadnie ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...