Skocz do zawartości
scibi

512 DDR SAMSUNG - POMÓŻCIE!!!

Rekomendowane odpowiedzi

ale sprzedam mojego za ile?? jest nowka, na gwarancji, extra i wogule :D:D a teraz nie musze miec asynchro bo posaidam pamiatki pc266...ale sprzedam mojego za ile?? jest nowka, na gwarancji, extra i wogule :D:D a teraz nie musze miec asynchro bo posaidam pamiatki pc266... i jes takze chcialbym psrzedac i dokupic 256ddr samsund pc333 :D:D za ile procka puszcze??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tal tylko teraz trzeba znalezc chetnego... narazie pozostane przy tym co jestem... i poczekam na pamieci, ale NIE! stop, to mi i tak nic nie da bo nie mam dzielnika 1/5!! jedyne co to sobie odblokuje mnoznik zeby nie krecic przez fsb tyle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no juz jutro powinny dojsc... :) a dzis koles dostal kolejnego pozytywa za ta pamiec... ja juz jestem, chyba w 200% spokojny :):) teraz przyjdzie tylko czekac na ten moment... :D:D

hehe :D to samo ja, jestem juz prawiusieńko pewny że bedzie oki :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzis szybko minie, nocka szybka, potem szkolka. powrot do domu i jest :D:D a wlasnie?? w jakich godzinach spodziewac sie kuriera mozna?? co sie stanie jak w tym czasie nikogo w chacie nie bedzie?? przepada czy jakos dostane zawiadomienie do odebrania??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzis szybko minie, nocka szybka, potem szkolka. powrot do domu i jest :D:D a wlasnie?? w jakich godzinach spodziewac sie kuriera mozna?? co sie stanie jak w tym czasie nikogo w chacie nie bedzie?? przepada czy jakos dostane zawiadomienie do odebrania??

jeżeli to bedzię kurier poczty polskiej to zostawi awizo i bedzie do odbioru popołudniu na poczcie !! a jeżeli jakiś inny kurier to nie mam pojęcia, ja tam zostawie kaske w hacie i ktos mi odbierze !! :D:D:D:D:d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostaniesz aviso, kurier ci zostawi w skrzynce na listy i tam bedziesz mial numer phona dzwonisz i umawiasz sie kiedy bedziesz w domu i kurier ci to podwiezie oczywiscie nie placisz za dodatkowe podwiezienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie gadales z gosciem?? To bedzie kurier jakis UPS, united cos tam ;), wiec jak w domciu nie bedzie to przepada?? :(:(:( NIE!! nie moze byc ;) ja musze miec ta pamiec :D

coprawda koleś do mnie dzwonił ale nie mówił o żadnym kurierz UPS 8O

hmmmm naszczescie jutro jestem rano w domu bo z doświadczenia wiem że raczej bedzie rano, ale nie ma co do tego żadnej reguły :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ano odpowie jutro, bo on mowi ze to z firmy, czy jakos tak :D mowie ci najlepiej to wez dryndnij do niego i wszystko jasne bedzie... :)

odpowiedzial dzisiaj za pomoca paru mejli i bede mial juz jutro bk z tego tylko nie bardzo wiem czy znajde jutro czas, zeby sie pobawic pamiatkami :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mam nadzieje :D ale jestem HAPPY :D:D a pamiatki znowu czytalem ze spisuja sie bardzo ladnie :D:D

Scibi wyluzuj chłopie :) bo co drugi post to widać ze jesteś coraz bardziej podekscytowany aż strach pomyśleć co będzie jak dostaniesz paczkę zawał :?: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co jestem podniecony na maxa ;) nocka - szybko, szkolka -szybko, wiec praktycznie to bedzie jakby 5h i bede mial moje  wymarzobe samsungi w domciu :D:D

ty nie myśl tyle o nich bo jeszcze telepatycznie przkażesz im jakąś złą moć i się w czasie transportu złamią :wink: :roll: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wypluj to szybko, odstukaj i wogule nie wiem co jeszcze!!!! ;) nigdy wiecej takich drastycznych slow!! :D ja sobie jutro dz szkolki nie pojde to moze szybciej przyjada :) a mysle, bo jednak tak czy siak sie troszke stracham... czy bedzie wszystko ok, czy zestaw sie zgadza i wogule :) wow!! i'm so HAPPY! :D:D:D ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wypluj to szybko, odstukaj i wogule nie wiem co jeszcze!!!! ;) nigdy wiecej takich drastycznych slow!! :D ja sobie jutro dz szkolki nie pojde to moze szybciej przyjada :) a mysle, bo jednak tak czy siak sie troszke stracham... czy bedzie wszystko ok, czy zestaw sie zgadza i wogule :) wow!! i'm so HAPPY! :D:D:D ;)

hehe bede jutro w domku kolo 14.30 i mam nadzieje, ze pamiatki juz beda i wezme sie za ostre testowanie :twisted: zobaczymy co one potrafia :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty to może nie idz do budy bo jakbys tak kuriera przgapił to niechce nawet mysleć co by sie działo na forum :roll: :roll: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty to może nie idz do budy bo jakbys tak kuriera przgapił to niechce nawet mysleć co by sie działo na forum :roll: :roll: :wink:

scibi-idź jutro na wagary-a raczej siedź w domu

bo jak kurier przyjdzie a Ciebie nie bedzie to...... aż boje sie mysleć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

azebys wiedzial ze tak zrobie :) jestem ciekaw jak oni przyjda. Ale slyszalem ze w ich interesie jest zeby mi to dostarczyc, wiec nawet jak pojde do szkoly to i tak pamieci beda w moim domku :D O 13:20 bede w domu, wiec mam nadzieje ze wczesniej nie przyjda... :) a jak przegapie to hoh...;) bojcie sie ludzie :D rozpetam wojne na tym forum ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na servisco czekalem, wpadl o 11 i nikogo nie bylo w domu, musialem wieczorem jechac na drugi koniec miasta i czekac 30 min. zeby wrocil z trasy... :( Ale zalatwilem, w ten sam dzien co byl u mnie. Zazwyczaj przychodza rano (servisco, nie wiem jak UPS), a tak w ogole ..straaasznie dlugo to idzie do ciebie... ja mialem na nastepny dzien od wyslania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...