Liptonti Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 aktualnie uzywam senek cx300 dokanalowych ale chciałbym jez zmienic na nauszne, jako ze maja to byc sluchawy do uzytku zewnetrznego (ulica, autobus metro...) nie chciałbym zeby wygladały bardzo kosmicznie, myslalem o sony v300 ale kabel 3 metrowy mnie zniechecił, kos porta pro chyba troszke za drogie, co mozecie polecić?? uzywam ipoda nano, w lapie foobar`a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Porta pro kosztuja ~120 zl. Ponizej tego nie bardzo jest co kupic. Chyba ze akg k24p, ale dla mnie to kiepskie sluchawki - wolalbym juz dolozyc pare zlotych do Kossow. Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez Paolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazzi Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No to może KOSS KSC 75 ? Kosztują mniej niż 80zł. Dobrze oceniane :) Chyba że nie akceptujesz klipsów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Jakie słuchaweczki z mikrofonem polecacie za ok. 100zł głownie do gier ? creative HS-600? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 widzialem kosy porta pro za 320 dlatego jes skresliłem pozatm nie widza mi sie, poczytam o waszych propozycjach. gdybsyscie mogli cos jescze zasugerowac do max 300 zł bylbym wdzieczny ale pamietajcie ze maja one byc do uzytku zewnetrznego wiec niechciałbym aby byly super ogromne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ciekawi mnie skąd wytrzasnąłeś cenę 320zł za KPP. Bo w tej chwili nówki ze sprawdzonego sklepu (znajduje się on w moim mieście) można dostać za 116zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Od siebie mogę polecić słuchawki firmy Speed-Link a mianowicie: SL-8781 Medusa Stereo Jack. Idealne [zwłaszcza] do gier czy muzyki a nawet filmów, czysty ['bez szumów' czy innych zakłóceń powszechnie znanych] i dobrej jakości dźwięk, mikrofon także można zaliczyć do udanych więc na pewno zadowolą Cię w przedziale cenowym do 50zł - tańszych nie ma co kupować - psują się po kilku tygodniach użytkowania - przeważnie... a przy tych masz pewność, że przez dłuższy czas będą Ci dobrze służyć – bezawaryjnie oczywiście ;) ...zresztą - więcej w linku poniżej: http://4play.pl/product-pol-932-SL8781-Med...tereo-Jack.html Edit: Chciałbym jeszcze dodać, że w porównaniu do innych słuchawek - te idealnie 'leżą' więc nie ma tu mowy o bolących uszach/małżowinie usznej czy innych dolegliwościach związanych z użytkowaniem... Pozdrawiam, wyyzy. Kupiłem jakiś czas temu i teraz parę słów ode mnie [; Jak na słuchawki za 50zł (ja dałem 35 :D ) to otrzymujemy całkiem fajny sprzęt. Mikrofon jest bardzo dobry, a na tym zależało mi najbardziej. Słuchawki leżą super. Raz przesadziłem z ustawieniem basów i głowa bolała całkiem nieźle :P W grach sprawdzają się fajnie, w mp3 i filmach też im niczego nie brakuje. Ale są też minusy: -za krótki kabel, w dodatku bez żadnego oplotu -badziewny pilot na kablu, boję się go brać do rąk bo wygląda jakby się miał zaraz rozlecieć :lol2: Dzięki za rade wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 widzialem kosy porta pro za 320 dlatego jes skresliłem pozatm nie widza mi sie, poczytam o waszych propozycjach. gdybsyscie mogli cos jescze zasugerowac do max 300 zł bylbym wdzieczny ale pamietajcie ze maja one byc do uzytku zewnetrznego wiec niechciałbym aby byly super ogromne...Sennheiser PX100 / PMX100 - bez dwoch zdan [cena ~180 PLN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) ma ktos Pioneer SE-A1000 ? zastanawiam sie czy kupic Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ja nie mam, ale na pewno kupię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Kupilem dzis sluchawki Tracer 750MV w komputroniku ;) Niestety po podlaczeniu do kompa dzwiek jest tylko w jednym, lewym glosniczku. Nie wiem czy cos robie nie tak (heh, jaka trudnosc podlaczenie sluchawek), czy po prostu sa uwalone? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) ja nie mam, ale na pewno kupię :)ta ? bo ja troszke sie boje ze moga byc niewygodne, nie ma w polsce recenzji zadnych, takie troche mniej znane sluchawki. kiedy kupujesz? co zadecydowalo o tym ze je kupujesz? @xacti: podlacz do czegos innego np. telewizora i sprawdz Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 co zadecydowało? recenzje i opinie na forach - niektórzy rozważają nawet zakup drugiej pary, gdyby był problem z dostępnością kupuję jakoś w październiku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 co zadecydowało? recenzje i opinie na forach - niektórzy rozważają nawet zakup drugiej pary, gdyby był problem z dostępnością kupuję jakoś w październiku ;) ehh, to pewnie czytales moj temat na audiostereo.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 (edytowane) Raczej kolegi Intuosa, ktory to wylansowal te sluchawki na tamtejszym forum :) Opinie maja naprawde dobre... wiec chyba cos w nich musi byc :rolleyes: Patrzac na konstrukcje tych Pioneerow, ktora przypomina bardzo Akg k601 przypuszczam raczej ze to wygodne sluchawki. Edytowane 29 Sierpnia 2007 przez Paolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Pioneer SE-A1000 opinie mkaja dobre ale na pewno z nimi nie wyjde na ulice :) zdecydowałem sie na sennheiser px200 słucham raczej ostrzejszej muzy (rock, metal, black metal), 2setki maja mniej basu ale za nim nie przepadam wybieram szczegolowosc niż łupanie. zobaczymy jak wypadna w praniu... Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Liptonti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 PX200 nie mają wcale basu i są niewygodne. Będą dużo gorsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Tez uwazam px200 za gorsze od px100, ale to moze kwestia gustu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 200 teoretycznie lepsze na ulicę - zamknięta budowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Hmm.... Panowie, jak to w koncu z senkami HD202 jest? kupilem je kilka dni temu (niestety nie mialem mozliwosci odsluchu wiec kupowalem w ciemno) i na forum po archiwach widze ze lipa a na audiostereo.pl pisza ze OK? to w koncu jak z nimi jest poza tym, ze bas skrecam o ~15%? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cloud Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Niech mi ktoś napisze, czy Creativy EP-630 się dobrze sprawują. Będę je podłączał poprzez adapter do SE W800i. Kupiłem je tutaj: http://allegro.pl/item226508796_creative_e...box_ep630_.html Oryginał, bo firma znajoma, 2 lata gwary oraz BOX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Hmm.... Panowie, jak to w koncu z senkami HD202 jest? kupilem je kilka dni temu (niestety nie mialem mozliwosci odsluchu wiec kupowalem w ciemno) i na forum po archiwach widze ze lipa a na audiostereo.pl pisza ze OK? to w koncu jak z nimi jest poza tym, ze bas skrecam o ~15%? icon_razz.gifWszystkie nauszne sennki do 100zł to lipa ;p @Cloud Dobrze się sprawują... Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Hmm.... Panowie, jak to w koncu z senkami HD202 jest? kupilem je kilka dni temu (niestety nie mialem mozliwosci odsluchu wiec kupowalem w ciemno) i na forum po archiwach widze ze lipa a na audiostereo.pl pisza ze OK? to w koncu jak z nimi jest poza tym, ze bas skrecam o ~15%? :P Do muzy nie polecam :lol: żadnych zamkniętych słuchawek, tylko otwarte. No fakt jest faktem że one maja bardzo mocny bas i czasami trzeba coś z tym zrobić ^^ Ogólnie są to przyzwoite słuchawki ale nic specjalnego słowem jeden z najprostszych modeli najlepszego producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 200 teoretycznie lepsze na ulicę - zamknięta budowa.Fakt, beda w sam raz jak chcesz skonczyc pod kolami ciezarowki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Sorry, chodzę po mieście w EP-630 od jakiegoś roku i nigdy nie miałem żadnych niebezpiecznych sytuacji, pomimo tego, iż słucham muzy dość głośno ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 a jakie sluchawki na przyszlosc do 150pln? :P maja chodzic podlaczone do wszystkiego :P co do muzy jakiej slucham to juz kiedys pisalem: http://www.lastfm.pl/user/uosiumen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Masz już tu polecone PX100. Bedom dobre do wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 px200 niewygodne? ö miales je w ogole na uszach? imho sa bardzo wygodne i basu maja az nadto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Jeśli dla ciebie są wygodne i mają dużo basu to bardzo dobrze. Mówię o własnych odczuciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 uzywam cx300 wiec tez jestem odciety od swiata wiec to nie problem, pisałem nie slucham techno nie potrzebuje maxi basu wole szczegołowosc niz lupanie... John Petrucci, Joe Satriani, CoF, Ever Eve... raczej taki przedział muzyczny 2setki z tego co czytałem powinny byc lepsze od setek... a jak bedzie okaze sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...