Skocz do zawartości
[Dante]

Słuchawki Do Muzyki - Temat Zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

aktualnie uzywam senek cx300 dokanalowych ale chciałbym jez zmienic na nauszne, jako ze maja to byc sluchawy do uzytku zewnetrznego (ulica, autobus metro...) nie chciałbym zeby wygladały bardzo kosmicznie, myslalem o sony v300 ale kabel 3 metrowy mnie zniechecił, kos porta pro chyba troszke za drogie, co mozecie polecić??

uzywam ipoda nano, w lapie foobar`a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzialem kosy porta pro za 320 dlatego jes skresliłem pozatm nie widza mi sie, poczytam o waszych propozycjach. gdybsyscie mogli cos jescze zasugerowac do max 300 zł bylbym wdzieczny ale pamietajcie ze maja one byc do uzytku zewnetrznego wiec niechciałbym aby byly super ogromne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od siebie mogę polecić słuchawki firmy Speed-Link a mianowicie: SL-8781 Medusa Stereo Jack. Idealne [zwłaszcza] do gier czy muzyki a nawet filmów, czysty ['bez szumów' czy innych zakłóceń powszechnie znanych] i dobrej jakości dźwięk, mikrofon także można zaliczyć do udanych więc na pewno zadowolą Cię w przedziale cenowym do 50zł - tańszych nie ma co kupować - psują się po kilku tygodniach użytkowania - przeważnie... a przy tych masz pewność, że przez dłuższy czas będą Ci dobrze służyć – bezawaryjnie oczywiście ;) ...zresztą - więcej w linku poniżej:

http://4play.pl/product-pol-932-SL8781-Med...tereo-Jack.html

Edit: Chciałbym jeszcze dodać, że w porównaniu do innych słuchawek - te idealnie 'leżą' więc nie ma tu mowy o bolących uszach/małżowinie usznej czy innych dolegliwościach związanych z użytkowaniem...

Pozdrawiam, wyyzy.

Kupiłem jakiś czas temu i teraz parę słów ode mnie [;

Jak na słuchawki za 50zł (ja dałem 35 :D ) to otrzymujemy całkiem fajny sprzęt. Mikrofon jest bardzo dobry, a na tym zależało mi najbardziej.

Słuchawki leżą super. Raz przesadziłem z ustawieniem basów i głowa bolała całkiem nieźle :P

W grach sprawdzają się fajnie, w mp3 i filmach też im niczego nie brakuje.

Ale są też minusy:

-za krótki kabel, w dodatku bez żadnego oplotu

-badziewny pilot na kablu, boję się go brać do rąk bo wygląda jakby się miał zaraz rozlecieć :lol2:

Dzięki za rade wyyzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzialem kosy porta pro za 320 dlatego jes skresliłem pozatm nie widza mi sie, poczytam o waszych propozycjach. gdybsyscie mogli cos jescze zasugerowac do max 300 zł bylbym wdzieczny ale pamietajcie ze maja one byc do uzytku zewnetrznego wiec niechciałbym aby byly super ogromne...

Sennheiser PX100 / PMX100 - bez dwoch zdan [cena ~180 PLN]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie mam, ale na pewno kupię :)

ta ? bo ja troszke sie boje ze moga byc niewygodne, nie ma w polsce recenzji zadnych, takie troche mniej znane sluchawki.

kiedy kupujesz? co zadecydowalo o tym ze je kupujesz?

@xacti: podlacz do czegos innego np. telewizora i sprawdz

Edytowane przez sesq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co zadecydowało?

recenzje i opinie na forach - niektórzy rozważają nawet zakup drugiej pary, gdyby był problem z dostępnością

kupuję jakoś w październiku ;)

ehh, to pewnie czytales moj temat na audiostereo.pl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej kolegi Intuosa, ktory to wylansowal te sluchawki na tamtejszym forum :)

Opinie maja naprawde dobre... wiec chyba cos w nich musi byc :rolleyes:

Patrzac na konstrukcje tych Pioneerow, ktora przypomina bardzo Akg k601 przypuszczam raczej ze to wygodne sluchawki.

Edytowane przez Paolo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pioneer SE-A1000 opinie mkaja dobre ale na pewno z nimi nie wyjde na ulice :)

zdecydowałem sie na sennheiser px200

słucham raczej ostrzejszej muzy (rock, metal, black metal), 2setki maja mniej basu ale za nim nie przepadam wybieram szczegolowosc niż łupanie.

zobaczymy jak wypadna w praniu...

Edytowane przez Liptonti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm.... Panowie, jak to w koncu z senkami HD202 jest? kupilem je kilka dni temu (niestety nie mialem mozliwosci odsluchu wiec kupowalem w ciemno) i na forum po archiwach widze ze lipa a na audiostereo.pl pisza ze OK? to w koncu jak z nimi jest poza tym, ze bas skrecam o ~15%? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm.... Panowie, jak to w koncu z senkami HD202 jest? kupilem je kilka dni temu (niestety nie mialem mozliwosci odsluchu wiec kupowalem w ciemno) i na forum po archiwach widze ze lipa a na audiostereo.pl pisza ze OK? to w koncu jak z nimi jest poza tym, ze bas skrecam o ~15%? icon_razz.gif

Wszystkie nauszne sennki do 100zł to lipa ;p

@Cloud

Dobrze się sprawują...

Edytowane przez pwlj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm.... Panowie, jak to w koncu z senkami HD202 jest? kupilem je kilka dni temu (niestety nie mialem mozliwosci odsluchu wiec kupowalem w ciemno) i na forum po archiwach widze ze lipa a na audiostereo.pl pisza ze OK? to w koncu jak z nimi jest poza tym, ze bas skrecam o ~15%? :P

Do muzy nie polecam :lol: żadnych zamkniętych słuchawek, tylko otwarte. No fakt jest faktem że one maja bardzo mocny bas i czasami trzeba coś z tym zrobić ^^ Ogólnie są to przyzwoite słuchawki ale nic specjalnego słowem jeden z najprostszych modeli najlepszego producenta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uzywam cx300 wiec tez jestem odciety od swiata wiec to nie problem,

pisałem nie slucham techno nie potrzebuje maxi basu wole szczegołowosc niz lupanie...

John Petrucci, Joe Satriani, CoF, Ever Eve... raczej taki przedział muzyczny 2setki z tego co czytałem powinny byc lepsze od setek...

a jak bedzie okaze sie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi