KAX_ Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 ja pije wode niegazowaną, mleko, red bull'e, ice cool'e tigery itd. :D coli nie pije bo jakoś przestała mi smakować wole nestea. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 soki (zazwyczaj pomarańczowe, jabłkowe), herbata miętowa (albo jakaś inna, najlepiej taka najtańsza :D), slice, staram się odstawić coca-cole i wszelkie colo-podobne rzeczy - po paru dniach nie picia tego człowiek czuje się inaczej..teraz wlewam w siebie wodę gazowaną Pomorzanka. PS w Bierdonce są całkiem pitne Nektary (noname) i tania woda gazowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja pijam ogólnie wszelakie produkty The Coca-Cola Company. :wink: :D Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Woda > all Ostatnio tylko woda Cisowianka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 a ja ostatnio sączę Żywiec Zdrój Smak'o Łyk (cytryna i jabłko, truskawka lekko muląca jest) ;) i Booster'a z PLUS'a ;) polecam ;) może ktoś spróbuje przetłumaczyć przepis na OpenColę?? http://alfredo.octavio.net/soft_drink_formula.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Kiedys tez saczylem cole & pepsi ale to naprawde dobrze na watrobe, uklad pokarmowy i zęby nie robi :| zaniechalem tego i przezucilem sie na wode :) z poczatku wkurzalo mnie to ze ... nie ma smaku (do czasu zywca) :].. ale jak sie przyzwyczailem to juz do dawnych nawykow nie wroce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A ja ostanio jade na coca-coli i alfredzie czyt. gazowana mineralna :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Fanta :mrgreen:, ew. Mirinda. Poza tym woda mineralna i co jest pod ręką w lodówce ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ostatnio jakoś unikam coca-coli, fant itepe. Jak się trafi coś kolorowe i gazowane, to wypiję co prawda ;) Ale osobiście preferuję niskonasyconą CO2 wodę mineralną(Muszynianka na przykład) oraz różnego rodzaju soki owocowe, w miarę możliwości nie konserwowane chemicznie - głównie Tymbark, Hortex, Pysio(podróbka Kubusia z Biedronki)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 do popijania fastfoodów tylko cocacola, ale na codzień jak suszy :P to wodę owocową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Nie pijam syfów na codzień, ale wyjątkowych sytuacjach Sprite ujdzie ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Kamilo - alfred zwany alfonsem :)... też pijam... ogólnie kranówę (bo lux mam), ww alfreda, soczki wszelakie (czerwona pomarańcza rządzi) no i CC od czasu do czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Hm.... Ja całe wakacje pije Smakołyk Żywca truskawkowy, ale już nie moge, za dużo :P Teraz pije tylko wode :| kiedyś jechałem na samych sokach i jaki zdrowy byłem.. Musze do tego wrócić [; wtedy od czasu do czasu głupia oranżada za 70gr smakuje dużo lepiej niż picie jej non-top Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Woda średnio gazowana, czasem nestea, no i jak sen dopada to red-bull :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Only woda <kropla_beskidu> xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Chyba kropla_bezkitu :mrgreen: [; A co do tego co pije to pijam różnie ale z reguly Żywiec Zdrój Smako-Łyk wszystkie smaki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 burżuj <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 W Niemczech w automatach sprzedają litrową zimną colę w szklanych butelkach i smakuje o wieeeeeeele lepiej niż te w plastikach i puszkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 z piwem tez tak jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 ja swojego czasu bardzo lubiłem różnorakie frugo, a teraz juz tylko bylejaka woda (aby nie z kranu) i nieraz jakiś soczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja piję wode gazowaną, obojętnie jaka byle gazowana + czasem Artic smakowy Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Herbatka (ale to chyba nie napój?),kranówa i często te tanie gazowane ze sklepów typu Leader Price w cenie 60-90 gr za 1,5 litra :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja mam co tydzień dostawę 22-litrowego"baniaka" z wodą bonArt :) Także to piję na codzień. Teraz na biurko stoi litrowa Pepsi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Tak na codzień w lato pijam gazowaną Jurajską w 0,33l butelkach... (ojciec załatwia skrzynkami za free :)). Nie nawidzę odgazowanej mineralki, a takie 0,33l butelki są akurat, żeby otworzyć i łyknąć w całości :) A ze słodkich co się nawinie... nie lubię tylko soków z dodatkiem marchewki :? Innymi, nawet biedronkowymi nie gardzę... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Pyszne są też Owoce Świata od Tymbarku szczegónie smakują mi Limonka i Kaktus :) soczek pomarańczowy classic z tej firmy też jest niczego sobie ;) Ogolnie wszystkie produkty Tymbarku syca :mrgreen: szkoda tylko że są dosyć drogie prawie każdy sok/napój kosztuje prawie 4zł za 1l ... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Kropla Beskidu najlepsza na cieple dni, wlasnie przywiozlem kolejna zgrzewke, dwie do lodowy coby byly chlodniejsze, jedna do kompa :D i reszta pod stol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Pyszne są też Owoce Świata od Tymbarku szczegónie smakują mi Limonka i Kaktus :)Lekarstwo na kaca gdy sushi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ciekawe co te watki maja nam wnosic ale LIFT jest najlepszy i kosztuje grosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 a ja tam lubie 7up-a...oczywiście zimnego i ze szkła najlepiej :D ale ponieważ ciężko coś jest u mnie go dostać to pijam zamiast niego Sprite-a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 A ja wyskocze z czym innym :P Wielu sie niemalze podnieca coca cola, bleh ;) Lecz czy ktos z was pił Virgin cole? Ogladałem niedawno program o tego typu napojach. Cocacola jest w porownaniu do virgin dosc przecietnym napojem, o szybko 'zanikajacym' smaku. Niestety w naszym kraju, ba wiekszosci panstw UE nie jest dostepna owa virgin.. Moze ktos wie jak zadizałac by i u nas zagosciła..? ;) Bo skoro jest w bangladeszu, nigerii.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...