Zeniu Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 heh sklad Brazyli same slawy :) tylko o bramkarzu nie slyszalem :) no nic lece na meczyk bede w przerwie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Daje 3:0 dla Brazyli. Zapowiada sie neizly meczyk. Lece ogladac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 25 minuta i narazie 0:0 :)) Ale Roberto już miał kilka ciekawych akcji, mój typ 3:0 dla Brazylii. Zawiodłem się strasznie ślimako-żabo jadami Ronaldinho już czaruje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 pieka brameczka Kaki :D taka bramka w ostatnich minutach przed przerwa tzw "do szatni" to niezly cios w psyche Chorwatow :), ten faul Emersona w 42 byl niebezpieczny :| normalnie wjechal mu w kostke i przycisnal te noge do ziemi, jak ogladalem powtorke to wydawalo wygladalo jak by miala mu noga peknac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 :o Este sambaQue e misto de maracatue samba de preto velhoSamba de preto tu :mrgreen: i tyle w temacie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Ale przyznaj ze Chorwaci tez graja dobrze. Co prawda takich dobrych strzalow na bramke to bylo ze dwa ale i tak stawarzaja sporo sytuacji pod polem przeciwniki i walcza odwaznie w przeciwienstwie do wiadomo ktorych pilkarzy ;) Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Kurcze nei widac tych brazylijskich napastnikow, Ronaldo probuje chociaz podawac a jedyne co dobrego zrobil Adriano, to faul na Kovaciu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 jeszcze jak raz uslysze rmf najlepska muzyka to komus przypie....... , po co oni zaprosili tego lamusa reda , wyglada jak debil w tych ciut za duzych goglach to jest studio pilkarskie a nie program o hip pop polo heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) szlag mnie trafia jak widze Ronaldo jak stoi 5m od pilki i sie do niej nie ruszy :/ przed 5 sekundami strzal glowka Ronaldinho :D rzadkosc u tego zawodnika :) Edytowane 13 Czerwca 2006 przez D@ve Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 a mnie szlag trafia bo siostra i mama oglądają jakiś syf a ja meczu nie mogę :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 heh sklad Brazyli same slawy :) tylko o bramkarzu nie slyszalem :) no nic lece na meczyk bede w przerwie :) To chyba słabo się znasz na piłce , bo Dida jest podstawowym bramkarzem Milanu i broni świetnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 szlag mnie trafia jak widze Ronaldo jak stoi 5m od pilki i sie do niej nie ruszy :/Jak byś miał taki brzych to tez bys się nie ruszał :) Zastanawiam się czemu jeszcze nie wszedł za niego Robinho :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 @koti nie mowilem ze sie "znam" :P nie jestem na bierzaco :) wiec nie wiem kto to jest Jesus Dida :< dziekuje za informacje ;] nie chcialo by mi sie sprawdzac w jakim klubie gra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ronaldo wlasnie zszedl. W sumie i dobrze bo gral srednio a tu Chorwaci zaczeli agresywniej ale z rozwaga i bylo pare sytuacji po ktorych bylby gol. Mecz bardzo ciekawy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Jak na razie najciekawszy i nabardziej zaciekly mecz w MS 2006 :D Canarinios, do boju ! :gitarzysta2: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) I koniec meczu. 1:0 dla Brazyli. Jeden z lepszych meczy jaki dotad obejrzalem. ;) Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 noi 1:0 dla Brazylii :) no nic mialem cicha nadzieje ze ta 2 brameczka dla Brazylii wpadnie :) widac ze bronili sie pod koniec, nie grali juz tak ofensywnie ;) no nic musi mi wystarczyc 1:0 :D meczyk dobry ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Brazylia Mistrzem Świata z taką grą :lol: - NO WAY :D Brawa dla chorwatów, pokazali jak można grać w piłkę, PRSO zostawił wszystko na boisku, nie to co nasze patałachy :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 No comment kibice Chorwaccy naprawde dali rade widac ze przytlumili brazylijskich pilkarzy w koncowce meczu. Mecz swietny , ale to bylo prawie wiadomo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Skromny wynik 1:0 ale za to jaki mecz :) :) oby takich więcej :-P Szkoda tylko że tak mało bramek liczyłem na 4:2 dla Brazylii :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) I koniec meczu. 1:0 dla Brazyli. Jeden z lepszych meczy jaki dotad obejrzalem. ;) :lol: chyba oglądaliśmy inne mecze, albo to był Twój pierwszy mecz Mistrzostw, tak brzydkiego meczu od czasów Polska - Ekwador nie widziałem, tylko Chorwaci zasługują na pochwały, gdyby mieli trochę więcej szczęścia to wywieźli by 3 pkt WKS wciągnałby jedną dziurą Brazylie B) Edytowane 13 Czerwca 2006 przez kucyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Brazylia Mistrzem Świata z taką grą icon_lol.gif - NO WAY icon_biggrin3.gif Ale zauwaz ze rozkrecali sie z meczu na mecz.... A tak wogole to ktory z wielkich faworytow zagral dotychczas wielki mecz na tych mistrzostwach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Hehe Ronaldo dosłownie zwiedzał stadion :D ;]]]]]]]]]]]]]]. Ale ładnie przymierzył 1 strzał :P. Myślę, że się rozkręci. Brazylia nie grafa aż tak mocno ofensywnego football'u jak się większość spodziewało, a czemu ? bo to turniej. Należy o tym pamiętać. Nie mniej jednak mecze z ich udziałem będą esencją MŚ 2006 :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ale zauwaz ze rozkrecali sie z meczu na mecz.... A tak wogole to ktory z wielkich faworytow zagral dotychczas wielki mecz na tych mistrzostwach... Czesi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ronaldo i Adriano to według mnie pomyłka, widać było jak można grać po zmianie Ronaldo na Robinho B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) :lol: chyba oglądaliśmy inne mecze, albo to był Twój pierwszy mecz Mistrzostw, tak brzydkiego meczu od czasów Polska - Ekwador nie widziałem, tylko Chorwaci zasługują na pochwały, gdyby mieli trochę więcej szczęścia to wywieźli by 3 pkt WKS wciągnałby jedną dziurą Brazylie B) I co z tego. Mi sie podobal. Cos masz do tego czlowieczku ? ... :mur: Dla mnie jeden z lepszych a ogladalem jedynie Niemcy Kostaryka ,Polska Ekwador i jak gral Meksyk z Iranem.... Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Po co maja sie przemeczac ? ;) Oni zawsze graja na wysokim poziomie i nic ponadto. Nie chca narazic sie na kontuzje. Nie chca sie przemeczac. To narazie faza grupowa. Zobaczycie co sie z nimi stanie, jaka metamorfoze przejda po wyjsciu z grupy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Adriano nie byl taki zly , staral sie biegal do wszystkiego , ale Ronaldo gdyby nie komentator nie wiedzial bym ze gral :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ronaldo to juz nie ten sam pilkarz, co kiedys. We Francji pokazal co potrafi, w Korei/Japonii sie rozkrecil, a na tych mistrzostwach jest jakis taki przycmiony. Zobaczymy po wyjsciu z grupy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ciekawe czy w nastepnym meczu zagra Ronaldo? Robinho jest o wiele lepszy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...