Gość Kaaban Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Nie można napisać tutaj całego info :?: ryba podał jakiś sex telefon i myśli że ktoś będzie dzwonił :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 O, jaki zestaw alkoholikow, gdzie zbiorka?Z tego co mi ryba mówił, to nic nie wiadomo, oprócz tego, że wieczorem... A to akurat by mi pasowało, jak by było ~19. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Z tego co mi ryba mówił, to nic nie wiadomo, oprócz tego, że wieczorem... A to akurat by mi pasowało, jak by było ~19. Panowie, dzwonic i to juz :D Gdzies pojdziemy, zalezy gdzie chcemy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Moze tak jak zawsze student?? Blisko metro itd ;] Moze ja na jednego bym wpadl [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Tylko chętnych chyba brak. Koło południa Ryba nie miał nikogo chętnego kto by szedł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Ok To ja lece po sprzet do testow :] Jak co to milej zabawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) ejjj no nie lamcie panowie :D moze byc i lokal proponowany przez was, bo ja juz jestem w wawie tylko musze sie ogarnac po podrozy. Edytowane 27 Maja 2007 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 ogarnac po podruzy.Redaktor i takie błędy ;) Niestety z przyczyn losowych nie mogę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 przepraszam, ale na dziwnym lapku po 5h podrozy mozna zrobic kilka bledow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Sorry, ja przez caly weekend bawilem na zamku Krzyztopor w rocie muszkieterskiej ;] Jakby cos jeszcze sie kroilo to dawajcie znac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 zmiana planow, dzisiaj w stodole o 19-20 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Eh, mnie już po wczorajszym wieczorze głowa boli. A tak w ogóle to ryba co w Wawie robisz? Wycieczka krajoznawcza? :D Edytowane 28 Maja 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 A co jest dzisiaj w stodole ? ;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 ryba [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 ryba [; no i dobrze :] ja sie w wawie relaksuje po maturze i imprezie w gda, ale chyba zmieniamy stodole na klub student w rivierze -> tak zarzadzil Romus ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Ja tez tak chce!! Dojade do Was musze tlko kolesia wyczekac ktory ma odebrac kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 I'm in ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 To zdecydujcie się :> Stodoła or Student? 19 czy 20? ---- edit ---- Już wszystko jasne. 19 w Studencie. Kto może to niech przyjdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Kurrrr... 21:21 a ja dopiero czytam ta wiadomosc, no kurrr!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 No to bylo dojechac :] O 21 zesmy nie skonczyli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Z Rybą i Romkiem skończyliśmy około północy u mnie pod blokiem na ławce z kolejnym browarem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Tia i najlepsza była straż pożarna kierująca się do Twojego budynku ;) Narobili stracha o tej godzinie. Poszliśmy w stronę mojego domostwa, dopiliśmy złoty trunek do końca i położyliśmy się o pierwszej spać. Pobudka 5 rano bo 6:00 miał ryba pociąg. Oczywiście kupić bilet na zachodnim o tej godzinie - niewykonalne. Lataliśmy jak owsiki w tyłku by go nabyć po czym przypomniałem sobie, że może kupić w pociągu z czym bardzo się ryba spierał. Oczywiście miałem racje i śmignął TLK do swego miasteczka. Piwko dobre było, kasy się wydało ho ho, fryty znośne do żarełka tylko coś dzisiaj zdycham na żołądek, nie wiem z jakiego powodu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Piwko dobre było, kasy się wydało ho ho, fryty znośne do żarełka tylko coś dzisiaj zdycham na żołądek, nie wiem z jakiego powodu :)Kebab byl bledem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 O tak. Jak ktoś kiedyś będzie chciał zamówić w klubie Student Kebaba baa nawet superkebaba (ja takiego zamówiłem) to odradzam z całego serca. Bułka z mikrofalówki, mięsa co kot napłakał, raptem z 5-6 ścinek małych, kupa niedobrej surówki i sos o smaku ... blee. I ja za to dałem 8 zł ;) Lepiej kupić dużą zapiekane (4-kawałki, dobre) lub frytki ooo ich to my się wczoraj nawcinaliśmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Zly byl kebabik?? NIe lubisz cieplej buly z kapusta??? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 O tak. Jak ktoś kiedyś będzie chciał zamówić w klubie Student Kebaba baa nawet superkebaba (ja takiego zamówiłem) to odradzam z całego serca. Bułka z mikrofalówki, mięsa co kot napłakał, raptem z 5-6 ścinek małych, kupa niedobrej surówki i sos o smaku ... blee. I ja za to dałem 8 zł ;) Lepiej kupić dużą zapiekane (4-kawałki, dobre) lub frytki ooo ich to my się wczoraj nawcinaliśmy :) No to musisz do mnie na kebaba wpasc :P Ogolnie bylo fajnie i trzeba to kiedys powtorzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 romek zmartwie Cie. Kolezanka pracowala jakis czas w studencie. Raz jej zadanie polegalo na przyniesieniu WIADRA smietany do zrobienia sosow, na smietanie byl gruby korzuch czegos nieokreslonego i smierdzacego. Kucharka robiaca sos wyrzucila to po prostu i z reszty smietany zrobila sos. Dziwisz sie, ze Cie brzuch bolal? BTW gdybym cholera zagladal na osla to bym tam byl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jak byłem z dziewczyną w studencie, zamówiłem jej sałatke grecką, zjadła 1/3 bo było do d**y. Następnego dnia miała sensację żołądkową. Wniosek, nie kupować żarcia w studencie. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Korekta do wniosku: trzeba wiedziec, co kupowac. Fryty i zapiekanki sa jak najbardziej ok ;] BTW. a wiadro smietany/ketchupu/musztardy/itp. w gastronomii nie jest rzadkim widokiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...