yuucOm Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 jak chodziłem do liceum to jedno to było tolko jedno tanie wino które mi smakowało: Węgrzyn :D. Inne to były total syf np.: zamkowe i inne takie [ciach!]a rodem z tesco ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 ja tam lubie winiacze fajna faza jest a pozniej gow...........ieno pochodnia :) tylek szczypie , mialem kiedys rozwalona trzustke przez winiacze ale po pol roku odwyku od W dalej obracam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 www.winka.net kompedium wiedzy o tanich winach :) jest także forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 W moim miescie produkują winiola "złoty Jeleń" i jesazcze jakieś. W ostrowie to jest chyba fabryka znana na cały kraj czyli Ostrowin ! Raz w swoim zyciu wipiłem muzgotrzepa, wolałem nalewki i tego kilka ładnych sztuk poszło. Najlepsza nazwa jaką trafiłem to " Pot kombajnisty" :D Teraz to wódzia, broawy a najlepij to sowjskie winka albo jakieś pół-słodkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 ja w barze słyszałem jak ktoś podszeł i poprosił jabola: "dobry, turboptysia wezme" ale z tego laliśmy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Di angelo ostanio pilem nawet nawet :) A i jeszcze wino marki MOCNE takie sobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Wczoraj piłem Jabłuszko Sandomierskie Pycha :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Wczoraj piłem Jabłuszko Sandomierskie Pycha :P "Jabłuszko Sandomierskie" - pierwsze i raczej ostatnio tanie wino w moim życiu, wypiłem tego 1,5L i później dwóch kumpli pomagało mi założyć bluze bo ja w rękawy ręką nie trafiałem. Przy okazji zarzygałem połowe bocznej uliczki a jak wróciłem do domu to zwymiotowałem na łożko i położyłem się spać... Poranek - OMFG... wstałem ok.8, do 11 łeb mnie napierdzielał a o 14 mogłem dopiero coś zjeść/wypić bo wcześniej wszystko zwracałem... Ludzie... Nie pijcie tego "alkoholu" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) ja polecam od siebie "miod z lipa" zmixowany z cola w wersji light, i zmixowany z cola i dodatkowym boostem % w wersji turbo. wersje light mozna pic i pic i pic i dlugo nic, az zaatakuje z znienacka/kontowni :) Edytowane 24 Lipca 2006 przez tukamon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Wczoraj piłem Jabłuszko Sandomierskie Pycha :P a co myuślałeś Sandomierz wymiata ! spróbuj "leśny owoc" (produkowany przez Dwikozy lepszy od sandomierskiego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 No co Wy, Komandos zielony roxuje, tylko drogi :/ ponad 5 zł za 0,75l to stanowczo za dużo jak na moją kieszeń. Z wytwórni komandosa jest też żubr, ale ten jest jakiś niedobry (mdły jak dla mnie). Miałem do czynienia również z cytrynówką - nie polecam, na drugi dzień nie da się wypić herbaty z cytryną :lol:. Wisienka Kolorado dosyć przeciętna. Bączek 0,96l - plastikowa butelka, owoce leśne jeszcze jakoś podejdą. Swoją drogą ma fajny napis na etykiecie: "wino owocowe, spokojne, półsłodkie" :lol: Wino marki wino, dosyć przeciętne. Patyk, Patykiem Pisane - słabizna... Nadwiślańskie - jak nie pijesz zbyt dużo to całkiem dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) widze ze czesc ludzi myli jabole ( a jak nei umiecie odroznic to jabole maja zwrotna butelke ;-) ) z nalewkami z jaboli to nie ma juz siakowych win ( zniknelo daawno temu ) wiec nei gadajcie ze siara wali czy cos . po koleji jabole jakie pijalem : Sen tesciowej , syn soltysa , byk , tur , byczek , dozwolone od lat 18 ( albo jakos podobnie ) , patykiem pisane jeszcze troche tego bylo ale coz mlodosc musi sie wyszalec za psie pieniadze ;p a teraz nalewki : oczywiscie krolowal Goliat Jablkowo-mietowy pozneij cala reszta , obecnie w ramach przypominanai sobie mlodosci lipa z miodem , a najgorszy syf jaki pilem to bylo goliat orzechowy i goliat czekoladowy ... ojj zygalo sie dalej niz sie widzalo niestety nie ma juz goliatow a szkoda Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 W zeszłotygodniowy piątek piłem winko "Lipa z miodem". Bardzo dobre, jak bym miał wybierać, które dla mnie lepsze czy lipa czy comandos to miałbym ciężki wybór...jednym słowem polecam :wink: Dawno w temacie nikt nie pisał, ma ktoś jakieś nowe doświadczenia? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 (edytowane) ktoś jeszcze oprócz mnie jest członkiem "Antał Squad" ? :P :D Edytowane 12 Listopada 2006 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 W zeszłotygodniowy piątek piłem winko "Lipa z miodem". Bardzo dobre, jak bym miał wybierać, które dla mnie lepsze czy lipa czy comandos to miałbym ciężki wybór...jednym słowem polecam :wink: Dawno w temacie nikt nie pisał, ma ktoś jakieś nowe doświadczenia? :-PWypij jedno potem drugie. Bełt niemal pewny. Ogolnie to pijam Komandosy(koło szkoły zawsze mam zabke czy gim czy lo), Dzbany leśne, lipke raz za czas i jak kasy brak to Wino Zywieckie. Syfne to ale obleci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 a mixy ? nikt nie preferuje ? Za mlodu :P pijalem czarna porzeczke, potem mi obrzydla i sie przezucilem na mietowke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Jak wy to mozecie pic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Ja np. roztwieram butelke, podnosze do ust i sru... :D A ostatnio z braku lipy tez mietowke obracam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Pijemy bo tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Dobry jabol nie jest zły :wink: Najbardziej lubię spożywać napoje winopodobne gdzieś w terenie, przeważnie jest to peron w centrum miasta, brama albo park :razz: Tam smakują najlepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 ...Spróbuj na nasypie kolejowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 las laka nad rzeczka tez jest okej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 No co wy, Spodek roxxxuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 ja przd chwila wrocilem z 2 jablkowo-mietowych, naprawde dobre :) troche trzesie mi w glowce ale ogolnie jest ok :) Polecam wszystki, Jablkowo-Mietowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 -ShaDe- Cholernie się z tobą zgadzam! Tymbarki jak zwykłem je zwać poprostu najlepiej smakują. Pije się bez obrzydzenia. I cena jest adekwatna do jakości (a może na odwrót). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 z uwagi na swój młody wiek nie wypowiem się co mi smakuje ;) ale moge powiedzieć, że można u mnie spotkać "łzy sołtysa" czy "uśmiech traktorzysty" jak również dobrze znane i lubiane bełciwo "arizona dziki zachód" którą dane mi było skosztować. Czysta siarka łee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Taka mała ciekawostka: :arrow: http://republika.pl/miastokielce/wina.htm Osobiście wogólę nie gustuję w %, ale u moich kumpli często widuję puste butelki po różnych jabolach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Osobiście wogólę nie gustuję w %, ale u moich kumpli często widuję puste butelki po różnych jabolach. Kłamiesz :wink: Lepiej se strzelić browca niz siare pić blech :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 no nawet się zgadza... prawdą jest że te tanie szlampy (tak moja babunia to określa) zawierają SZARCZANY :D albo SIARCZYNY dokładnie nie pamiętam... co do tematu KELERIS - polecam jedyne 3,99 in da Piedronka. Sam całe wypiłem i nie wiem do tej pory jak w łóżku wylądowałem! http://www.hot.jpg.pl/18235-keleris_D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 A nie myśleliście czasem żeby się zakochać? Gwarantuję że doznania 100 razy lepsze niż po opisywanych specyfikach, coś jakbyś zjarał skuna i popił spirytem. tylko kac może być ogromny, ale na razie mnie to nie dotyczy więc carpe diem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...