Rikki Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Też myślę że to grafa..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Potwierdzam powyższe słowa, u mnie w zupełności wystarcza chieftec nawet przy mocnym oc procka oraz karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Ludzie, dlaczego ten temat upada ? :( Nikt więcej nie ma 59 ? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Temat może i nie padnie, ale karty zaczynają padać :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 To co wy z nimi robicie ?? Takie karty zabijać :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 To co wy z nimi robicie ?? Takie karty zabijać :cry: Kurde i kto to pisze :blink: :D :D :D Przypomnij sobie co ty robiłeś z nią!!! :D Dziwisz się teraz dlaczego padają?! Za dużo oc chłopaki :D (a zresztą jak ja kręciłem 66gt już dawno powinna leżeć w grobie :D)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 A co ja z tą kartą robiłem ??? Ale jak STABILNE o/c mogło zniszczyć kartę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 ja mam pytanie jak można spalić tą karte bez podnoszenia napięcia przez softwerowe o/c, przecież po przekroczeniu pewniej tem. karta zwalnia albo komp łapie zwisa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Temat upada bo coraz mniej ludzi ma 5900XT i nie ma się co dziwić :? w nowych grach shadery kuleja, ja najprawdopodobniej w niedługim czasie ją zmienie na coś lepszego a serwisy dają już inne modele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Temat upada bo coraz mniej ludzi ma 5900XT i nie ma się co dziwić :? w nowych grach shadery kuleja, ja najprawdopodobniej w niedługim czasie ją zmienie na coś lepszego a serwisy dają już inne modele Sharery to pięta achillesowa całej serii 5xxx i niestety poprawić się już tego nie da... Jak wymieniają to z tego co wiem często na 6600 GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 ja mam pytanie jak można spalić tą karte bez podnoszenia napięcia przez softwerowe o/c, przecież po przekroczeniu pewniej tem. karta zwalnia albo komp łapie zwisa...Pamięć możesz spalić albo uszkodzić jakieś komórki. Tak miałem w mojej starej 4600 - działała ok dopiero po zaniżeniu taktów pamiątek :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Temat upada bo coraz mniej ludzi ma 5900XT i nie ma się co dziwić :? w nowych grach shadery kuleja, ja najprawdopodobniej w niedługim czasie ją zmienie na coś lepszego a serwisy dają już inne modeleNuklear dostał nowego GF 5900XT. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Mi jak wynmieniali 3 razy 5900XT to myślałem że dostane chociaz 6600GT no ale lipa i dalej ciągne na 5900 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Mam nowego 5900XT i jestem szczęśiwy :) Chociaż przyznam, nie mam pojęcia skąd go wytrzasneli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 A jak z o/c ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 510/960 > na tyle pozwoliły mi sterowniki :) Testować nie będe bo jade na Celeronie 433 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Nieźle ci pokazały stery :twisted: :twisted: a czego celina 433 :lol: :lol: :lol: hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Abit A7n8x-E Del Alaki to jakaś zmutowana płyta?? połączenie ASUSA i Abita?? a co do tematu to ja swojego GeForca sprzedałem bo przesiadam sie na nową platforme z pci-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Nieźle ci pokazały stery :twisted: :twisted: a czego celina 433 :lol: :lol: :lol: hehe Asrock w naprawie, a sempron leży sobie na pułeczce i czeka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Asrock w naprawie, a sempron leży sobie na pułeczce i czeka :)Wyrazy współczucia..... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek_szef Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) ze się tak wcisnę i zapytam :P co sadzicie o tej karcie?? http://allegro.pl/item100793696_leadtek_ge...0_box_a307.html chodzi mi glownie o: 1.niezawodnosc 2.oplacalnosc 3.sprzedawce PS. a i wlasnie upewnie sie :P ta karta ma 8 potokow tak?? Edytowane 3 Maja 2006 przez Florek_szef Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 karta nie ma 8 potoków i troche drogo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek_szef Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 hmmm a mozecie doradzic cos innego z serii 5900?? zalezy mi na 8 potokach i 256 bitach.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 nic z serii 5XXX nie ma 8 potoków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek_szef Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 ło to sorry zle trafilem :P... wracam do radzia 9800 nareczka :D... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...0/strona-2.html Florek tu jest specyfikacja a kolega KAX też niech sobie poczyta moze jeszcze sie czegoś na umi ============================================ AMD Athlon XP,Barton 2500+@3200+ 2200 MHz (11 / 200) Pentagram QC-92 Cu Gigabyte GA-7N400-L nVIDIA nForce2 Ultra 400 TWINMOS 2X512 / 400 Tamingi 2-3-3-7 Gainward 1100GS NVIDIA GeForce FX 5900XT (128 MB) Rdzeń/pamięć 450/850 Creative SB Live 5,1 / Leadtek WinFast TV2000 XP Expert Maxtor 6B160P0 (160 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) DVDRAM LG GSA-4163B / LG DVD-ROM DRD8160B Logitech MX 518 / WingMan Formula Force GP Chieftec (ATX-410-212) 410W / Creative I-Trigue L 3450 Edytowane 3 Maja 2006 przez bodzio.k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 http://www.benchmark.pl/r.php?file=http://...0/strona-2.html Florek tu jest specyfikacja a kolega KAX też niech sobie poczyta moze jeszcze sie czegoś na umi To raczej Ty powinieneś się czegoś naumić. FX5900 ma 4 (słownie cztery) potoki. Nie zamierzam rozpętywać głupiej dyskusji, ale taka jest prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udam_u Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 To raczej Ty powinieneś się czegoś naumić. FX5900 ma 4 (słownie cztery) potoki. Nie zamierzam rozpętywać głupiej dyskusji, ale taka jest prawda. Dokladnie! :) Ale trzeba przyznac, ze sila marketingu NVIDII jest ogromna i w tym przypadku odniosla sukces. Swiadomie wprowadzila w swoich broszurkach uzytkownikow w blad- "8 potokowy rendering (lub 4 potoki z dwoma TMU)" Przeciez producent chipow graficznych nie moze sie usprawiedliwic pomieszaniem pojec potok<-->jednostka TMU :rolleyes: taka mala manipulacja, zeby nie stracic na magii liczb :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 mam pytanko jak u was objawialy sie pierwsze oznaki, ze z grafa cos nie teges ? bo mozliwe, ze z moja zaczyna sie cos dziac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 No nie mów ! :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...