malkovich Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Czy tylko ja tak mam? Przy odpowiadaniu na posty nie ma mojego avatara - taki fajny delfinek... Nie chciałem pisać, że przy tworzeniu też nie ma mojego avatara (bo to pierwszy post od czasu relokacji forum) ale jak widać, AVATARA NI MA..... Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez malkovich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Nie tylko Ty masz problem z avatarem. Proponowałbym poczekać jakiś czas, aż sytuacja na forum się unormuje. Jestem przekonany, że jakaś informacja ze strony administratorów nadejdzie. Cierpliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jakby ktoś jeszcze chciał zakładac tego typu tematy. 1. Znikneły niektore avatary. 2. Nie działa spoiler. 3. Nie dziala automatyczne zmniejszanie wstawianych obrazków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Ankiety też rozjechały się w dość malowniczy sposób. masz: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=80911 sprawdziłem kilka ;) Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez SimooN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zaraz znajde jakąs ankiete i zobacze. // Zdazyłem zauwazyc. Brak zawartości, i te błędy na górze. //Problem występuje tylko na wczesniej utworzonych. Przed chwilą stworzyłem nową i działa http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=196656&st= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja dodam od siebie, ze mi spoiler dziala - przynajmniej te juz istniejace, nie testowalem nowego posta ze spoilerem. Test: EDIT: nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 mi tez wcielo :mur: ale juz mam nowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) A wiesz że nie można mieć linka do allegro?? :evil: EDIT: Nawet małego ot sie czepiasz mkl. costi mogłeś zajrzeć na testowe i zobaczyć że spoiler jednak nie działa a nie testować tu ;) Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 A wiesz że nie można mieć linka do allegro?? :evil: Przepraszam, czy to jest ważne w tym temacie? Żeby, nie było, że OT. Czego winą jest to, że spoiler się zwalił? :| Nie spotkałem się jeszcze by element bbcode padł przy przenoszeniu... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 A wiesz że nie można mieć linka do allegro?? :evil: dzeiki za zwrocenie uwagi :huh: juz zmieniam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 3. Nie dziala automatyczne zmniejszanie wstawianych obrazków.Czy to dlatego przy wysyłaniu posta z miniaturkami (z imageshack.us) wywaliło mi pół ekranu błędów i nie wróciło do tematu? sorry, nie skopiowałem błędów ... pewnie są powtarzalne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Czy to dlatego przy wysyłaniu posta z miniaturkami (z imageshack.us) wywaliło mi pół ekranu błędów i nie wróciło do tematu? sorry, nie skopiowałem błędów ... pewnie są powtarzalne ;) Też to przed chwilą miałem z imageshackiem, ale dało radę. ;) Co prawda nie mogę wstawić obrazków w poziomie, tylko w pionie no i błędów wywala na pół strony, ale jako tako działa. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja jak widac równiez straciłem mojego Avatara!!! a na liscie był gdzies pod koniec. Co do obrazków to jest chyba o nich temat gdzie doskonale to widac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Za avatary serdecznie przepraszamy, faktycznie niektóre nam "wcieło" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Bezpowrotnie? :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Mojego też wcięło :( Ale mialem go już na PurePC i ktoś mi go ukradł. Takie czasy, roweru już nigdzie się nie upilnuje, nawet w internecie Ci go ukradną :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 ujowo bo juz sie przyzwychaułem do starego, a teraz zdobyć go moze być kłopot :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Trzeba było sobie zapisac kopię. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Bezpowrotnie? :-( Jak Lisek wystartuje ze Tweakiem to będzie można skopiować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Nowe wcielenie forum więc trzeba nowy avatar. Ja mojego starego nie mogłem znaleźć. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) Trzeba było sobie zapisac kopię. :wink:No to zamiast avatara będzie mój portret z natury, bo avatara gdzieś miałem zapisanego, ale nie mogę znależć :( Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez wheelerfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Czekam juz niemal miesiac i nie mam nadal avka. Proszono mnie o cierpliwosc ale niestety ta sie wyczerpuje. Poprosze o oficjalne stanowisko w tej sprawie. Da sie odzyskac avatar czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Czekam juz niemal miesiac i nie mam nadal avka. Proszono mnie o cierpliwosc ale niestety ta sie wyczerpuje. Poprosze o oficjalne stanowisko w tej sprawie. Da sie odzyskac avatar czy nie ? Kaeres, tak sobie w grafice google wpisałem twego nicka i.... KLIK ;) Tylko uważaj, bo leży na enemy territory ;) Edytowane 5 Maja 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 A ja wpisalem wheelerfan i wyskoczylo cos takiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) A ja wpisalem wheelerfan i wyskoczylo cos takiego :) [/img]http://tweak.pl/forum/style_avatars/59478260410a65f939334.jpg[/img]Łooooooooooo mój avatar. Wielkie dzięki Santi. :) Nie wiedziałem, że ktokolwiek kiedykolwiek wrzuci w google "wheelerfan" :) UPDATE: Przy próbie zmiany avatar'a otrzymuję komunikat: "Nie masz uprawnień do wysłania tego typu plików jako avatar lub zdjęcie Coś robię nie tak?? (avatar ma 3 kb, więc osochozi??) Edytowane 5 Maja 2006 przez wheelerfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 .... Przy próbie zmiany avatar'a otrzymuję komunikat: "Nie masz uprawnień do wysłania tego typu plików jako avatar lub zdjęcie Coś robię nie tak?? (avatar ma 3 kb, więc osochozi??) Coś źle robisz. Popatrz na moją lamkę testową: http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=100225 To jest konto posiadające normalne, userskie uprawnienia i Twój jowej wlazł bez problemu. :-P Wrzuć obrazek na twardziela, w polu wyboru podaj do niego ścieżkę i naciśnij "aktualizuj avatar". Powinno zadziałać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Coś źle robisz. Popatrz na moją lamkę testową: http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=100225 To jest konto posiadające normalne, userskie uprawnienia i Twój jowej wlazł bez problemu. :-P Wrzuć obrazek na twardziela, w polu wyboru podaj do niego ścieżkę i naciśnij "aktualizuj avatar". Powinno zadziałać. Masz rację, że to standardowa procedura. Niestety u mnie nie działa, ale problem leży prawdopodobnie po stronie mojego kompa (firewall??) Zmieniałem położenie pliku z dysku na dysk, ale dalej nie działa UPDATE: Za radą naszego nieocenionego Sikor'a po aktualizacji nacisnąłem F5 i w końcu zobaczyłem mojego starego avatara. Ten ostatnio używany (jeśli ktoś pamięta jak wyglądał) możecie traktować jako "zdjęcie osobiste" :P Edytowane 6 Maja 2006 przez wheelerfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Zabij mnie ale ja widze Twoje 2 kolka w avku dokladnie te same ktore odnalazl Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Zabij mnie ale ja widze Twoje 2 kolka w avku dokladnie te same ktore odnalazl SantiBo zadziałał cud. ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Alleluja bracia i siostry! [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...