Chemik16 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 hymm pierwszy raz bym toto brał - ma jakieś znaczenie jak poustawiam te suwaki ? ^^ chodzi mi o te 2 dodatkowe gry :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Nie. Suwakami ustalasz tylko ile kasy pójdzie dla kogo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 ok juz mam, ech trzeba jeszcze jakiegos orgina instalowac ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Działa w końcu komuś redeem w tym całym za*** originie? U mnie od wczoraj lipa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Działa bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Przez www spróbuj, bez problemu poszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Tiaaa nawet logowanie na www nie działa - Proxy Error... LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 u mnie wszystko poza simsami weszlo przez aplikacje, simsy przekierowane na www i tez bez problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja probowalem wczoraj pol nocy i dzis rano ze 2 godziny. W koncu wbilem wszystko w Origin. Pare razy pojawil mi sie error ze nie mozna dodac gry bo kod juz zostal uzyty ale gry na liscie nie bylo. Trzeba bylo odczekac pare minut i wtedy sie pojawiala. No ale nie ma dziwne, juz ponad 800tys ludzi kupilo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) taki mały + dla origin : po instalacji, w menu start, główny odnośnik do programu to "usuń Origin" ^^ (ostatnio dodane/uzywane) Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Nawet ja się skusiłem na zakup tego bundla, tylko muszę łaskawie czekać, aż PKO zrobi przelew na paypala... Uroki nie posiadania karty kredytowej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ja probowalem wczoraj pol nocy i dzis rano ze 2 godziny. W koncu wbilem wszystko w Origin. Pare razy pojawil mi sie error ze nie mozna dodac gry bo kod juz zostal uzyty ale gry na liscie nie bylo. Trzeba bylo odczekac pare minut i wtedy sie pojawiala. No ale nie ma dziwne, juz ponad 800tys ludzi kupilo Po co się męczyć z origin, skoro większość gier można dodać na steam?? Większość ludzi zapewne jeszcze kombinuje że kody z origin sprzedaje dalej, a sobie aktywuje te steamowe^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) We tried to capture the million bundle moment on Vine. NAILED IT https://vine.co/v/hM2Th1KQwPB (turn on sound) Zrodlo: https://twitter.com/humble/status/368245121902329857 Wyglada na to, ze ze Steama mozna wyciagnac dodatkowe klucze do rejestracji na Originie - w oczy rzucil mi sie temat na forum steamgifts, wiec odsylam do niego: http://www.steamgifts.com/forum/xYP7Y/get-extra-origin-keys. Nie sprawdzalem, ale moze ktos wykorzysta do innych celow niz sprzedaz. //edyta: Promocje na GMG na gry Rockstara - http://www.greenmangaming.com/rockstar-offer/ Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Nawet ja się skusiłem na zakup tego bundla, tylko muszę łaskawie czekać, aż PKO zrobi przelew na paypala... Uroki nie posiadania karty kredytowej... A nie ma tam przypadkiem opcji pozwalającej na zakupy internetowe przy użyciu zwykłej karty debetowej (tak jak np. w mBank)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 A nie ma tam przypadkiem opcji pozwalającej na zakupy internetowe przy użyciu zwykłej karty debetowej (tak jak np. w mBank)? Nie ma - kredytówka, Paypal, Amazon payments albo Google Wallet. Przy czym trzeba pamiętać, że wiele kart debetowych działa w necie jak kredytowe (np. ta z mbanku) po aktywacji transakcji internetowych i/lub ustawieniu limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Moja karta z mBanku(visa debetowa ) nie działa na HB a inne zakupy nią mogę robić online, z reszta nią zapłaciłem w Google wollet za HB :) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 W mBanku akurat dla HB trzeba było ustawić limity transakcji korespondencyjnych, inaczej nie chciało przejść. BTW. oddam za czteropak (lub równowartość) kody dla BF3 i SIMS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie wpadł bym na to, z tym mbankiem. Wam też doszły nowe Gry? Mi doszły 2 dodatkowe simsy.. mi i tak się nie przydadzą ale zawsze.. Ile w ogóle są ważne kody? czy można je aktywować kiedykolwiek? Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzięki pewnemu koledze z forum mam już Humble Bundle, pozdrówki. Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez bokus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nie wpadł bym na to, z tym mbankiem. Wam też doszły nowe Gry? Mi doszły 2 dodatkowe simsy.. mi i tak się nie przydadzą ale zawsze.. Ile w ogóle są ważne kody? czy można je aktywować kiedykolwiek? Kody są ważne ile chcesz. Ja np parę dni temu aktywowałem grę z bundla kupionego ponad rok temu. A dodatkowe simsy są od początku - jak byś przeczytał dokładnie co kupujesz to byś wiedział ;P Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) No tak, pewnie to oznaczał starter pack. Nie zagladalem do opisu bo i tak nie bardzo interesowały mnie one, a zdziwiłem się jak z 1 pozycji zrobiły się 3 a teraz nawet 4 :) Dzięki za info o ważności kodów. Pozdrawiam. RWysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nawet ja się skusiłem na zakup tego bundla, tylko muszę łaskawie czekać, aż PKO zrobi przelew na paypala... Uroki nie posiadania karty kredytowej... Ja mam konto w ING i założoną wirtualną kartę kredytową tylko na potrzeby takich właśnie zakupów :) Płacisz za nią tylko raz żeby aktywować, a potem nie ma żadnych dodatkowych opłat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 ja mam od 6 lat karte kredytowa z limitem 1500zł (studencka) i nie raz mi uratowala dupe (za granica bilety kupowalem i zadne electrony, tylko visa i tylko wypukla) jedyna wada - trzeba 2 bezuzyteczny program szpiegujacy trzymac na hdd/ssd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Rozumiem, że jeśli dodadzą nowe gry do tego Bundla to dostanę powiadomienie mailem, tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tak. Jeśli zaznaczyłeś przy płatności, że chcesz żeby cię informowali o nowościach to dostaniesz info na maila ;) Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 NA Orginie kolejne przeceny do 70%http://store2.origin.com/store/eaemea/pl_PL/html/pbPage.Gamescom_Sale_pl_PL/Jest Crysis 3 do wzięcia za ~33 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Weekendowa promocja na Wieśka na Steamie - http://store.steampowered.com/app/20920/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Panowie, kupilem ostatnio tego "Humbla", a teraz widze ze wstawili jeszcze dwie gry, C&C 3 i Populous. Czy jesli kupilem zestaw przed dodaniem tych gier, to ich nie dostane, czy moge je jakos otrzymac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 DzibekR1 - Jeżeli zapłaciłeś tyle, by móc je dostać, to powinny być już na Twoim koncie na humblu. brachol - na gog-u też ta sama promocja, a taniej i bez drm. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Doszly Ci po prostu do bundle'a. Kliknij jeszcze raz na kod z maila i bedziesz mial 2 dodatkowe gry. C&C jest na Steama i Origin, Populous tylko Origin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...