Skocz do zawartości
DaRoN

Dostałem Maila

Rekomendowane odpowiedzi

@KvaNfield a ban na konto ? IP sobie zmienisz ale jak ci konto zbanuja to juz swoich postow nie edytujesz/usuniesz.

Jak to zrobią to co mi założyć kolejne i powypisywać trochę śmiesznotek ;) :twisted: :evil:

EDIT

-> leborq

Może i z backupu ale zabawa przy tym jest przednia ;) Jak się pojawiają tematy typu "Pusty topic" :lol:

Edytowane przez KvaNfield

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przerwa organizacyjna :lol:

A dlaczego? Bo ludzie usuwają swoje posty :)

Ja Ich poprosze aby usunęli wszystkie moje posty i konto (albo zbanowali)

A jak nie, to pousuwam, a te których nie można, zmienie treść

Zostaje z wami, prawdziwym Tweakiem :)

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@romek-onie usunie bo z tego co mi wiadomo to jest to sprzeczne z regulaminem jak już to możesz edytować posty.

@freelancer7

pierwszego postu z tematu nie idzie usunąć.

Sprzeczne z regulaminem napisanym przez moderację, nikt nie zezwolił na jego używanie na forum, na którym banuje się użytkowników, którzy tyle wnieśli do tego forum.

Pod starym adresem ten regulamin nie obowiązuje ponieważ posiada prawa autorskie, których nikt nigdy się nie zrzekł.

Pierwszego posta nie można usunąć lecz można edytować.

Poczekajcie i wyczekajcie, my również mamy dla was pięką niespodziankę co do naszego forum i portalu.

Ale o tym w swoim czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy napisac jakis skrypt, ktory nie pozwoli na edycje i kasowanie postow napisanych przed xx kwietnia. Ja tam nie zamierzam kasowac swoich postow. Kazde forum straci swoja range gdy zabraknie ludzi, ktorzy maja odpowiednia wiedze. Jak ma tweak "umrzec" to niech to bedzie "smierc" naturalna, a nie wspomagana kasowaniem i edycja starych postow.

Taki jest moj poglad na ta sprawe i wiem, ze wielu sie z nim nie zgodzi lecz nie zamierzam go zmieniac. ;)

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale śmiesznie.

tylko...

20 Użytkowników aktywnych przez ostatnie 15 minut

4 Gości, 15 użytkowników 1 ukryty(ch) użytkownik(ów)

:wink:

tak z ciekawości - ktoś jeszcze dostał maila oprócz Darona?

edit:

jeszcze jedno...

NOWE LOGO ? czy mi sie zdaje.... :>

Edytowane przez oskarro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i z backupu ale zabawa przy tym jest przednia ;) Jak się pojawiają tematy typu "Pusty topic" :lol:

Zabawa jest xD A co do nazwy to już nie "Pusty topic" tylko H5N1 :lol: ;]

4um znowu wyłączone...

Edytowane przez freelancer7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Ja tam nie zamierzam kasowac swoich postow. Kazde forum straci swoja range gdy zabraknie ludzi, ktorzy maja odpowiednia wiedze. Jak ma tweak "umrzec" to niech to bedzie "smierc" naturalna, a nie wspomagana kasowaniem i edycja starych postow.

Taki jest moj poglad na ta sprawe i wiem, ze wielu sie z nim nie zgodzi lecz nie zamierzam go zmieniac. ;)

Jot-kropka-Wu-kropka (j.w. ;) )

1. 1.3 k postów z tego konta i 900 z poprzedniego (do którego zresztą nie mam możliwości dotrzeć bo wyparowało) to by była syzyfowa praca.

2. Niech wiedzą że był ktoś, kto tworzył to forum zanim stało się, co się stało.

3. Dwa poprzednie powody i cytat wystarczą za trzeci powód.

Btw... fajne jajca z tymi przerwami. Dotarłem do trzeciej strony grupy banned i teletubisie powiedziały papa XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie kolejna "przerwa organizacyjna" tylko czemu one dłużej trwają niż można cos na forum zrobić?

Poczekam i się pobawię.

Edytowane przez Ur6aN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz muszą potrenować przed oficjalnym otwarciem forum ;]

hmmm.....rzeczywiscie

a teraz pomyslmy co by bylo gdybym zobaczyl taka akcje na swoim forum?pewnie zablokowal mozliwosc kasowania/edycji postow [przynajmniej na jakis czas]

gratulacje

btw 100lat Para :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jee zawsze chcialem skasowac swoje posty :lol: [;

Łee powiem mamie że napisałeś to przedemną :( :lol:

Niech się kończy ta przerwa bo chce sobie zobaczyć ile jest osób zbanowanych, a i może też się pobawie w wiosenne porządki na forum ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi