Koen Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Może są jakieś platne, nie wiem, ale z darmowych to tylko live-timing na formula1.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) No i Massa skończył już wyścig. Szkoda :sad: Ale skopany pitstop Kubicy, aż 17 sekund, masakra :mad: Spadł z podnośnika :angry: Edytowane 9 Września 2007 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 buhahaha dlaczego zawsze Kubica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 buhahaha dlaczego zawsze Kubica ano skopali Robertowi wyścig - żeby to były 2 pity to pół biedy ale będzie jeszcze 3ci ... i kupa z dobrego wyniku a po wypadzie Masy była szansa na 4-5 te ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Bo w niemieckim zespole nigdy nr. 1 nie bedzie Polak. Moze testowali nowe chwyty na podnosniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) To wszystko wina podnośnika, powinni go za karę pociąć palnikiem, a potem przetopić na żyletki. Niemiecka tandeta :lol: Edytowane 9 Września 2007 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 i juz wszyscy szukacie spisku :? blad mechaników i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Ale Raikkonen dał [gluteus maximus] :( HURRRRRRRRAAAAA Robert 5 :D Edytowane 9 Września 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Robert jechal duzo szybciej od heidfelda i zajął by jego miejsce gdyby wszystko poszło jak nalezy ;) spisku zadnego nie ma oczywiscie, juz sie przyzwyczailismy ze to zbieg okolicznosci ze zawsze u Roberta sie mechanicy mylą, a heidfeld ma szczescie i tyle :) w koncu to tylko n-ty raz jak psuja mechanicy wyscig ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 A jednak wg mnie to był spisek :) Jeszcze jakoś można przeżyć, że spadł i go podnosili rękoma, ale kurde to, że nie mógł wyciągnąc podnośnika, a reszta mechaników jak debile się na to patrzyli, zamiast unieść przód bolidu... przynajmniej 3 sekundy by zaoszczedził z tych 17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Dobra jazda i dobre miejsce ;). Martwi mnie tylko ze nawet bez błędu nie było by podium pewnie. Troche to nudne sie staje i pewnie tak już bedzie do końca sezonu. Trzeba czekać na następny i na nowy bolid BMW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 on nie chciał go wyciagnąc, tylko chciał urwac cale przednie skrzydło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Trzeba skladac aplikacje na mechanika do BMW bo tam jakas amatorka jest. :lol: A moze specjalnie Roberta przetrzymali by Nicka nie naciskal w koncowce i tym sposobem nie doprowadzic do sytuacji podobnej ktora miala miejsce podczas Grand Prix Europy. :lol2: A tak powaznie to dzisiaj McLareny pokazaly klase, latwosc z jaka uporal sie Hamilton z Kimmim byla przykladem jak dobrze sa przygotowane ich maszynki no i kierowcy. Chociaz kibicuje Finowi to musze przyznac, ze Lewis 'ogral' go jak amatora podczas manewru wyprzedzania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 A widzieliście jak ten mechanik od podnośnika chciał go wyrwać ? Kompletna amatorszczyzna ,przecież tam każdy detal skrzydła bardzo się liczy.... Ale cóź ,5 miejsce nie jest złe ,mogłoby być lepiej ,ale tylko o 1 miejsce wyżej nie więcej , strata do 3 fina była zbyt duża... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Dzięki wyczesanej :P jeździe Kubicy na końcówce wyścigu jest 5 miejsce i niech się lepiej BMW cieszy ze tak to odrobił, podnośnik + ten mechanik + cała reszta która sie gapiła = żallll....... Edytowane 9 Września 2007 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 chyba najlepszy wyścig kubicy :] i najgorszy kimiego :( szkoda mi tego chłopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) A widzieliście jak ten mechanik od podnośnika chciał go wyrwać ? Kompletna amatorszczyzna ,przecież tam każdy detal skrzydła bardzo się liczy.... Ale cóź ,5 miejsce nie jest złe ,mogłoby być lepiej ,ale tylko o 1 miejsce wyżej nie więcej , strata do 3 fina była zbyt duża... W sumie gdyby BMW postawiło na jeden pitstop (jak Ferrari) to była by szansa o powalczenie i o 3 miejsce - w końcu każdy postój w pitstopie to ok 30s straty ... a Robert na mecie miał 33s straty ... Edytowane 9 Września 2007 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 ale z takim obciazeniem beemka nie dała by rady ;/ p.s. jest moze filmik z tego fatalnego pitstopu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 A widzieliście jak ten mechanik od podnośnika chciał go wyrwać ? Kompletna amatorszczyzna ,przecież tam każdy detal skrzydła bardzo się liczy.... Ciesze sie , ze ktos to zauwazyl. Tez jak to ogladalem to mialem taka mine >>> :blink: :blink: :blink: Moja pierwsza mysla bylo : *** jak on to wyjmie/wyciagnie to znowu go beda podnosic bo rozwali mu skrzydlo , co za porazka , jeszcze sie gapia i nie podejda :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Kubice stac bylo tylko i wylacznie na zgniecenie Nicka. Pokazal Williamsowi gdzie sie znajduje w stawce bo juz byly porownania do BMW. Zmiotl Rosberga w pył. Pozniejsze gonienie sensu juz nie mialo ale pokazal gołą klatę i że przyjmuje na nią wszystko co mu Sauber rzuci. Ferrari doznalo tak sromotnej porażki, że az mi ich nawet nie szkoda. Nawet gdyby afera szpiegowska okazala sie prawda (i pewnie jest) to Ferrari i tak powinno byc z przodu z tym oponami. Angole robia gud dżob i trzeba im to oddać. I ciesze sie, ze z tej dwojki wygral Alonso, a nie Hamilton. Zapowiada sie wspanialy koniec sezonu. PS. Alonso nawet nie podjechal do krat mijajac mete. Ale tam musza iskry leciec. Edytowane 10 Września 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Kubice stac bylo tylko i wylacznie na zgniecenie Nicka.tego nie wiadomo ;) moze i Kimiego tez by wciągnąl ;) nikt by nie jechał przed nim i nikt by go nie chamował ;) a czasy w koncowce miał lepsze ;) moze Kimi odpuscił a moze szybciej juz nie dał rady jechac ;) mozna tylko gdybac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Kimiego by nie złapał, Heidfeld skonczył 30sec za Kimim, ba nawet nie wiadomo czy Nicka by łyknął, na pewno nie udałoby mu sie to po pierwszym pitstopie (nawet gdyby nie było problemow), miał za duzo straty, moze udało by się po drugim ale to tez nie jest pewne, nie mowiac juz o Kimim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 alonso tez by lyknąl tylko nie w tym zespole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Bez przesady ,Nick'a moim zdaniem na 100 % by wyprzedził. Wiadomo ,że Kubica pod koniec wyścigu zbliżał się baardzo szybko do "kumpla" ,ale to oczywiste ,że Niemiec odpuścił trochę ,bo wiedział ,że Kima i tak nie weźmie ,a Kubica go nie dogoni.... Co nie zmienia faktu ,że gdyby nie mechanicy to Polak byłby 4... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 ale z takim obciazeniem beemka nie dała by rady ;/ p.s. jest moze filmik z tego fatalnego pitstopu ?? http://pl.youtube.com/watch?v=tDt72iCd5yM http://pl.youtube.com/watch?v=kR2eL-DD0bY Wypowiedź Kubicy: „Wyścig przebiegł w porządku. Na pierwszych okrążeniach kiedy bolid był lżejszy byliśmy naprawdę szybcy, ale sądziłem, że będziemy mieli lepsze osiągi gdy bolid był obciążony, tak więc jest to ta część, nad którą prawdopodobnie powinniśmy popracować. Jeżeli chodzi o pit stop nie wjechałem na stanowisko serwisowe prosto i bolid ześliznął się z podnośnika znajdującego się z przodu, gdy mechanicy zmieniali opony. Potem nie mogliśmy wyciągnąć podnośnika spod przedniego skrzyła, co kosztowało mnie wiele czasu, ale ostatecznie szczęśliwie dla zespołu nic to nie zmieniło. Po pierwszym pit stopie byłem za Heikki Kovalainenem i nie byłem w stanie jechać bliżej niż 0,6 - 0,7 sekundy za nim, gdyż traciłem przyczepność. Po drugim pit stopie znalazłem się przed nim i musiałem wyprzedzić Nico Rosberga. Miałem świeże opony i lekki bolid, a z powodu jego jednopostojowej strategii on miał zużyte opony, i mogłem wyjść bardzo szybko z zakrętu Parabolica, co nie jest łatwą sprawą gdy się tak długo jedzie za kimś. Mimo to hamowałem znacznie później i byłem w stanie go wyprzedzić.” Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 http://cubus44.wrzuta.pl/film/kdsCRgO5Od/k...rg_-_monza_2007 zal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Lol oni się na bank dobrze znają i to raczej było żartem pokazane, tak jakbyś się z qmplem dobrym 'kłócił' a media robią z tego afere.... :lol: No chyba, że miał rzeczywiście taki zamiar (co można wnioskować po geście Roberta), obrażenia Kubicy, ale to musiałby się Robert wypowiedzieć. Jeśli tak jest to z Nico jest prawdziwa malowana pi*zdeczka. btw. jest gdzieś filmik manewru wyprzedzania Rosberga przez Kubicę ? Edytowane 11 Września 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 @ojejku, http://www.youtube.com/watch?v=Se2JQ21jgSc pod koniec, czysto bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Wypowiedź Kubicy:IMHO widac kulture osobista i tyle. Wjechal krzywo? A od czego koles ma mozliwosc przesuniecia sie z calym majdanem..to nie ma przegubow jak autobus jesli wiecie co mam na mysli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Tak jak to ktos na innym forum powiedział "gdyby zatrzymał się pół metra wczesniej, to by mu paliwa do kokpitu nalali..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...