pho Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Witam Dziś ! :P Szalony Ahmed Spox historyjka :D AragornPL nie przejmuj się dziewczynami ;) będzie dobrze znajdziesz lepszą :) statystycznie jest ich więcej :P Znowu ciepły dzień się szykuje... ;[ W lipcu w Radomiu mistrzostwa świata w akrobacji lotniczej!! Będzie trzeba się przejść ;) Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Witam wszystkich forumowiczów ;) Idę sobie coś zjeść, bo mały głód mnie dopadł ;):D :gitarzysta: :gitarzysta2: :ploom: :plum: :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Pelikany aresztowane pod zarzutem pijaństwa. Witam z rana, co tam u Was, jaka pogoda bo u mnie jest dobrze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 nie moge przejsc heroes'ow i nie mam w co grać, el0 <: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 sprobuj przejsc csa 1.6 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 nie moge przejsc heroes'ow i nie mam w co grać, el0 <: ?Spróbuj przejść simsy :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ja 1.5 roku proboje przejsc ET xD potrzebuje Haxa x) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) @serwal4 Jeśli masz dostęp do momentu gdzie jest login i pass w "gwiazdkach" to bez problemu złamiesz to wszystko ;) @wheelerfan Nie bylem pewny czy o to chodzi, wiec napisalem "jeżeli chodzi Ci o to...." a Ty sie musisz od razu wpiepszać? Soker, nie wiem co do ceny ale auto normalnie LOL :D Ja tam wczoraj 2 bronxy wypilem na meczu, argentyna przeszla i git :D Przejść CS'a LOL :D Dobre :D U mnie ładna pogoda, coś bede musial wymyslec, pojeździ sie na rowerku jak zawsze i pogra w Cs 'a :P Edytowane 25 Czerwca 2006 przez lechu1777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 A ja jade do swojej drugiej polowki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Dziś niedziela, trochę sobie pogram w PES 5. A o 17 znowu idę grać w nogę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 MI się znudziły już PESy i FMy i nie mam w co grac :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 A ja jade do swojej drugiej polowki... To razem będziecie mieć litra :D widze że się impreza szykuje ;) :P :lol2: Dżołk ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 A ja miałem leciec na msze z okazji 30-lecia Czerwca 76' ale sie rozmyśliłem i obejze w TV na Polonii od 13,00 jest Live. A dzis o 18 wypadam na koncert.....Budki Suflera :lol: :lol: :lol: i znów będę szerzył patolgię po % :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 A ja jade do swojej drugiej polowki... bo nie ma to jak sam na sam z pol litra dobrej wodeczki nie? (czytaj: pluszek + 0.5l ) ;) ;) :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 ooo wlasnie wstalem ;] powiem jedno, ja juz nie pije Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 jutro zmienisz zdanie ;) ja spadam... w piatek wracam.. grzecznie mi tu i nie pic za duzo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość benus9 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Dziendobry,przyszedlem sie przywitac. Co tu sie dzieje ?? Bo u mnie goraco jak u murzyna po czarnej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ja chyba znow pizze dzisiaj robie, musze dojsc do perfekcji. Ide po szynke, koncentrat pomidorowy i cheja :>. Szkoda tylko ze po jednej mojej wizycie w kuchni zawsze jest burdel ze godzine myje gary i wszystko inne co dam rade uwalic ciastem itp ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 chyba kazdy facet tak ma gdy cos gotuje/piecze etc. [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ja przed chwilą zrobiłem ... frytki :D :D :D . Jestem pr0 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 A ja przed chwilą wróciłem z wycieczki po Poznaniu ;] W Plazie byliśmy tylko chwile - reszta to był czas spaceru. Fajnie nie? 5 godzin spaceru w chyba 40 stopniowym ukropie ;] No ale grunt że było fajnie i juz planujemy kolejny wypad ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 A ja przed chwilą wróciłem z wycieczki po Poznaniu ;] W Plazie byliśmy tylko chwile - reszta to był czas spaceru. Fajnie nie? 5 godzin spaceru w chyba 40 stopniowym ukropie ;] No ale grunt że było fajnie i juz planujemy kolejny wypad ;]A nie lepiej do żabki sie na cos z tlenkiem siarki przejść?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 No troche nie wypada dziewczyny na % zapraszać ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 zalezy od biosu dziewczyny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ta narazie nie ma opcji podkręcania. Ale to kwestia czasu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) update biosu?:> to mnie zabilo.. http://bash.org.pl/60770 Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ja przed chwilą zrobiłem ... frytki :D :D :D . Jestem pr0 :)ja przed chwila zamówiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ja zadam takie pytanko.. ;) Ktos na forum ma w sigu pytanei ktore wyglada mniej wiecej tak: <rejestrujac sie na forum zadaj sobie.. pytanie, czy potrafie w ogole myslec" ? ;) Moze ktos zna nick tej osoby? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 orgiusz (w ogole to ten nick mi sie kojarzy z czyms ;p) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 ktorys moderator ma to w sygnaturce wiec krag poszukiwan sie zawerza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...