AragornPL Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) wzucie sobie kanal club [; jest taki program Jerry Sprenger chyba.. zdradzane zony i mezowie fajnie sie bija [; No Springer syci, ide oglądać, dzięki za info :) EDIT: Też na końcówke trafiłem :mur: Edytowane 30 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 zastanawia mnie poco ludzie tam przychodza zeby tak sie ponizac dla $$ ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) ehh szkoda ze na koncowke trafilem... edit: oo teraz sa ci jakby detektywi co patrza czy ktos kogos zdradza:> tez czasem mocne:> Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jakie cieniasy ? :) ja tam jeszcze paraduje. Wlasnie obejrzalem "Birthday Girl" z Nicole Kidman, fajny film, polecam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) przełącz sobie na spice platinium a nie jakieś [ciach!]ły oglądasz ;) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Eeeeeeeee tam Patrzecie co leci na TV Trwam :lol: :lol: :lol: :lol2: :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 -=KAX=- pisales do mnie ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) nie do arniego ale jak masz to sobie też włącz, ja kiedyś miałem ten kanał ale teraz już nie mam :D Edytowane 30 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 niestety nie mam tego kanalu:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 łe szkoda coś podobnego do EDUSAT :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 :lol: [; musze cos zrobic zeby odbierac jednoczesnie kanaly w pal dk i bg bo cos popsulem w sofcie i mam tylko bg :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 jaki masz tuner? fergusona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 pixelview play tv pr0 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 łeee myślałem, że stacjonarny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 o fuck zobaczcie korespondenta bbc w waszynktonie(bbc world) koles ma ze 150lat :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Eeetam chromole ide spać. Miłego oglądania świntuchy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 no ja tez sie zaraz zwijam lulu, tylko jeszcze jeden utwor Yngwie Malmsteen'a i spadam. narka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja własnie skonczyłem grac w Battlefielda i ide spać. good night babies Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 a tak btw. to zna ktos prace gdzie zarobie powyzej 800zł i sie nie namęcze dużo :D?Idź na rentę. :twisted2: Cześć spamery. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Obejrzałem sobie wschód słońca, popijając "dual lipą" i robiąc zdjęcia - czyli tak jak wczoraj :D Pozwólcie, że się z wami podziele ;) Znowu przepraszam za mój syfny aparat, te ciemne domy są tak naprawde jasne (jest już jasno) :razz: Pierwsze zdjęcie IMHO najładniejsze Dedykuje te zdjęcia pewnej dziewczynie, podam jej linki do nich potem :wub: Ał, baniak mnie nawala (chyba od siedzenia przed kompem, zauważyłem, że od monitorów LCD nie boli łeb, a już od CRT tak), eee tam, łykne se APAP'a :razz: Dobranoc, tzn. dzieńdobry, jak kto woli ;) Eee, na TVNie jest jakis szajs zamiast Usterki Aaa, zapomniałem dać zdjęcie słynnej "Dual Lipy", prosze oto ona: Ide kimać, pa spamery, tylko nie naprodukujcie zbyt dużo Edytowane 30 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Cześc Spamerzy :wink: Miałem o 6tej zawitać ale wpadłem w wir odzyskiwania danych :angry: Może kto wie jak zrobić żeby dochodziły mi smsy z neta na popa:P? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Witam Dziś ! :P Dzień chyba znowu będzie ciepły :? ... Się wyspałem :rolleyes: teraz pełen sił na następny ciężki dzień :wink: Dziś się dowiem czy moja siostra cioteczna obroni tego magistra ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja od piątej na nogach- najpierw walczyłem z neostradą(szjs nie chciał działać) a od 7mej próbuje odzyskać dane z dysku :wink: O 10 mam wyjazd jeżeli jakoś coś się dowiem, albo poźniej- dalej czekam ale nadzieja umiera powoli :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Cze spamery :D U mnie gorąco, wytrzymać się nieda :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 A w Krakau padało, jest mokro i wogóle cacy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 U mnie z rana było przyjemnie zimno;) teraz jest coraz cieplej :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Cze spamery :D U mnie gorąco, wytrzymać się nieda :? heja SpamerMasterze ;] w jaworznie w miare chlodno deszcz lal ale zapowiada sie goracy dzien, czas mykac na silke dopóki jest chlodno ;] Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 A ja ide światu zdjecia robić ... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 A ja bym poszedł ale mi się nie chce :P (muszę się uczyć na egzaminy :? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 A ja dzis musze do moje ukochanej pojechac, a ona chce ze mna mecz siatkowki ogladac a przeciez cwiercfinaly sa!!!! Powiedzialem wczesniej, ze jestem chory, ale nie uwierzyla :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...