BLANTMEN Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Sikor jest @ urlop. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Cze spamy ;) Właśnie wróciłem z Czernichowa, byłem na rybkach z tatą i jego kolegą. Wyjechaliśmy wczoraj o 15, wróciliśmy dziś o 11. Rybki chyba się potopiły. Złowiłem 2 płocie, ale małe były, więc je wypuściłem. Ogólnie to nic nie brało :( Może następym razem będzie lepiej. Komary mnie strasznie pogryzły, musiałem się ewakuować do samochodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Z którego Czernichowa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Eeeeh...Probuje okielznac motke...Cholera.Cholera.Cholera... Jeszcze tylko kabel, karte 256mb i sluchawki trzeba dokupic :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Coś widać, że mało komu się nudzi - temat jakoś zwolnił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Coś widać, że mało komu się nudzi - temat jakoś zwolnił. Trzeba kombinować kase na upgrade sprzętu, a nie pisać o nudzie ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Zapraszam na mojego fotologa - http://nrg.fotolog.pl. Jak wam się nudzi to możecie go odwiedzić. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Aż tak nam się nie nudzi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Z którego Czernichowa?? Tego w Małopolsce. Dookoła pełno wsi, tzn takie to wsie, w których nie zauważyłem kury, krowy, kozy przejeżdżając przez nie. Nie wiem co to za wiochy, imo na wsi kury i inne ptactwa, zwierzaki muszą być, bo inaczej to nie wieś. <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Nawet w temacie o nudzie panuje nuda. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Wszyscy przymuleni przez te upaly ;) Ja tam mam dola bo maja u mnie w robocie redukowac etaty... :| Nawet nie chce teraz o tym myslec. Za 3 godziny wychodze z biura i ide na piwo/piw kilka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Aż tak nam się nie nudzi :lol: Łeri Fany. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 BLANTMEN nawet fajne tę zdjęcia. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Thx. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Wlasnie sobie policzylem, ze od poczatku wakacji wydalem na piwo 350zł. :lol: Skąd ja tyle miałem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Oooo to duże zapotrzebowanie na ten produkt widzę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Ale mam bałagan w pokoju... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Też mam bałagan... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Ale mi sie nie chce sprzątać... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 To sprzątajcie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Za dużo zjadłem i ciężko mi się ruszyć z miejsca. -_- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Heh ja ostatnio swój pokój 4 godziny sprzątałem :D (Ile tego śmiecia za łóżko leci :P). Dziś była tylko zmywarka, pranie i mycie podłóg :D (o tak pralkę lubię bo ma color display i eprom :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Kupcie sobie to i to. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 :lol: Aż tak leniwy nie jestem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Oj... Ja też muszę posprzątać. :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) A ja mam malowanie w pokoju i jutro mnie czeka walka z farba i kurzem na podłodze. Edytowane 25 Lipca 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Ja maluje w piatek drzwi od pokoju wiec tez troche sie posiliuje z farba i rozpuszczalnikiem. Malowanie dla mnie to przyjemne zajecie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Bo sie naćpasz rozpuszczalnikiem i farba i masz loty :D. Edytowane 25 Lipca 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Tak tu nudno że idę coś zjeść. :lol2: B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) ak tu nudno że idę coś zjeść.Naprawdę nudno. :lol2: No i chyba mój av się przyjął. :lol: Edytowane 25 Lipca 2006 przez chari Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...