Skocz do zawartości
Crosis

Tweak.pl I Kradzież Czyjejś Pracy.

Rekomendowane odpowiedzi

Miales to potraktowac z przymruzeniem oka -> ;] , nic do Ciebie nie mam, kazdy jest swiadomy swoich decyzji i kiedy nie trzeba to nie musi sie z nich tlumaczyc. ;]

Są sytuacje kiedy musi się tłumaczyć :wink: coś czuję, że Zidan dziś właśnie będzie się gęsto tłumaczył :lol:

Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wiem o tym. Za bardzo nie chciało mi się wierzyć, że Lisek zrobił Lay do własnego portalu więc pogrzebaliśmy i zobaczyliśmy właśnie takiego zonka u przyjaciół, z którymi notabene się znamy i konkurujemy w programach testujących (kurcze jeszcze prowadzą).

Co zrobić. Jak mogę się domyślić to ten lay kosztował i chyba nie był kupiony przez kogoś. No nic ich sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wiem o tym. Za bardzo nie chciało mi się wierzyć, że Lisek zrobił Lay do własnego portalu więc pogrzebaliśmy i zobaczyliśmy właśnie takiego zonka u przyjaciół, z którymi notabene się znamy i konkurujemy w programach testujących (kurcze jeszcze prowadzą).

hehe dobre :D

ja bym rzekł że dzieli nas przepaść ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co po nie którzy to maja racje, jedni sieją herezja i mówia że pure jest takie siakie i owakie. Nagle do niego wracaja jak jacyś dydydenci :-|

Nie rozumiem takiego zachowania. :?

Kto to jest dydydent? :P Edytowane przez DRuMah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba chodziło o dysydent

dysydent hist. różnowierca, innowierca; odszczepieniec; odstępca od dogmatów kościoła panującego; osoba zapatrywań odmiennych od ogólnie przyjętych w danym kraju a. społeczeństwie (i nieraz ostro tę odmienność wyrażająca); opozycjonista w państwie rządzonym autokratycznie.

Etym. - łac. dissidens dpn. dissidentis p.pr. od dissidēre 'siedzieć po przeciwnej stronie; nie zgadzać się'; zob. dys- 1; -sidēre od sedēre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy konflikt pomiędzy Tweakiem a PPC był w zenicie można było znaleźć zapowiedzi, że sprawa znajdzie swój finał w sądzie. Stało się rzeczywiście?

Chyba kazdy tutaj sobie zdaje doskolane sprawe z tego ile czasu i nakladow finansowych kosztuje wytoczenie takiej sprawy, a pozniej kolejne odwolywania sie od wyroku przez ktora kolwiek ze stron. Dlatego mialo to byc zalatwione polubownie, ale z liskiem zalatwiac co kolwiek to jak gadac ze sciana...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba kazdy tutaj sobie zdaje doskolane sprawe z tego ile czasu i nakladow finansowych kosztuje wytoczenie takiej sprawy, a pozniej kolejne odwolywania sie od wyroku przez ktora kolwiek ze stron. Dlatego mialo to byc zalatwione polubownie, ale z liskiem zalatwiac co kolwiek to jak gadac ze sciana...

ta tylko po co te zapowiedzi skoro już wtedy było wiadomo że to i tak do sądu nie trafi? Andyn tylko "trzyma za słowo" ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak na powaznie, wielu osobom ciezko jest znalezc manual do apacha, wiec tweak.pl w koncu na cos komus sie przyda. Troche pcozekac az na google sie wypozycjonuje i bedzie skarbnica .. jakiejs tam wiedzy ;)

Chyba kazdy dostrzegł, ze juz zdechł i nie wstanie? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...