BLANTMEN Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 A ja chce go obejrzeć :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 ten film jest niewarty obejrzenia(jest po protu chory ) wymyslil go jakis pojeb ktoremu matka chyba nie okazywala milosci w dziecinstwie i dlatego tak protestuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 swiat pelny jest pojebow 99.9% ludzkosci to wlasnie oni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Mam skonczone 21 lat wiec go chyba obejrze oczywiscie jak go bede miał. Ciekaw jestem czy zrobi na mnie takie piorunujace wrazenie o jakim mówice ??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 ten film to dolina. wole harrego pottera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 hmmmm trzeba bedzie sobie zassac jestem ciekaw czy jest tak chory jak mowicie:PPPPPPPPPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Zaluje, ze nie posluchalem kolegi, ktory mi to odradzal. Ostatni raz taki wk...wiony bylem po "Siedem" ale to bylo nic - bo tam morderca byl taki odjechany, ze az nierealny. Tutaj widac chyba najgorszy rodzaj sk..wiela jaki mozna sobie wyobrazic - i co gorsza wyglada to cholernie realnie. Okazuje sie ze nie potrzeba jakiegos megaumyslu typu Hannibal Lecter, zeby zbrodnia sie "udala". Ze wystarczy byle pijany obsraniec. Ja bylem wstrzasniety. Posluchajcie p3p3 - on ma racje! Lepiej tego nie widziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 przez jaki pryzmat spogladacie na ten film ? zastanawialiscie sie nad tym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Jaki pryzmat?! Czlowieku!!! Sk...wiel kopie, tlucze piescia po twarzy i gwalci mloda ladna kobiete - jaki mam tu "pryzmat" stosowac???!!! U mnie to budzi po prostu wstret i odraze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Jaki pryzmat?! Czlowieku!!! Sk...wiel kopie, tlucze piescia po twarzy i gwalci mloda ladna kobiete - jaki mam tu "pryzmat" stosowac???!!! U mnie to budzi po prostu wstret i odraze. bede w stanie odpowiedziec jak obejrze film narazie zamilkne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 po obejrzeniu walk full kontakt malo rzeczy mnie zaskakuje. Z checia obejrze ten film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 ten film to mega maniana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Uff, ja też już obejżałem, jakiś czas temu. Bardzo, bardzo nieprzyjemny film. Nie żałuje, że go obejżałem, ale przez jakiś czas nie było mi zbyt fajno... Zastanawiam się, czy na miejscu tego kolesia zrobiłbym to samo...i wychodzi mi, że gaśnica to za mało. Wiem, że przemoc rodzi przemoc, ale niektórych rzeczy poprostu nie można zostawić innym. Chyba. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 kilka razy juz padlo slowo gasnica czy ktos moze opowiedziec mi przebieg tej sekwencji ? wielu z was manifestujebrutalnosc tego filmu wiec napewno zapamietalo te przejawy okrucienstwa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Jak widziałes kiedys dokument typu Oblicza smierci (The Face Of Death) to coś bardzo podobne...Gość wali drugiego gasnicą w ryj i wyglada to tak realnie że słabo mi sie zrobiło,widać jak pękają kości twarzy i ten jeszcze rusza ustami..pózniej..<span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie moge tego opowiedzieć..bllee.Jak kogoś interesuje jak wyglądaja ludzie po wypadkach opracje itd itd to zajrzyjcie sobie na WWW.OGRISH.COM ..ale UWAGA jak ktos ma mocne nerwy i nie ma zamiaru jeść w tym momencie.Swoja drogą oglądanie takich zdjęć może mieć dobre strony..juz mówie jakie.Np.przy jakimś wypadku z ranami otwartymi ktoś kto napatrzył sie na takie fotki może zamiast rzygać i mdleć to pomoże poszkodowanemu gdyż oswojony jest z widokiem wnętrzności człowieka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 "]Jak widziałes kiedys dokument typu Oblicza smierci (The Face Of Death) to coś bardzo podobne...Gość wali drugiego gasnicą w ryj i wyglada to tak realnie że słabo mi sie zrobiło,widać jak pękają kości twarzy i ten jeszcze rusza ustami..pózniej..<font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie moge tego opowiedzieć..bllee.Jak kogoś interesuje jak wyglądaja ludzie po wypadkach opracje itd itd to zajrzyjcie sobie na WWW.OGRISH.COM ..ale UWAGA jak ktos ma mocne nerwy i nie ma zamiaru jeść w tym momencie.Swoja drogą oglądanie takich zdjęć może mieć dobre strony..juz mówie jakie.Np.przy jakimś wypadku z ranami otwartymi ktoś kto napatrzył sie na takie fotki może zamiast rzygać i mdleć to pomoże poszkodowanemu gdyż oswojony jest z widokiem wnętrzności człowieka... Uważaj, bo za takie linki już jeden wyleciał. Wiem, że nie chciałeś tu niczego złego, a tamten osobnik wydawał się lubić takie rzeczy, ale na przyszłość dawaj takie linki ludziom przez emaile. Na tym forum mogą zdarzyć się ludzie nawet <10lat a tacy najchętniej klikają takie rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 kilka razy juz padlo slowo gasnica czy ktos moze opowiedziec mi przebieg tej sekwencji ? wielu z was manifestujebrutalnosc tego filmu wiec napewno zapamietalo te przejawy okrucienstwa ... mnie tak osobiscie scena z gasnicą prawie nie ruszyła... raczej ogólny wystrój sceny akcji (gejowska knajpa i dziwny ruch kamery...). Ogólna schiza... co do brutalnosci to filma wcale nie jest taki mocny... życiowy poprostu jest... i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 no nie wiem ja po scenie z gasnica, zrezygnowalem i od tego czasu na sama mysl dalej robi mi sie nie dobrze, a film olalem :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 jak chcecie mocnych wrazeń to pójdzcie na REQUIEM FOR A DREAM, tylko do kina( co bedzie trudne) w innym stanuie świadomosci. ja tam bylem na czysto i nie pamiętam 10 minut po wyjściu z kina, wypadly mi z zyciorysu, podobnie jak film. pamietalem tylko cholerny strach. film wymiata, mimo ze nie jest brutalny. Ale mi było niedobrze po tym filmie...ostatnich 10 minut...miazga Puki nie widziałem tego filmu, właśnie "reqiem" wydawał mi się najbardziej dołujacym filmem. Po tym co zobaczyłem w "Nieodwracalny" zmianiłem zdanie.... Scena z gaśnicą i złąmaniem ręki to akurat chyba jedne z mniej przerażających scen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Jaki pryzmat?! Czlowieku!!! Sk...wiel kopie, tlucze piescia po twarzy i gwalci mloda ladna kobiete - jaki mam tu "pryzmat" stosowac???!!! U mnie to budzi po prostu wstret i odraze. A gdyby nie była młoda i ładna to by tak nie przerażało ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Jaki pryzmat?! Czlowieku!!! Sk...wiel kopie, tlucze piescia po twarzy i gwalci mloda ladna kobiete - jaki mam tu "pryzmat" stosowac???!!! U mnie to budzi po prostu wstret i odraze. A gdyby nie była młoda i ładna to by tak nie przerażało ? :? Jakis taki juz jestem 8O , ze jakby gwalcil jakiegos starego i pomarszczonego grzmota to rzeczywiscie - mniej by mnie to przerazalo. Tzn oczywiscie bylbym zbulwersowany, powtorzylbym to, co juz powiedzialem na ten temat itd ale sadze, ze umieszczenie w roli poszkodowanej Moniki Belucci bylo obliczone wlasnie na wzmocnienie efektu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 to nie dla mnie ja mam słabe nervy... ale możesz rzucić oryginalny tytuł filmu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 ja wam powiem tak..... ten film jest juz w sieci od ok bozego narodzenia 2002... sciagnalem sobie sample'a i akurat byla tam scenka gdzie jakis gosc masakrowal jakas panne... ona lezala a on ja okladal piesciami... i chociaz mam mocne nerwy to nie chcialem nawet tego sciagac... :evil: A co do mocnych nerwow..... wyobrazcie sobie, ze bylem na maratonie filmowym na ktorym byly : Requiem for a dream, Pi, Cube i Podziemny Krag... gdy po maratonie rano wyszedlem z kina..... ahhh... to byl najlepszy z maratonow na ktorych bylem (a bylem na WIELU). Doszedlem do wniosku ze gdyby moj mlodszy 9 letni brat poszedl na taki maraton to by mial wypaczona psychike do konca zycia... :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 witam ten film sie nazywa NIEODWRACALNE czy NIEOWRACALNE -jak w temacie........i czy sciagne go z kazy? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 witam ten film sie nazywa NIEODWRACALNE czy NIEOWRACALNE -jak w temacie........i czy sciagne go z kazy? pozdrawiam ciekawe ilu ludzi zabijesz tym textem ? czy az tak trudno sprawdzic w necie wpisujac w wyszukiwarce oba wyrazy ??? chociaz z ciekawosci zaraz sprawce co wyskoczy po wpisaniu nieowracalne : P najlepiej w www.google.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 A ciebie juz zabiłem tym textem? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Ja ten film obejrzłem tylko urywkami i później go usunąłem(ale obejrzę go jeszcze) ps. trenm jak i "gwałt" jest produkcji francuzkiej, czy to nie dziwne?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 A ciebie juz zabiłem tym textem? pozdrawiam Mnie zabiłeś :) Nieodwracalne=Irreversible (w org.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 zakladam ze jeszcze nikt nie wpisal w www.google.com wyrazu : nieowracalne przyznam ze lekko sie usmiechnalem widzac wynik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 O LUDZIE!!! Koniecznie wpiszcie sobie "nieowracalne" w google ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...