Skocz do zawartości
p3p3

"NIEOWRACALNE" - film. Uwaga!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Zaluje, ze nie posluchalem kolegi, ktory mi to odradzal.

Ostatni raz taki wk...wiony bylem po "Siedem" ale to bylo nic - bo tam morderca byl taki odjechany, ze az nierealny. Tutaj widac chyba najgorszy rodzaj sk..wiela jaki mozna sobie wyobrazic - i co gorsza wyglada to cholernie realnie. Okazuje sie ze nie potrzeba jakiegos megaumyslu typu Hannibal Lecter, zeby zbrodnia sie "udala". Ze wystarczy byle pijany obsraniec.

Ja bylem wstrzasniety.

Posluchajcie p3p3 - on ma racje! Lepiej tego nie widziec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki pryzmat?! Czlowieku!!! 

Sk...wiel kopie, tlucze piescia po twarzy i gwalci mloda ladna kobiete - jaki mam tu "pryzmat" stosowac???!!! U mnie to budzi po prostu wstret i odraze.

bede w stanie odpowiedziec jak obejrze film narazie zamilkne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uff, ja też już obejżałem, jakiś czas temu.

Bardzo, bardzo nieprzyjemny film. Nie żałuje, że go obejżałem, ale przez jakiś czas nie było mi zbyt fajno...

Zastanawiam się, czy na miejscu tego kolesia zrobiłbym to samo...i wychodzi mi, że gaśnica to za mało.

Wiem, że przemoc rodzi przemoc, ale niektórych rzeczy poprostu nie można zostawić innym. Chyba.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kilka razy juz padlo slowo gasnica

czy ktos moze opowiedziec mi przebieg tej sekwencji ?

wielu z was manifestujebrutalnosc tego filmu wiec napewno zapamietalo te przejawy okrucienstwa ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widziałes kiedys dokument typu Oblicza smierci (The Face Of Death) to coś bardzo podobne...Gość wali drugiego gasnicą w ryj i wyglada to tak realnie że słabo mi sie zrobiło,widać jak pękają kości twarzy i ten jeszcze rusza ustami..pózniej..<span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie moge tego opowiedzieć..bllee.Jak kogoś interesuje jak wyglądaja ludzie po wypadkach opracje itd itd to zajrzyjcie sobie na WWW.OGRISH.COM ..ale UWAGA jak ktos ma mocne nerwy i nie ma zamiaru jeść w tym momencie.Swoja drogą oglądanie takich zdjęć może mieć dobre strony..juz mówie jakie.Np.przy jakimś wypadku z ranami otwartymi ktoś kto napatrzył sie na takie fotki może zamiast rzygać i mdleć to pomoże poszkodowanemu gdyż oswojony jest z widokiem wnętrzności człowieka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Jak widziałes kiedys dokument typu Oblicza smierci (The Face Of Death) to coś bardzo podobne...Gość wali drugiego gasnicą w ryj i wyglada to tak realnie że słabo mi sie zrobiło,widać jak pękają kości twarzy i ten jeszcze rusza ustami..pózniej..<font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie moge tego opowiedzieć..bllee.Jak kogoś interesuje jak wyglądaja ludzie po wypadkach opracje itd itd to zajrzyjcie sobie na  WWW.OGRISH.COM  ..ale UWAGA jak ktos ma mocne nerwy i nie ma zamiaru jeść w tym momencie.Swoja drogą oglądanie takich zdjęć może mieć dobre strony..juz mówie jakie.Np.przy jakimś wypadku z ranami otwartymi ktoś kto napatrzył sie na  takie fotki może zamiast rzygać i mdleć to pomoże poszkodowanemu gdyż oswojony jest z widokiem wnętrzności człowieka...

Uważaj, bo za takie linki już jeden wyleciał. Wiem, że nie chciałeś tu niczego złego, a tamten osobnik wydawał się lubić takie rzeczy, ale na przyszłość dawaj takie linki ludziom przez emaile. Na tym forum mogą zdarzyć się ludzie nawet <10lat a tacy najchętniej klikają takie rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kilka razy juz padlo slowo gasnica

czy ktos moze opowiedziec mi przebieg tej sekwencji ?

wielu z was manifestujebrutalnosc tego filmu wiec napewno zapamietalo te przejawy okrucienstwa ...

mnie tak osobiscie scena z gasnicą prawie nie ruszyła... raczej ogólny wystrój sceny akcji (gejowska knajpa i dziwny ruch kamery...). Ogólna schiza...

co do brutalnosci to filma wcale nie jest taki mocny... życiowy poprostu jest... i tyle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak chcecie mocnych wrazeń to pójdzcie na REQUIEM FOR A DREAM, tylko do kina( co bedzie trudne) w innym stanuie świadomosci. ja tam bylem na czysto i nie pamiętam 10 minut po wyjściu z kina, wypadly mi z zyciorysu, podobnie jak film. pamietalem tylko cholerny strach. film wymiata, mimo ze nie jest brutalny.

Ale mi było niedobrze po tym filmie...ostatnich 10 minut...miazga

Puki nie widziałem tego filmu, właśnie "reqiem" wydawał mi się najbardziej dołujacym filmem. Po tym co zobaczyłem w "Nieodwracalny" zmianiłem zdanie....

Scena z gaśnicą i złąmaniem ręki to akurat chyba jedne z mniej przerażających scen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sk...wiel kopie, tlucze piescia po twarzy i gwalci mloda ladna kobiete - jaki mam tu "pryzmat" stosowac???!!! U mnie to budzi po prostu wstret i odraze.

A gdyby nie była młoda i ładna to by tak nie przerażało ?

:?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdyby nie była młoda i ładna to by tak nie przerażało ?

:?

Jakis taki juz jestem 8O , ze jakby gwalcil jakiegos starego i pomarszczonego grzmota to rzeczywiscie - mniej by mnie to przerazalo. Tzn oczywiscie bylbym zbulwersowany, powtorzylbym to, co juz powiedzialem na ten temat itd ale sadze, ze umieszczenie w roli poszkodowanej Moniki Belucci bylo obliczone wlasnie na wzmocnienie efektu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wam powiem tak..... ten film jest juz w sieci od ok bozego narodzenia 2002... sciagnalem sobie sample'a i akurat byla tam scenka gdzie jakis gosc masakrowal jakas panne... ona lezala a on ja okladal piesciami... i chociaz mam mocne nerwy to nie chcialem nawet tego sciagac... :evil:

A co do mocnych nerwow..... wyobrazcie sobie, ze bylem na maratonie filmowym na ktorym byly : Requiem for a dream, Pi, Cube i Podziemny Krag... gdy po maratonie rano wyszedlem z kina..... ahhh... to byl najlepszy z maratonow na ktorych bylem (a bylem na WIELU). Doszedlem do wniosku ze gdyby moj mlodszy 9 letni brat poszedl na taki maraton to by mial wypaczona psychike do konca zycia... :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

ten film sie nazywa NIEODWRACALNE czy NIEOWRACALNE -jak w temacie........i czy sciagne go z kazy?

pozdrawiam

ciekawe ilu ludzi zabijesz tym textem ?

czy az tak trudno sprawdzic w necie wpisujac w wyszukiwarce oba wyrazy ???

chociaz z ciekawosci zaraz sprawce co wyskoczy po wpisaniu nieowracalne : P

najlepiej w

www.google.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi